Hıyarla hayır yazmak bir hıyara hayır dediğimiz anlamına mı gelir?

Hıyarla hayır yazmak bir hıyara hayır dediğimiz anlamına mı gelir?

Evet hayır demeyi biliyorum tabi ki de.. ama değer verdiğim insanları kıramıyorum genellikle.. karakterime çok çok ters bir şey istemedikleri sürece elimden geleni yaparım onlara yardım etmek için
Bende karşıcinsimde buna çok önem veriyorum..
Misal her etiket atana teşekkür, sende öylesin cart curt.. Kahve içermiyiz, buluşurmuyuz? diye soran her karşı cinse olabilir, neden olmasın.
Biraz soruda yorumlasınca hemen takıplesmelerı, cok samımı ıltıfata haddini bil diyememe,
Hayır diyemeyen insanla ben yapamam, kaldıramam.. Omurga önemli.
Tabii ki biliyorum yeri geldiği zaman her insana evet dp'nin insanın her şeyini kabul edecek halim yok ama bazen öyle insanlar vardır ki hayır demeyi bilmezsiniz sizin için değerlidir insanına göre değişir
Cacıkla hayır yazmak da senden bi cacık olmaz demek için mükemmel olur 😃 Red yemeyi hakeden kişiye hayır demek çok zevkli bir eylem çünkü hayır demek daima herkesin kendisine özgüdür, çeşitli hayır deme şekilleri heyecan verici 😃✨
Cevap
16Cevap
Türkiye'de yaşayan bir kadının hayır demeyi ve bunu da gerekirse çok sert demeyi bilmesi şarttır.
Selam👋😇
Değer verdiğim insanları, sevdiğim insanları kıramıyorum geri kalan insanlara heyir cevabım kesin.
Detaya güldüm 😂 gerektiğinde hayır dememek insana çok şey kaybettiriyor o yüzden hayır demeyi biliyorum..
Hayır diyebilmek önemli ama nasıl dediğin de çok önemli.
Hayır demeyi bilmeyen insanların kaybettiği bir ülkedeyiz!
Hıyarda hayır vardır diyor.
Hayır demesini bilirim
mandıra filozofu gibi her şeye karşıyım ama benimde hayır diyemediğim durumlar, kişiler var.
ben hıyara hayır dememe hıyar benim olmadıkça
Evet genel hayır diyebiliyorum 🙄
Hayır demedim ki ben sadece hep evet diyorum çünkü ben iyi bir insanım ben kimseye kötülük yapmam ve yapamam
Hayır bilmiyorum ( paradoks içerir )
Evet biliyorum aşkom
Gerektiği yerlerde derim elbette.
Teyze mood aagaghdıss
Evet hayır diyebiliyorum
Küçük yaşta öğrendiğim ilk öğretidir.
Öğrenmeye başladım diyebiliriz :)
Ben biraz zor hayır diyorum.
kilosu 50 lirayken
kimsenin yazacağını sanmam
Zaman zaman evet! Bu alışkanlıktan kurtulmam lazım!
Daha yeni yeni öğreniyorum
Bu sene öğrendim yalan yok
Hayır demeyi biliyorum artık 😄✌🏻
Bilmiyorum maalesef.
Hayır.
bilirim
Evet
Çoğunlukla hayır demeyi biliyorum.
Evet
Yesnt
evet
Hayır