Akşam 10 kere kankayız dediğim halde gece 2de sarkıntılık eden adam nasıl bi beyin taşıyordur?

Şimdi ev arkadaşları sayfasında ben ilan veren kızlara hep ulaşır mısınız yazıyordum bu da beni ordan görmüş 3 ay boyu ara ara yazdı ben erkekle aynı evde kalamam dediğim halde kimse seni yemez ben eve bile gelmiyorum ev arkadaşı olucaz sadece dedi bi gün artık o yurttan kurtulmam şart olmuştu yurtta bi kıza özel bir şeyimi anlatmıştım kız aylar sonra müdüre gidip şikayet etmiş arkadaşlarını da götürmüş ne alakaysa hakkımda 10 dilekçe verilmiş müdür de babamı aramış kızın sağda solda cnsl şeyler anlatıyo kızlar rahatsız oluyor bize geliyo demiş ve aylar önce anlattığım bi şeyden aylar sonra böyle olması çok saçma müdür bana hiçbir şey demeden babamın bana okulu bırak gel cenazeni almayalım bana cinayet işlettirme yoksa ya sen ya brn bu dünyaya fazlayız mesajıyla aklımı kaybettim yurt idaresine sordum müdür aradaığını söyledi ve bana yurttan ayrılmak için 5 günün var dedi babamdan da cinayet tehdidi aldığım ve param bittiği babam da okulu bırak dediğine göre para göndermeyeceğini düşündüğüm için üniversitemi bitirebilimek için o çocuğa yazdım sana güvenebilir miyim aylardır yazdığı için. Arkadaşız sadece demi dedim evet arkadaşız bana sonuna kadar güvenebilirsin dedim akşam evine gittim ama babamdan cinayet mesajı aldığım için ve müdürün 23 yaşında olmama rağmen babamı aramasına şok olduğum 10 dilekçeye ayrı bi şok olduğum için başım çok kötüydü yemek bile yememişim kahvaltıdan geceye kadar yani hastaneye yatmam gerekiyordu o kadar köğtüydğm çocuk da bunu gördü arabam olsa seni hastaneye götürürdüm acile dedi vana ağrı kesici verdi falan 2 kez ve ben akşam hep ona biz kankayız dedim canımsın dedi 10 kere dedim bi kere de biz kankayız dediğimde ben beğendim ama dedi mal. Beğenmek kanka olmaya engel değil ki. Erkeklerin kankalsrı zaten hep beğendikleri kızlar ama yıllarca kanka olup sarkıntılık etmiyorlar. Bi ara koltukta yanıma oturacaktı ben yanıma kimsenin oturmasını sevmem koltukta rahat etmek sşterim dedim tamam dedi akşam boyu oturmadı yanıma gece 2de başım çok ağrıyo hastayım uykum var dedim yatmaya gidiyordum ben gece lambasını kapatıyım dedi gece lambası dolabın üstündeydi ben yatakta oturuyordum dolabın üstünden gece lambasını alıp bi anda iğrençççç üstüme gelmeye çalıştı leş ben de kalktım salona gittim direk orada fa geldi dinime oturdu mal akşam yanıma oturulmasını sevmiyorum dediğim halde ben de kalktım odaya gittim bu ne tavırlar ya saçma sapan tripler dedi yarın eşyalarını al git anlaşamıyoruz dedi abi ne tavrından bahsediyor bu sevgilim mi sanki 10 kere kankayız demişim akşam ve gece 2de bu iğrenç hareketler ne mana

Akşam 10 kere kankayız dediğim halde gece 2de sarkıntılık eden adam nasıl bi beyin taşıyordur?