Bu zamana kadar kime güvendiysem pişman oldum diyenlerden misin yoksa Dünyada güvenilir insanlar da var diyenlerden mi?

Bu zamana kadar kime güvendiysem pişman oldum diyenlerden misin yoksa Dünyada güvenilir insanlar da var diyenlerden mi?

En son şu İzmir'deki taksici olayı bize anlattı ki; insanların güvenilecek hiçbir yanı yok.. Toplum içinde yaşıyoruz ve bir şekilde birilerinin sözüne itibar etmek zorunda kalarak geçiyor hayatımız..
İmkanımızın olduğu ölçüde kimseye güvenmemek en iyisi.. Mecbursak yapacak bir şey yok..
İyilik melekleri ve güvenilmezler var. Şey gibi düşünün herkese iyi davranan herkesle iyi anlaşanlar var ya hafif canım da olurlar. bu ayran gönüllüler kimse kötü olmasın ayağına laf taşırlar insanların arasını istemeden daha da berbat ederler. istemeden yapmış olmaları daha da sinir eder insanı
Laf taşımak herşeyin baş sorunu
annemle babamın arasına bile girmem çünkü gerek yok.
Benim için güvenilmezler.. çoğu insan öyledir herkes olmasa da çoğu insan ilk tanıdığımız gibi kalmaz ve bencildirler.. vefa nedir bilmezler yalan söylerler bu yüzden de bir insana hemen güvenemiyorum bunun için baya zaman geçmesi gerekiyor ki bana o sarsılmaz güveni verebilsin.
Cevap
1Cevap
İlla ki güvenilir insanlar az da olsa vardır ama ben her ihtimale karşı kimseye güvenmiyorum :)
Sayıları az da olsa güvenilecek insanlar vardır mutlaka.
Az da olsa hala güvenilecek insanların olduğunu düşünmek istiyorum
Duyar kasmaya gerek yok dürtülerine güven sadece gerisi kolay
Pişman oldum fakat dünyada güvenilir insanların olduğuna dair inancım taze.
Genel olarak güvenilmez.
Evet bazılarına güvenirim 🤗🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?