İnsanlar hayatınızdan çıkarken sizi kötüler mi? Yoksa iyi bir şekilde mi yollarını ayırır..

İnsanlar hayatınızdan çıkarken sizi kötüler mi? Yoksa iyi bir şekilde mi yollarını ayırır..

Ben genellikle bir insanı kolay kolay silmem.. çıkartıyorsam zaten hak etmiştir bana karşı çok büyük bir hata yapmıştır ya da şans vermeme rağmen onu kullanmamıştır.. çıkartırken de açıklama yapma gereği duymuyorum zaten
Aslına bakarsanız biraz acı verici bir soru. Şöyle izah edeyim, sanki karşılıklı olarak hiç bir şey yaşanmamış, verilen sözler emekler fedakarlıklar hiç olmamış gibi, ve daha kötüsü "yapmasaydın" gibi sözcüklerle giderler.
Daha sonrasında bunların her biri birer yara gibi, sizi diğer insanlara iyilik yapmaktan ve sevmekten alıkoyan olumsuz düşüncelere dönüşür.
Maalesef insanların birçoğu çirkinleşiyor. Yaşanan güzel günlerin hiç hatırı yokmuş gibi hemen bel altı vurmaya başlıyor. Bu sadece belli başlı insanlar için geçerli değil. Toplumun hemen hemen tamamı bu şekilde davranıyor. Medeniyetten çok uzak ve kaba bir tutum içine giriyorlar.
maalesef öyle.. Herkes karekterine yakışanı yapar..
Severken iyisin , ayrılırken bütün pisliklerini kusup giderler :D
Herkes karekterine yakışanı yapar.. Her insan yollarını kötü ayırmıyor..
Öyle bir durum da kimse normal bir ayrılık yaşayamaz..
Hiç benlik değil..
Belki de hayırlısı olsun..
Rica ederim..
Cevap
29Cevap
Çirkefleşiyor ve çirkinleşiyorlar :D al başına çal, Allah senin belalarla kutsasın, piüüh lanet olsun şeklinde hayırlı dualar ediyorlar dhdha
Evet ama hepsi değil.. Yorumunda gülümsemeden edemedim.. 😅
Ben de bu tür Bad duaları görünce kahkaha atmadan duramıyorum :D olm sizin duanız tutar mı be ahsjshj
Tutmaz tabiki taş olurlar.. 😄
B. k gibim bir şey oldular shdja
Öyle diyorsan öyledir tabi.. 😅
Öyle tatlım öyle 😅
Allah yardımcıları olsun ne diyelim.. Yok vazgeçtim beter olsunlar.. 😅
Durumları ortada yani üstlerine basan basana ayakkabılara bulaşmasalar bari :D
Iyyy gözümde canlandı.. 😅
Nasıl sileceğiz şimdi o görüntüyü hafızamızdan :D
Bence de çık aklımdan çık.. 😅
Bir anlık gazla neler yazdım öyle :D üzgünüm ama öyleler şimdi ben ne yapayım ya ohoo
Hayatıma saygıyla girmesine ve saygıyla çıkmasına dikkat ederim. :)
Şimdiye kadar kötü bir söz eden olmadı, olsa da umrumda değil.
Herkes kendi karekterini yansıtır..
Çoğunda deneyimlediğim şey tahammülsüzlük ve öç alma duygusu.. fakat benim sınırlarım vardır sınırlarıma müdahale edildiğini anladığım an acımadan hayatımdan çıkarıyorum…
Sen çok iyi de olsan kötülüyorlar. Kötülemeyen adam daha çok nadir gördüm erkekler bir şeyler bittiğinde çok acımasızlaşıyor bence. Büyüyemiyor çocuk kalıyorlar..
O kadar kişinin içinde sadece bir kişi çirkefleşmeyi tercih etti. O da onun karakteri benim için bişey ifade etmedi açıkçası. Kendimden eminsem onun ne söylediğinin bir önemi yok.
Ben hayatımdan çıkarırken arkamdan ne konuştuğu ya da yüzüme ne söylediği umrumda olmuyor. Hayatımdan çıkarmaya karar vermişsem o kişiden soğumuşumdur zaten.
Onlar kötülesede ben cevap vermem dünya yahu burası öyle büyük kinlere gerek yok diye düşünüyorum
Darbe yapar soguk davranir sonra ozur diller yeniden arkadas olmaya calisir ama ben kabul etmem…
Herkes kendine yakışanı yapar. Benim tavrım budur ama.
Mühim olan benim saygımı hiçbir durumda bozmam. Saldırmam ancak kendimi savunmam şartken mümkün olur.
Evlenmeyi düşünenlere hep tavsiyemdir. Anlaşmalı boşanabileceğiniz biriyle evlenin arkadaşlar 😄
Umrumda olmaz sessiz kalırım ben benden giden kaybeder asla haberi olmaz kimseye dur demem giden kalbimde olsa
Çıkarmam kimseyi hayatımdan ama uzaklaşırız. İyi hatırlarlar. Belki bir yerde karşılaşırız çünkü.
Hep iyi şekilde ayırdım ama sonuncu kötü bitti. Canı sağolsun 🙏
Çirkinleşiyorlar nankörler zaten insanoğlu o yüzden pek umrumda değil kimse
Şimdiye kadar kötüleyen olmadı yani kulağıma gelirdi bu
Karımdan öncekilerle güzel ayrıldım. Karım inanılmaz çirkefleşti, pisleşti.
Ben iyi bir şekilde ayırırım, benden giden de aynı saygıyla gider.
Tuzak kurdu arkadaşım ama üstüne doğruysa tuzağın içine düştü
İnsan olan , ilşki bittiğin de karşısında ki çok kötü olsa da , kötüleme lidir.. Sessiz kalmalı...
Kötülemedi. Birbirimizi dua ederek uğurlamıştık aylar önce.
şöyle davranır 😂😂
Ben kötülüyorum ki herkes beni melek bilsin doğru bilsin
Herkes karakterini göstererek ayrılıyor
Kesinlikle öyle..
herkesin birbiri hayatında bir görevi olduğuna inanırım o yüzden de gidene kal demem
bence hayatımızdan çıkacak insanlar yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlarlar sonra bi bakımışşsın tamamen hayatından gitmiş
Genel de iyi ayrılık olur
Kötüler öyle çıkar
Kapıyı açık unutuyor
Onlar gider bende ağzına ederim
Normal bir şekilde çıkarlar
Birden giderler ve görmezden gelirler artık.
İyi bir şekilde ayrılırız
Çıkarken parmak izi okutarak çıkarlar
Hadi ben gittim baaay diyorlar
Herkesin kendi defteridir istediğini yazar
karakterlerine göre davrandılar
Genelde kötüleyerek gidiyorlar.
El sallayarak
İyi de olsak çirkinleşenler var maalesef.
İyi birşekilde...
Beddua eden olmadı.
Kötüleyen olmadan bu zaman kadar..
Ölerek çıkarlar.
Genelde iyi bir şekilde
Bilmem, çıkanlar ile iletişimi tamamen keserim :D
Sessizce giderler.
Rahat
tabiiki kötüler :))
Geneli kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?