Sevilmek için napabilirim? Kapalı, dürüst sakin, kendi halinde içinde bir çocuk olan ama kendisi çocuk olmayan biriyim. Hiç sevilmedim. Ne yapmam gerek? Çok istiyorum birinin sevmesini ama nasip olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmek isteği anlamlı ve evrensel bir duygu. Kendi özelliğinizle barışık olmak önemli; ancak sosyal ilişkilerde aktif olmak, kendinizi ifade etmek ve insanlarla paylaşımda bulunmak da bu süreçte yardımcı olabilir. İşte sevilmek için yapabileceğiniz bazı şeyler:
1. **İçsel Güveninizi Artırın: Kendinize olan güveninizi artırmak, başkalarının sizi sevmesine katkı sağlar. Kendi değerinizi bilmek, etrafınızdaki insanlarla daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir.
2. **Empati ve İletişim: İnsanlarla empati kurmak ve iyi bir dinleyici olmak, ilişkileri güçlendirebilir. Karşılıklı anlayış, sevilme isteğinizi karşılamada önemli bir rol oynar.
3. **İlgi Alanlarınıza Yönelin: İlgi alanlarınızı geliştirmek, benzer zevklere sahip insanlarla tanışmanıza ve bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Topluluk etkinliklerine katılmak, gruplara dahil olmak bu konuda faydalı olabilir.
4. **Gülümsemeyi Unutmayın: Gülümsemek, sıcak ve samimi bir iletişim kurmanın basit bir yoludur. İnsanlar gülümseyen, pozitif kişilerle genellikle daha yakın ilişki kurarlar.
5. **Kendi Kendinize İyi Davranın: kendinize iyi bakmak ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek, içsel mutluluğunuzu artırır. Mutlu bir birey olmak, çevrenizdekilere de olumlu bir enerji yayar.
6. **Yavaş Adımlarla İlerleyin: Yeni ilişkilere yavaşça ve doğal bir şekilde açılın. Aceleci olmamak, ilişkilerin daha sağlam temeller üzerine oturmasına yardımcı olabilir.
7. **Dürüst Olun: Kendinizle ve duygularınızla dürüst olmak, insanlarla kurulan ilişkilerde güveni artırır. Kendinizi olduğunuz gibi ifade ederek, sizi seven insanların gerçekten sizi sevdiğinden emin olabilirsiniz.
Unutmayın, sevilme süreci zaman alabilir ve herkesin kendi hızında ilerler. Kendi değerinizi bilmek, olumlu bir içsel diyalog kurmak ve doğal bir şekilde ilişkilere odaklanmak, sizi sevmek isteyen insanlarla karşılaşmanıza yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİse yarar mı ki
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Sen öncelikle birinin seni sevmesini beklemem ve kendini sevmen gerekiyor. Hepimiz insanız. Sevmek, sevilmek ve değer görmeyi istemek en tabi halimiz. Fakat şöyle düşünmen lazım. Sırf sevileyim, insanlara şirin görüneyim diye de kendi karakterinden ödünler vermemen lazım. Bırakacaksın, her zaman kendin gibi olacaksın. Seni seven böyle sevsin diye düşüneceksin.
