Kişilik & Karakter Dünya'ya gelmeden önce sana sorulsa ne olarak gelmek isterdin? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Dünya'ya gelmeden önce sana sorulsa ne olarak gelmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Gelmek istemem buraya ben 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gelmek istemezdim 1 7 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Niye geleyim 🙄 ne var dünyada sana çekici gelen? Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Sen varsın gülüm 😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😒 ya sabır. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Niye öyle dedin üzüldüm ya Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen varsın gülüm ne ya, ne gülü bir de benimseme öyle Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl SAKIN Yorumla
merkürkedisiii__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Gelmemeyi tercih ederdim 0 2 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Saçmalama ne güzel dünya daha ne istiyorsun Yorumla merkürkedisiii__ +1 yıl Pekte güzel sayılmaz Yorumla
womenscorpionx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl kedi olmak isterdim 1 2 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Espri yapacaktım ama yapmıyorum vazgectiim Yorumla womenscorpionx +1 yıl herkes kendi kedisini sever Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gelmek istemem buraya ben
Gelmek istemezdim
Neden
Niye geleyim 🙄 ne var dünyada sana çekici gelen?
Sen varsın gülüm 😁
😒 ya sabır.
Niye öyle dedin üzüldüm ya
Sen varsın gülüm ne ya, ne gülü bir de benimseme öyle
SAKIN
Yine kendim olarak gelmek isterdim
Deli olarak gelmek isterdim
Gelmemeyi tercih ederdim
Saçmalama ne güzel dünya daha ne istiyorsun
Pekte güzel sayılmaz
Ülke seçimi
Peygamber desem carpilir miyim