Kişilik & Karakter Son dakika sendromu sorunu sizdede var mı? dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Atıyorum bi yere gitmem gerekiyor ve evden çıkmama 1 saat var Ben uzanıyorum 45 dk boyunca son 15 dk da her şeyimi yetiştirmeye çalışıp kıl payı yetişiyorum Güncellemeler+1 yıl Doğru bu saatte sorarsan tabii cevap almazsın ne bekliyodun ki Son dakika sendromu sorunu sizdede var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Bende yok hayır 0 0 Yorumla
Ruveydaaltuntas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay bende de oluyor heryere geç kalıyorum nasıl aşabiliriz acaba bu durumu 😂😂 1 3 Yorumla dodgee +1 yıl Bugünde aynı şeyi yaşadım 🥲 Yorumla Ruveydaaltuntas +1 yıl Bende yaşadım bu bizim kaderimiz 🙄😂😂 Yorumla dodgee +1 yıl 🤦🏻♂️😂 Yorumla
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu ben. Baban bana hep son dk larin adami der sjdjs 1 2 Yorumla dodgee +1 yıl Benimkilerde 😁 Yorumla bprll +1 yıl Sjjsjs Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır ben her zaman daha erken giderim. 1 1 Yorumla dodgee +1 yıl Helal olsun valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 15 dakika yine iyi benim 5 dakika 1 1 Yorumla dodgee +1 yıl 5 dk yine iyi bazen ben 2 dk ya sıkıştırıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende yok hayır
Ay bende de oluyor heryere geç kalıyorum nasıl aşabiliriz acaba bu durumu 😂😂
Bugünde aynı şeyi yaşadım 🥲
Bende yaşadım bu bizim kaderimiz 🙄😂😂
🤦🏻♂️😂
Bu ben. Baban bana hep son dk larin adami der sjdjs
Benimkilerde 😁
Sjjsjs
Hayır ben her zaman daha erken giderim.