Mesela iş yerinde veya sokakta, hem cinsiniz veya karşı cinsiniz. Öyle samimiyetiniz yok fakat size gülümsüyor. Ne anlam çıkarırsınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela iş yerinde veya sokakta, hem cinsiniz veya karşı cinsiniz. Öyle samimiyetiniz yok fakat size gülümsüyor. Ne anlam çıkarırsınız?

Görüntülerdeki durum gülümsemenin bir iki tık üzerinde. Normal gülümseme olursa, bir yer verme , geçiş için yol verme , sırada musade etme gibi durumlarda , tanımadığımız insanlardan aldığımız tebessümleri teşekkür olarak algılıyorum. Herhangi bir gereksinim yokken , aldığım gülümsemeyi, ya birine benzetti ya da hoslandi olarak algılarım lakin bu durum pek olmuyor. Sizin karşınızda erkekler sık tebessüm gösteriyorsa veya bir kaç kişi, onlarda sizinle iletişime geçmek istiyordur. Bir meseleden arkandan iş çevirenlerde seni görünce gülümseme ortaya koyar ama umarım gülümsemenin bu türüyle karsilasmazsın
İnsan insana gülümser.
Tebessüm etmek sadaka gibidir. Anlam yükleyip olmaz duygu durumlarına girmem. Mutlu olur karşılığını tebessüm olarak veririm o kadar.
Teşekkür ederim, günaydın.
Ben hiç bir anlam çıkartmıyorum.. yani normal gülümsek.. insanlar birbirine gülümseyebilir.. tabi samimi olduğum biriyse arkadaşımsa bende ona gülümserim
Gülümsemeler bir anlam yüklemiyorum. Demek ki pozitif bir hava almış benden diyorum sadece.
Cevap
13Cevap
Dil çıkarıyorum, gözlerimi de şaşı yapıyorum aa ne güldü bu bana be diyerek ddj
😁🤣 Çok güzel taklit.
Öyledir :D ona rağmen düşenler oluyo, oha falan oluyoruz
deli bunlar yahu.
Yok Abaza djsj
eww daha da fena
Kadınsa eğer ya beğenilmişimdir , ya da birine benzetti diye düşünürüm. Erkekse sadece benzetti derim
Genelde sadece bir gülümsemeden bir anlam çıkarmam ama beden dilini biliyorsanız çok anlam çıkarabilirsiniz sadece bir mimik her şeyi anlatmaz
Sosyal ve medeni birisi olduğunu anlıyorum.
Guzel cok guzel gülen insanlarla olmak o ortamda bulunmak kafi
Öyle geçenlerde biri gülümsedi tebessüm ettim. Altında birey aramam pek 🙂
Psikolojisi bozuk zihinsel sağlığı bozuk beyinsel özürlü olarak algılıyorum ve olay yerinden uzaklaşıyorum iftiya atıyor kadınlar çünkü çok yaygınlaştı
Güldüğümüzü çıkartıyorum. 😃😃
Kesşn bana hasta verecek bana diye düşünüyorum
Sohbet etmek istiyor galiba diye düşünürüm..
Bana karşı pozitif olduğunu anlwrim
Tebessüm sadakadır bir anlam çıkarmam
Pozitif enerjili insancil merhametli biri
Çok dikkat çektiyse neden güldüğünü sorarım
Disimde maydanoz mu kaldı diye bakarim
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?