Şimdi ev arkadaşları sayfasında ben ilan veren kızlara hep ulaşır mısınız yazıyordum bu da beni ordan görmüş 3 ay boyu ara ara yazdı ben erkekle aynı evde kalamam dediğim halde kimse seni yemez ben eve bile gelmiyorum ev arkadaşı olucaz sadece dedi bi gün artık o yurttan kurtulmam şart olmuştu yurtta bi kıza özel bir şeyimi anlatmıştım kız aylar sonra müdüre gidip şikayet etmiş arkadaşlarını da götürmüş ne alakaysa hakkımda 10 dilekçe verilmiş müdür de babamı aramış kızın sağda solda cnsl şeyler anlatıyo kızlar rahatsız oluyor bize geliyo demiş ve aylar önce anlattığım bi şeyden aylar sonra böyle olması çok saçma müdür bana hiçbir şey demeden babamın bana okulu bırak gel cenazeni almayalım bana cinayet işlettirme yoksa ya sen ya brn bu dünyaya fazlayız mesajıyla aklımı kaybettim yurt idaresine sordum müdür aradaığını söyledi ve bana yurttan ayrılmak için 5 günün var dedi babamdan da cinayet tehdidi aldığım ve param bittiği babam da okulu bırak dediğine göre para göndermeyeceğini düşündüğüm için üniversitemi bitirebilimek için o çocuğa yazdım sana güvenebilir miyim aylardır yazdığı için. Arkadaşız sadece demi dedim evet arkadaşız bana sonuna kadar güvenebilirsin dedim akşam evine gittim ama babamdan cinayet mesajı aldığım için ve müdürün 23 yaşında olmama rağmen babamı aramasına şok olduğum 10 dilekçeye ayrı bi şok olduğum için başım çok kötüydü yemek bile yememişim kahvaltıdan geceye kadar yani hastaneye yatmam gerekiyordu o kadar köğtüydğm çocuk da bunu gördü arabam olsa seni hastaneye götürürdüm acile dedi vana ağrı kesici verdi falan 2 kez ve ben akşam hep ona biz kankayız dedim canımsın dedi 10 kere dedim bi kere de biz kankayız dediğimde ben beğendim ama dedi mal. Beğenmek kanka olmaya engel değil ki. Erkeklerin kankalsrı zaten hep beğendikleri kızlar ama yıllarca kanka olup sarkıntılık etmiyorlar. Bi ara koltukta yanıma oturacaktı ben yanıma kimsenin oturmasını sevmem koltukta rahat etmek sşterim dedim tamam dedi akşam boyu oturmadı yanıma gece 2de başım çok ağrıyo hastayım uykum var dedim yatmaya gidiyordum ben gece lambasını kapatıyım dedi gece lambası dolabın üstündeydi ben yatakta oturuyordum dolabın üstünden gece lambasını alıp bi anda iğrençççç üstüme gelmeye çalıştı leş ben de kalktım salona gittim direk orada fa geldi dinime oturdu mal akşam yanıma oturulmasını sevmiyorum dediğim halde ben de kalktım odaya gittim bu ne tavırlar ya saçma sapan tripler dedi yarın eşyalarını al git anlaşamıyoruz dedi abi ne tavrından bahsediyor bu sevgilim mi sanki 10 kere kankayız demişim akşam ve gece 2de bu iğrenç hareketler ne mana
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tamam anladım şansın yok yıldızın düşük olay bundan ibaret
İnşallah öyle olmaz artık ve o yurtta bana kötülük yapan her kız o yurtta yaşadığım sıkıntıların hepsinin aynısını yaşarlar amin
Şu yazıları biraz kısa yazında yorum yapalım kusura bakma okuyamıcam
Beyin taşıdığı şüpheli gerçi ama 🤣
İğrenç ya o işe nasıl gidiyor o beyinle ben şaşırıyorum
Beyni olduğuna eminmiyiz
Bi de sen sorunun tamamını oku
Hahhahaah
Okudun mu
Yok kanka onlamı uğraşcam
Okulu valla okumadığına pişman olursun çayını al oku
Ne çayı gece gece
canım oku sen bi dknı alır
Okursam öpcenmi 🤣
İnsanlara güven olmaz
Sen nerede kalacaksın artık
Ertesi gün müdür babamı arayıp kızın namusla alakalı yaptığı hiçbir şey yok o dışardan korktuğu tehlikeleri anlatmış kızlar ona örgütlenmişler dedi anlattı babam yumuşadı bana para attı ben de özel yurda geçtim mis gibi vura mutfağım var çok şükür Rabbime helal para verdi babaöın parası benim hakkım sonuçta
Mesaj atabilir misin bana
Sabah starım knk şimdi uyuycam
Knk bişi sorcam ya
Sor
Mesaj at
Niyeti farklı dikkat et kardeşim
Sorunun tamamını okudun mu sabaha kadar Allah beni korudu sabah çıktım evinden
Yurda geri döneceksin sanırım
Ertesi gün müdür babamı arayıp kızın namusla alakalı yaptığı hiçbir şey yok o dışardan korktuğu tehlikeleri anlatmış kızlar ona örgütlenmişler dedi anlattı babam yumuşadı bana para attı ben de özel yurda geçtim mis gibi vura mutfağım var çok şükür Rabbime helal para verdi babaöın parası benim hakkım sonuçta
Müdür babanı aricak yine aynı durum olacak
He iyi ozaman Allah yardımcın olsun kardeşim yine orada kalsaydın yardımcı olurduk
ya da zor değil arkadaşın adresi söyle ziyarete gidebiliriz kalmaya
Hayır hayır orası Kyk idi ordan çuktım işte babamın para atması sayesinde özel bi yurda geçtim
Bide bizle kalsın
Antalyadaysan söyeluim
Antalya uzak buralar olsa halederdik ama olmadı bi yazın tatile gidersek uğrarız yazarım buraya tekrardan
Sen bile sinirlendin demi çok çirkindi bi de
İstanbul'dayım bu arada bir sıkıntın olursa yax sadece Instagram Facebook wp istemiyorum sadece zarar gelmesin sizlere sonuç olarak sizde bziim kardeşimizsiniz
Tip göreceli bir kavram dır önemli olan gönül güzelliği
Sinirlendiğim nokta şu benim sana bunu yapan senin gibi kaç kişiye yapacak
Guzel