Bakın çok ufak basit bir şey oluyor mesela birisi oldugundan daha soguk davranabiliyor ya da her hangi bir şey söylüyor normal olağan olabilecek şeyler ama bu benim çok moralimi bozuyor ve kendimi kötü hissediyorum sürekli bu meseleyi düşünüyorum yapmam gerekken şeylere odaklanamıyorum insanların davranışlarını bu kadar önemesemeyi ve takmayı nasıl bırakabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer gercekten alinganlik meselesi değilse yani cidden kirici olabilecek bir seyse o zaman susmamalisin. Yuksek ihtimalle icinde kalip cevap veremedigin icin moralin bozuluyor. Diyelim sakayla karisik hosuna gitmeyen bir sey soyledi. Bu hic hosuma gitmedi komik degil veya baska bir sey demelisin. Rahatsizligimizi belirtrmedigimiz icin moralimiz bozuluyor. Bir de surekli deneyeceksin. Diyelim yalandan bile olsa o olaydan sonra gulup eğlenicek baska seylerle uğrasicaksin böyle böyle alisirsin. Veya tahlil de yapabilirsin. Mesela kiyafetine laf etti bu nasil zevk yakismamis vb. Sen eger gercekten begendiysen bu seni rahatsiz etmemeli. Kismanka diyip sende karsilik atak yapabilirsin. Lafini esirgeme yani. Kisacasi tecrube ederek ogrenceksin ama bende senin gibiydim mesela gecen en yakin dostumun beni rahatsiz eden moralimi bozan bir seyini ogrendim. Eski ben olsa boş ver yanlis anlamissin der gecerdi ama icim icimi yerdi. Bu sefer hic beklemedn eve gider gitmez arayıp boyle boyle bir dedin, yaptin neden? Rahatsiz oldum vb. Dedim o da kendini acikladi sorun cozuldu. Icimde kalsa ona da soğuk yapicaktim. Nryse oyle yani. Sana intagram "haticeacar266" hesabini yakindan takip etmeni oneririm. Bayildigim kesfedilmemis bir insan. Tesbjitleri cok değerlidir
mesela az once 3 kisi oldugumuz bir gurupta en yakın arkadadım bıktıgını soyleyip guruptan cıktı biz diger arkadasımla sohbet ediyorduk ben anlam veremedim direkt benden kaynaklı oldugunu dusundum konuatugumuz konunun benle ilgili olmasına ragmen diger arkadasıma da sordum ters bir sey mi soyledim acaba farkında olmadan falan diye oysaki yanlıs bir sey de yapmadık ama mesela bh durum cok ufak bir sey olmasına ragmen bu mesele moralimi bozdu Şu an test cozucektim ve odaklanamıyorum ama nedense hala benden kaynaklı oldugunu dusunuyorum
Hesap onerisi İcin Tesekkurler 🔮
Şimdi söyle düşün mahkemede hakimsin veya bir psikologsun olaya böyle yaklaş ve sor. Gruptan cikmasini ve biktiğini söylemesinin benimle bir ilgisi var mı? Ben bir sey mi dedim onu kiracak? Hayir. Veya özelden sor uzatmadan kisaca iyi misin bir derdin mi var anlatmak isterse dinlersin. Veya hep mi boyle yapan bir insan? O zaman hic sormazsin. Bilmeden seni mi kirdim eğer öyleyse açikça söyle dersin. Seninle ilgili degisle birak konusma. Koca koca insanlar trip atma yaşini geçtik artik. Bu arada bu hesaba lutfen bak cok sevdigim icin israr ediyorum insanin kendine değrr vrrmesini öğretiyor. Hem soru sorunca icinde kalmaz ve kendi kendine senaryo uretmemis olursun ve dersine cok kolay calisabilirsin. Cunku vicdanin rahat olucak. Ben boyle tripci biriyle 2 yil yatili kaldim. Dusun yatili. Mesela gece yatiyoruz sabah kalkiyoruz bi bakiyorum konusmuyor yuzume bakmiyor. Durup dururken he hic bir sey yok. Hala da niye yapiyordu cozemiyorum. İlgi açlığı sanirim. Cok yorucu biriydi. Benle yalniz kaldiginda hep pesimdeydi ama ortam kalabaliklassin satiyordu aninda. Ve insanlarin yaninda ona ozel anlattigim kucuk dusurucu seyleri dalgayla karisik soyluyor sonra da buna mi alindin diyordu. Ben cok bağlandigim icin hep susuyordum. Her neyse sonra yollsrimiz ayrildi Şu an hic yazmiyorum cunku basta ben yazdim aradim baktim donmuyor hatta bazen goruldu yapiyor. Dedim daha yazarsam ne olayim. Simdi o yaziyor arada kisa kisa cevap veriyor geciyorum. Sormuyorum halini hatrini.
Cok uzun yazdim kusura bakma ama kendimizi en önde tutmayi bilmemiz lazim. Yoksa bos insanlar icin hayatimizi harcamaya degmiyor
Sordum zaten bu bahsettigim konuyu sakalasarak diger arkadasımla bir kac gundur konusuyorduk oyle cok da mesaj gitmemisti ben bos oldugum da o yazıyordu o bos olduğunda o ama cidden rahatsız oldugunu farkında degildik ne o ne de ben nasıl bilelim ki iste sordum neden cıktın guruptan farkında olmadan yanlıs bir sey mi dedim diye sordum cevap olarak 2 gundur sacma sapan bir konuyu uzattınız falan dedi bende kusura bakma rahatsız oldugunu bilmiyordum dedim
İste diger arkadasıma soyledim falan oda garipsedi bilmiyorum ama hala nedense benim yuzumden gibi geliyor belkide gereksiz ve bos konusuyorum
Yo aksine uzun yazgın İcin tesekkur ederim 🥺
Değerli olanın sen olduğuna ikna etmelisin kendini başka türlü zor, kargaşaya girmemen gerek olabildiğince az iletişim kurman gerek
Umursamaz ol