Kişilik & Karakter Yalnızlık psikolojisi insanı yavaştan, başarılarını etkileyen bir his midir? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Bir şeyler başarmak için yanınızda birilerinin olması gerekiyor mu?Yalnızlık psikolojisi insanı yavaştan, başarılarını etkileyen bir his midir?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Güncellemeler+1 yıl Yavaşlatan* yazmıştım klavye hatası olmuş o cümlede. Yalnızlık psikolojisi insanı yavaştan, başarılarını etkileyen bir his midir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet etkiler 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalnizliga takili kalan icin oyledir. Kimisi yalnizligi cok verimli degerlendirir ve guzel firsatlari degerlendirme, kendini gelistirme icin bir zaman olarak goredebilir. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kötü etkiliyor 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Hayatını tamamen etkileyip mutsuz bırakır 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Hayır ben kendi kendime yeterim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet etkiler
Yalnizliga takili kalan icin oyledir. Kimisi yalnizligi cok verimli degerlendirir ve guzel firsatlari degerlendirme, kendini gelistirme icin bir zaman olarak goredebilir.
Kötü etkiliyor
Hayatını tamamen etkileyip mutsuz bırakır
Hayır ben kendi kendime yeterim.
Kesinlikle etkiliyor