Kişilik & Karakter Sen nasıl bir kadınsın, nasıl bir erkeksin? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Kendini kısaca tanımla desem hangi yönünü öne çıkarırsın?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Sen nasıl bir kadınsın, nasıl bir erkeksin? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. karakterliyim.. duygusalım sıradan biriyim 0 0 Yorumla
Gizlikullanicirn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Detaycı , ağır başlı 1 9 Yorumla aynadakiajan +1 yıl İyimiş Yorumla Gizlikullanicirn +1 yıl Detay çok da iyi bir şey değil. Kafamın içi sürekli hesaplama yapıyor , mükemmeliyetçi olma çabası. Her şeyi milimine kadar hesapliyordum bazen işte bunu da unutma diyorlar bilmiyorlar ki ben onu da çoktan denklemin bilinmeyeni yapmışım. Yorumla aynadakiajan +1 yıl Başak mısın Yorumla Gizlikullanicirn +1 yıl Evet 😂 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Başarı getirir detaylar ama Yorumla Gizlikullanicirn +1 yıl Getiriyor da çok şükür , seviyorum da yorucu da oluyor bazen Yorumla aynadakiajan +1 yıl Sizin adınıza sevindim Yorumla Gizlikullanicirn +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Rica ederim Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sessiz sakin içine kapanık az konuşan birisiyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben biraz garip biriyim ama kimseye kötülük yapma amacım yok. Beni yalnız bıraksınlar kafamı dinleyeyim kafii. 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Rahat bırakın kızı leeyn Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Sürüklenen biriyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karakterliyim.. duygusalım sıradan biriyim
Detaycı , ağır başlı
İyimiş
Detay çok da iyi bir şey değil. Kafamın içi sürekli hesaplama yapıyor , mükemmeliyetçi olma çabası. Her şeyi milimine kadar hesapliyordum bazen işte bunu da unutma diyorlar bilmiyorlar ki ben onu da çoktan denklemin bilinmeyeni yapmışım.
Başak mısın
Evet 😂
Başarı getirir detaylar ama
Getiriyor da çok şükür , seviyorum da yorucu da oluyor bazen
Sizin adınıza sevindim
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Sessiz sakin içine kapanık az konuşan birisiyim
Ben biraz garip biriyim ama kimseye kötülük yapma amacım yok. Beni yalnız bıraksınlar kafamı dinleyeyim kafii.
Rahat bırakın kızı leeyn
Sürüklenen biriyim