Yaşının henüz genç olduğunu düşünüyorum. Gerçekten seven insan elbet bir gün karşına çıkacaktır. Sen şöyle yap o zaman çok sevilirsin diye bir şey yok. Elinden geldiği kadar kendine ve topluma faydalı bir insan olmaya gayret et bana göre yeterli. Toplum iyi niyetli insanları her zaman sever çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılToplum iyi niyetlileri seviyorsa ben neyim? Hem sevmiyorlar ki böyle
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta birileri sizi sevsin diye olmadığınız biri gibi davranma fikrinden uzak kalmanız gerekir. Olduğunuz gibi olduğunuz zaman sizi seven insanlar gerçekten sevenlerdir zira. Öteki türlü siz değişirseniz ve sizi o kişi olduğunuz için sevecek biri zaten sizi sevmiyordur. Bence sevilmek güzel elbette ama insanın olduğu kişiyi sevmesi ve benimsemesi, kendisiyle mutlu olması en başı çekiyor. İnsan kendinden her anlamda emin olduktan sonra ve yaşamın tadını o şekilde de çıkarabildikten sonra, sırf ihtiyaç olarak gördüğü için değil de hayatını gerçekten biriyle paylaşmak istediği için birini sevmeli ve sevilmeli. Ben hayatta bir çok şeyin kendi seçimlerimiz olduğunu düşünürken öte yandan da kadere inanıyorum. Acele etmeyin ve kendiniz olmaya devam edin derim. Zaten zamanı gelince oluyor her şey..
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim oldukça daha da batıyorum sanki
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Sevilmekte nasip işi
Ben de hiç verilmedim. Yani sevildim de söyle olmak istedim. Birisinin en yakın arkadaşı, en sevdiği çocuğu, en sevdiği öğrencisi ne bilim işte birisinin de eni olayım dedim. Nasip olmadı. Kendi kendimi sevmeyi öğrendim ben de napim..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, birileri sizi sevsin diye uğraşmayın yani güzel özellikleriniz olsun elbette ama sırf birine yaranacağım veya beni sevsin diye de olmadığınız bir kişiliğe bürünmeyin. Değiştirebileceğiniz şeyleri değiştirirsiniz ama değiştiremeyeceğiniz özellikleriniz de var bir insan olarak. Sizi de kabul eden öyle kabul eder, merak etmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen isteyince birileri seni sevmez. Sen en doğal, en yalın, en samimi halinle davranırsın, seni sevecek insan bulur seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılBulmuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKendin ol yeter..
10 Yorumla
+1 yılKendin gibi davranmayıp olmak istediğin gibi davrandıktan sonra sevilmek, seni anlık mutlu hissettirebilir fakat uzun vadede bunun kalıcı olmadığını anlayacak ve huzursuz olduğunu göreceksin..
Biri seni sevecekse, bu şekilde sevmeli.. Sevmeyecekse de bu halinle sevmemeli.. Kendince olumlu yönlerinin olduğunu düşünmen yeter.. Bir eksiklik hissediyorsan, onları tamamlamaya gayret et sadece.. Onun dışında özünden ödün vermene gerek yok..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Asla kendini sevdirmek için çaba sarf etme.
Kimsenin gönlüne zorla giremezsin. Sonra sana der ki sen istedin beni, seni zorla istemedim. Sen bana geldin der sonra gönlün dağlanır, sonra gönlün virane olur gönül yorgunu çıkıverirsin.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha önce ilişkilerin oldu mu? Eğer olduysa muhtemelen karşındaki kişiyi kendi dünyanın merkezine koyuyorsun ve karşı tarafı itiyorsun o tarz bir izlenim alıyorum yazdıklarından. İnsanların ağzının içine düşmek güzel bir şey değil çünkü. Sevmek sevilmek hepimiz isteriz ama günümüz ilişkileri maalesef doğallıktan yoksun ve taktiksel çalışıyor. Belki de biraz bencillik üzerine kurulu.
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu ve dediğin gibi oldu cidden de...
Sevilmek için en güzel başlangıç kendini sevmekten geçer. İstediğin şeyi yap sen kendini sevmedikten sonra gerisi çokta önemli değil gerisi geliyor bir şekilde zaten aşkta böyle bir şey sevginin olması yeterli gerisi anı yaşamaktan geçiyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel gelişimine çok odaklan, sosyalleş, güleryuzlu ol ama asla kendini sevdirme bunları yaptıktan sonra çevrenin arttığını goreceksin, ayrıca toksik olduğunu düşündüğün/söylenen özelliklerini de gözden geçir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılHerkes olumlu yönlerini söyler. Birini kimse sevmiyorsa ters bir şeyler vardır. Sadece olumlu yönlerimi anlatsam ben de mükemmel bi insanım, herkes mükemmel. Demek ki karakterinde, huylarında vs bi terslik var.
