Kişilik & Karakter Ne sıklıkla hayatınızda bir şeyler değişiyor? BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Olumlu ya da olumsuz değişiklikler sıklıkla olur mu yoksa monoton, fazla düz bir hayatınız mı var? Ne sıklıkla hayatınızda bir şeyler değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Genellikle pek değişiklik olmaz.. olan değişiklikler de küçük oluyor ama şimdilik 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Bu aralar. olumlu oluyor gadası 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Bu aralar hep bir değişiklik var, hiçbir şey aynı degil 😂 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gerçekten bir değişime ihtiyacım olduğunu anladığım an. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Monoton bir hayatım var aslında ama kafamın içi çok iyi her türlü dolap var 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. her gün yeni bir olay yeni bir kaos oluyor benim olmasa arkadaşlarımın hayatında... 1 0 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. duz gıder sonra kırılır ama sık sık olmaz 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu konunun ne olduğuna göre değişebiliyor :) 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayatım hep aynı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genellikle pek değişiklik olmaz.. olan değişiklikler de küçük oluyor ama şimdilik
Bu aralar. olumlu oluyor gadası
Bu aralar hep bir değişiklik var, hiçbir şey aynı degil 😂
Gerçekten bir değişime ihtiyacım olduğunu anladığım an.
Monoton bir hayatım var aslında ama kafamın içi çok iyi her türlü dolap var
her gün yeni bir olay yeni bir kaos oluyor benim olmasa arkadaşlarımın hayatında...
duz gıder sonra kırılır ama sık sık olmaz
Bu konunun ne olduğuna göre değişebiliyor :)
Hayatım değişmiyor hep aynı
Hiçbir şey değişmedi stabil gidiyor
Hayatım hep aynı
Çok düz sohbet istiyorum kimsede yazmıyor:(