Kişilik & Karakter 22 yaş için öneriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu yap şunu yap diyeceğiniz neler var Kariyer peşindeyim şu an yks çalışıyorum evlilik vs düşüncem yok 22 yaş için öneriniz var mı? Cevapla Evlilik Soruları Öneri Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. kendini geliştir sadece. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yks çalışmayı bırakıp derhal işe gir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tek şansım bu evden kurtulmak o da okumak Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç senedir çalışıyorsun yks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üni bitirdim tekrar hazırlanmak istiyorum Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Ne bölüm bitirdinizNe okumak istiyorsun Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Var evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan yazmandı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kendini geliştir sadece.
evliliği 27den sonraya bırakma
Yks çalışmayı bırakıp derhal işe gir
Tek şansım bu evden kurtulmak o da okumak
Kaç senedir çalışıyorsun yks
Üni bitirdim tekrar hazırlanmak istiyorum
Ne bölüm bitirdiniz
Ne okumak istiyorsun
Var evet