07 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimi huylarımı görmüyorlar ki. Gelip tanışabilir miyiz demek cok zor olmasa gerek? Mizacım sert , sert bakıyorum bundan mı
- +1 yıl
Benim de mizacım sert, evet insanlar çekiniyorlar ama hiç mi sohbet etme imkanın olmuyor mesela kalabalık gruplarda vs
Soran+1 yılHayır konuşsam da dinleyen olmuyor pek galiba
- +1 yıl
Emin olmamakla beraber özgüven kazanman gerekiyor sanırım
Soran+1 yılYok gün geçtikçe yerle bir oluyor. En azından güzel olduğumu düşünürdüm. Eskisi kadar düşünmüyorum...
- +1 yıl
Güzel olduğuna eminim🌸 özgüven çok önemli, insanların sana bakışını bile değiştiriyor
Soran+1 yılNapabilirim ki bunun için
+1 yılAcele etmemek gerek zamana bırakmak gerek eksıkılıgn vardır bu konuda mutlaka bu yuzden ıhtıyac duyuyosundır ama zzamanla olucaktır o kişi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakis acini degistir. Kendine, erkeklere, iliskilere. Şu an sevgi dilenir gibisin biraz. Kimseden bisey dilenme, sen sevilmeye layik ol, icinde o kadinligi hisset. Seni bulacaktir o zaman.
219 Yorumla
Soran+1 yılOldum ama olmuyor bulmuyor
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılSadece sert bakışlarım var
Soran+1 yılHayır sosyal biri değilim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma güvenemiyorum korkuykrum
Soran+1 yılDenedim hep pislikler denk geldi bana
Soran+1 yıl18 yaşındayım ama çok çabuk büyüdüm.
Soran+1 yılDeğilim değildim de. İçimde cıvıl cıvıl bir çocuk var ama herkes üzecek gibi geliyor bana.
- +1 yıl
O cocuk olenedek senle yasicak ama bi yaninda buyuyup kadin olacak. Korkarak yasanmaz. Ayaklarin hep yere basarsa kimse zarar veremez. Sanaldan bu dediklerimi yap nasilsa gercek bilgilerine sahip degiller. Mesela burdan konus bikac erkekle, sohbeti saranla fake bi instadan seslide konus. Boyle boyle alisacaksin
Soran+1 yılDaha önce sanaldan oldu ilişkim sebebi o.
+1 yılhayırlısından iste.. Aşırı uğraşınca itici gelebilir gibi zannediyorum...
20 Yorumla
+1 yılSevilmek için bi çaba görme özellikle de karşı cinse sonra bi bakmışsın üzülen sen olabilirsin. Demekki zamanı var o duyguyu yaşman icin
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu herkes söylüyor. Sinirime dokunmaktan başka bir işe yaramıyor bu cümle...
- +1 yıl
Son cümlemi
Soran+1 yılEvet herkes zamanı var diyor o ezberimde artık.
