Merhabalar Herkese 🌸

Şimdiye kadar size yapılan hangi büyük hatayı affettiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Şimdiye kadar size yapılan hangi büyük hatayı affettiniz?
Büyük bir hata olsaydı affetme durumu olmazdı. Eğer büyük bir hatayı affedersem her şeyi affediyor diye düşünüp daha büyüğünü yapma cüretini kendinde bulur
Ben büyük hataları affetmem hiç bir zaman.. karşımda ki insan kim olursa olsun. büyük hata derken de aldatmak ya da yalan söylemek gibi şeyleri kastediyorum. çünkü seven insan bunları yapmaz. ama bunlar hariç affedebilirim küçük hataları. ve gerçekten değer verdiğim insansa bende kredisi çok yüksek olur. onu silemem hemen
Sevgilimin beni 4 yıl boyunca aldatmasına rağmen affetmiştim. O zamanlar aşığı, seviyorum sanıyordum ama hissettiklerim sadece ondan başkasıyla olmam imkansız düşüncesiymiş.
Cevap
21Cevap
Çok affedici biri değilim ama sevdiğim insanların bazı davranışlarını affettiğim olmuştur.
Tanrım kötü kullarını sen at sevsen ben at sevmem
Doğrusunu unuttum ajdjshehw
Unututtururum ajsjs
Yalandı sanırım benim için büyük bir affedişti
En yakın dostumun bir yalanı diyelim affettim ama bin pişman etmişti affettiğime
Olur öyle
Ailemle yaptığım tartışmalarda genelde haklı olsam bile her seferinde affediyorum fakat yine üstüme geliyor hepsi.
Arkamdan ileri geri konuşanı önce tartakladım, yıllar sonra da affettim😂 Tartaklamasam affetmezdim.
Kız arkadaşımı arayarak benim kötü bir erkek olduğumu kendisini hamile bıraktığımı söyleyerek ayrılmama sebebiyet veren sevgilimi affettim.
Büyük hataları affetmedim küçük hatalara bile tahammül üm yok
öyle büyük bir hata affetmedim
zaten hata da affetmem
Bir sapığı affetmek pişman oldu sandım kaç defa aldattı affettim merhametin fazlası iyi değil
Affettiğim büyük bir hata yok. Affetmeyip sildiğim çok.
Bir insana yalan söylemesine rağmen hiç bir şey olmamış gibi davranmak
Öyle büyük bir hata yapan olmadı olsa bile zaten asla affetmem
Bir zamanlar enayiliğimden dolayı affettiğim bir hata var ama hatırlamak dahi istemiyorum o olayı.
Herkesi affettim en son kuzeni evet belki yanlış ama ben kitapta böyle öğrendim
Büyük hata affetmedim
Bana yapılan bir ihaneti bile affedecek kadar aptalım
Vallaha henüz affetmedim mantıgım elvermiyor
başksına gidip geri gelmesini kabul etmiştim
Bana öyle büyük hata yapan olmadı
Hayati bir yalanı affettim.
Hataları af etmiyorum
Hatayı affetmem sahibi ile beraber silerim 😁
Bir sürü yalanı affettim.
O konuda hatalarım olmadı
Hiç bir hatayı affetmedim