Kişilik & Karakter İnsanları umursayan biri misiniz? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendi kafanıza eseni diğerilerine aldırış etmeden yapar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 🥳💖 İnsanları umursayan biri misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Değer verdiklerimi umursarım 0 0 Yorumla
Nazliyu06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İnsan çok seciyorum bu konuda sevmediğim biri ise ölse umurumda olmaz kan bile akıtabilirim ama normal sevdiğim veya normal birine umursarım ama astarını istetmem hersey seviyeli olmak zorunda 0 0 Yorumla
EventBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Ben yeri gelince kendimi bile umursamıyorum insanları kim takar. Hem günümüzde ki insanlardan utanılır mı hiç! 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşırı rahat biriyim insanlar hiç ama hiç umurumda değil 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. İnsanlar üzerine çok düşünmeyi ve önemsemeyi bırakalı uzun zaman oldu.. 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı. Umrumsarım bi kısmını 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. kesinlikle öyle olmalı 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. mağarada faln mı yaşıyorsunuz 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Keske boyke olsaydim 0 0 Yorumla
benimioo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hep değil yani baya bir özgür ruhluyum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. öyleyim maalesef 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok az kişiyi 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet öyleyim 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Değer verdiklerimi umursarım
İnsan çok seciyorum bu konuda sevmediğim biri ise ölse umurumda olmaz kan bile akıtabilirim ama normal sevdiğim veya normal birine umursarım ama astarını istetmem hersey seviyeli olmak zorunda
Ben yeri gelince kendimi bile umursamıyorum insanları kim takar. Hem günümüzde ki insanlardan utanılır mı hiç!
Aşırı rahat biriyim insanlar hiç ama hiç umurumda değil
İnsanlar üzerine çok düşünmeyi ve önemsemeyi bırakalı uzun zaman oldu..
Elalemi umursamam
Umrumsarım bi kısmını
kesinlikle öyle olmalı
mağarada faln mı yaşıyorsunuz
Niye ciddiye alimki bn onemliyim
Keske boyke olsaydim
Hep değil yani baya bir özgür ruhluyum
Evet bazen...
öyleyim maalesef
Umursamıyorum
10/3 oranında
çok az kişiyi