- +1 yıl
Peki hiç neden herkes aynı şeyi dusunuyo diye düşündünmu
Soran+1 yılBiliyorum zamani olduğunu ama o zaman hiç gelmek bilmiyor mu ki
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18. Dalga geçecek isen lütfen yazma 🙃
- +1 yıl
Kimseyle dalga geçen biri değilim sadece bu yaşta böyle hisler normal ve diğer kişilere bakıp içten bi özenme oluyosa bu dusuncen artabilir
Soran+1 yılEvet. Ne güzel seviliyorlar ya diyorum... kıskanıyorum
- +1 yıl
Şöyle düşün hepsi gerçekten seviliyomu? Bence hayır bi çok kişi şuanda gercekten değil bi amaç bi çıkar uğruna sevgi oluyo tabi bu herkes için değil daha yaşın çok genç bu yüzden ilerde sevilmicekmiyim moduna girme bunun yerine ilerde karşıma doğru kişiyle güzel bi sevgi oluşacak diyebilirsin
+1 yılÖnce kendini sevmekle basla sen kendini sevmezssen başkası neden sevsin seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım bunu
Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı. Seni severim ama sen beni sevmeyeceksen, :D Beni çok seven var. Ben sadece sevmek istiyorum artık sevilmek istemiyorum :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Ben elimden geleni yaptım gene sevmediler boşuna uğraşma
010 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılBeni hiç zor değil
Soran+1 yıl☹️
Soran+1 yılSanaldan istemiyorum
Soran+1 yılYok sağol.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sevgi dilenmeyi bıraktım, kendimi kendim seviyorum artık. Sana da tavsiye ederim.
09 Yorumla- +1 yıl
En güzeli.
- +1 yıl
İnsan zaten sevilmeyi hak ediyor. Kadin olsun erkek olsun. Sevgi dilenmemnin bı anlami yok. Ama sevgisini vermeye çalışan birisini de ret etmeye gerek yok
- +1 yıl
Papatya severmisin
- +1 yıl
Tanışmak istermisin peki
- +1 yıl
En güzeli kardeşim benim
+1 yılAynı benim gibisin volla gizli..
Bi baksana?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. İnan bana bunu çok istemen olmasını sağlamıyor. Kendin olup hayatını yaşamaya bakacaksın o halinle seni keşfedip ilgi gösteren dorğu kişi ile birlikte olmak en doğrusu gibi duruyor
00 YorumlaBenide sevmediler ustelik adimi lekelediler
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBu çok büyük bir iftira
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki soguksun belki davranislarin cocukca. dikkkat cekmiyosundur
02 Yorumla
Soran+1 yılYeterince olgun bir kişiliğim var
Cevap sahibi+1 yılolgunlar buyuklerin dikkatini ceker
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizi de seven olmadı böyle biri olsun ufaktan yoluna koyalım dedim de olmadı dengesiz oldu o da yordu bir olmadan bitti
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılKendinden ne istediğinden emin olmayan biri olursa yorar insanı sen nerdesin hem onu de bii
Soran+1 yılBilinmezlik yorar bilirim. Sınıra yakın yerler diyelim
Cevap sahibi+1 yılDoğu desene
Soran+1 yılGüneydoğu
doğru düzgün seven insan kalmadı bende senin gibiyim beklemedeyim hala
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle üzücü.
+1 yılbir şey yapmana gerek yok ben bir şey yapmadan da severim 😅
024 Yorumla
Soran+1 yılO sen.
- +1 yıl
Dalga geçmiyorum ha eğer insan gibiysen anlayışlıysan severim yani dünyanın en güzel kızı olman gerekmiyor sevmem için
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
Neyden korkuyorsun
- +1 yıl
Günaydın bu arada
Soran+1 yılGünaydın. Tekrar üzülmekten
- +1 yıl
Neden tekrar üzülesin ki herkes bir değildir sonuçta
Soran+1 yılEvet ama güvenim gelmiyor korkuyorum...
- +1 yıl
Herşeyin sonunu düşünen kahraman olamaz
Soran+1 yılSonunu düşünmesem son ben olurum :))
- +1 yıl
Olmazsın olmazsın bişi olmaz yav
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsin ki
- +1 yıl
Kendimi ikilemde bırakmam ya inşallah derim olursa olur olmazsa olmaz
Soran+1 yılBenim için oyle değil işte
- +1 yıl
Bu kadar takıntı etmene gerek yok mutlu olursan olursun üzülürsen üzülürsün hayatın kanunu bu
Soran+1 yılBen daha fazla üzülmek istemiyorum yeterince sorunum var zaten sadece sevilmek mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
Ayrıca emin olmak da istiyorsun daha tanışmadan nasıl emin olmayı bekliyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum 🥺
- +1 yıl
Üzülme tanışalım en fazla ne olabilirki
Soran+1 yılBen üzülürüm
- +1 yıl
Nerden biliyorsun üzüleceğini dahw tanışmadan
Soran+1 yılÇünkü bu benim hayatım...
