Kişilik & Karakter Arayıp soranım yok bu ne biçim hayat? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yalnızlıktan dleircemm Güncellemeler+1 yıl B3n kimsenin en sevdiği olamadım 😔😔 sevdiği bile olamadım Arayıp soranım yok bu ne biçim hayat? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benim de arayanım soranım yok boş verin 0 0 Yorumla
Havadasuvar Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Benimde arayanım soranim yok bir zamanlar arayan soran bendim geri dönüşler almayınca hayatımdan çıkardım 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Konuşacak kimsenin olmaması gerçekten çok kötü mutluluğunu da uzuntunu senkonusacak birileri çok önemli ama benim için de kimse yok 🙃 0 0 Yorumla
bbbbnnnnnjjjj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl en sonunda mezarda yalnız olucağız. sen bu gerçeği şimdi görmeyip bir illüzyonun içinde kaybolmak yerine saf gerçekle baş başasın. 0 0 Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Burada seni 2 kere söküp takarlar merak etme 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ah kız bende öyle. çok tatlı ve sevimliyim üstelik 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. managel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
benim de arayanım soranım yok boş verin
Benimde arayanım soranim yok bir zamanlar arayan soran bendim geri dönüşler almayınca hayatımdan çıkardım
Konuşacak kimsenin olmaması gerçekten çok kötü mutluluğunu da uzuntunu senkonusacak birileri çok önemli ama benim için de kimse yok 🙃
en sonunda mezarda yalnız olucağız. sen bu gerçeği şimdi görmeyip bir illüzyonun içinde kaybolmak yerine saf gerçekle baş başasın.
Burada seni 2 kere söküp takarlar merak etme
ah kız bende öyle. çok tatlı ve sevimliyim üstelik
Aramasınlar
Sormasınlar
managel
Ariyim bee
Sen ara