Kişilik & Karakter Görünmez hakkınız olsa neler yapardınız? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Görünmez olsam dünya turuna çıkardım. Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınızı bekliyorum... Görünmez hakkınız olsa neler yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. ben gezerdim zaten görünmez gibiyim kimse fark etmiyor beni 2 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Görünmez olsam aynı şekilde havaalanına gider bi uçağa binerim istediğim ülkelere giderdim 2 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Cinler gibi sevmediğim kişilere musallat olur onların akıllarıyla oynarım. Eşyalarının yerlerini değiştirir eğlenirdim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Görünmez olsam banka soyardım ve fakir fukaraya dağıtırdım 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. O kişiyi bulup onun odasına yerleşirdim geceleride onunla uyurdum. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Söylesem beni mapusa atarlar😅 1 0 Yorumla
ennurr10 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl düşündüğüm kişiyi takip ederdimm dösdmsdsödf 1 0 Yorumla
ChandlerMurialBing Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dünya turuna çıkardım kesinlikle. 1 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı. sevgilimin dibinden ayrılmazdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben gezerdim zaten görünmez gibiyim kimse fark etmiyor beni
Görünmez olsam aynı şekilde havaalanına gider bi uçağa binerim istediğim ülkelere giderdim
Cinler gibi sevmediğim kişilere musallat olur onların akıllarıyla oynarım. Eşyalarının yerlerini değiştirir eğlenirdim
Görünmez olsam banka soyardım ve fakir fukaraya dağıtırdım
O kişiyi bulup onun odasına yerleşirdim geceleride onunla uyurdum.
Milleti deli ederdm ben
Sizin eve girerdim 😂😂
Söylesem beni mapusa atarlar😅
düşündüğüm kişiyi takip ederdimm dösdmsdsödf
Gezerdim insanların içinde.
Dünya turuna çıkardım kesinlikle.
51. bölgeye girmek içn
Erkekler tuvaletine girerdim
Bir çifti yatak odasında izlerdim
sevgilimin dibinden ayrılmazdım
Yaparız bir şeyler