- +1 yıl
Ben bunu sormamıştım ama neyse peki
Soran+1 yıl🥹
Önceliğin kendin olmalı kendini sevmen lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Senide seven cikar elbet bigun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılSevilirsin zamani gelince
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş kaç tam olarak? Mesela çok gençsen mutlaka biri olacak acele etme ! Yani illa sevilmek için yanlış birini seçme!
02 Yorumla
Soran+1 yıl18. Biliyorum dalga geçip kizacaksiniz ama bende insanım
Cevap sahibi+1 yılNeden kızalımki çok doğal bir ihtiyaç sevmek ve sevilmek! İllaki sevgilim olsun sevileyim diye yanlış ve hatalar yapma! Kendi yetiştiğin aile şartlarına uygun olsun! Azman dolu etraf! Sonra üzülme diye diyorum! Abla tavsiyesi hatta annen yaşındayım! Lütfen seçici ol bu hayatta! Su akar yolunu bulur! Seni hak eden olsun!
+1 yılkoluna söyleyeceğim şeyleri yazarmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyleri
- +1 yıl
girdiğin ortamlarda sevilmen dikkat çekmen için yapılabilecek şeyler var :)
+1 yılKendini sevmen lazım evvela.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bak canım kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok. Bu hayattaki her şey aslında sana bir mesaj. Sen kendine değer vermiyorsun ki karşındakiler de vermiyor. Kendine değer verdiğin an her şey değişir. Kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez diye bir söz var biraz felsefe videoları dinlemeni tavsiye ederim
Soran+1 yılOnlar kendimi sevmediğimi ne biliyor ki...
- +1 yıl
Güzelim her şey bilinçaltıyla alakalı. Sen küçüklükten değersizliğe alışmışsın. Bu senin komfor alanın. Çünkü sen sadece bunu tanıyorsun. İnsan başka bi insana daha ilk baktığına bilinçaltın biliyor. İşte bu bana değer vermeyecek işte bu beni üzecek tıpkı ailem gibi ve ben bunu düzeltebilirim kendime değer verdirtebilirim diyerek çekiyorsun o insanı kendine. Çünkü insan başarılı olmak istiyor işte bunda başardım demek istiyor
Soran+1 yılTam olarak ne yaparsam düzeliririm
- +1 yıl
Youtube da bununla ilgili bir sürü video var o kdar uzun ki burdan anlatamam tavsiyem aç dinle. Meditasyonlar var tuncay yeşilpınarı öneririm mesela çok iyidir
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendini sevmen lazım
10 Yorumlagoşa dansı yapabilirsin
00 YorumlaSanal daha sıkıntı hangi şehirde yasiyorsun
00 Yorumla
+1 yıl
Önce biri olması lazım öyle değil mi00 YorumlaÖnce kendini sevmekten başlayabilirsin..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri olsaydınız sevilirdiniz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar sevmiyo hep cikar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılol ur zamanı gelince
10 Yorumla
+1 yılOlur inşallah
10 YorumlaBirini aday olarak kalbine girmesine izin ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini. sevdirmeye çalışma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGel ben seni herşeye rağmen Seviyim..
00 YorumlaOf ayni durumdayim seninle inan bilmiyorum :(
11 Yorumla
Soran+1 yılAğlayalım biz en iyisimi
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılteklif eden yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
+1 yılNeden ama Kapalimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabret ve Allaha dua et yaşın kaç
015 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum. 18.