40 kez sorarım yine kendi bildiğimi yaparım bazen o kadar gıcık oluyorum ki bana tahammül eden gerçekten seviyordur diyorum… Bende onları seviyorum ne yapayım 😂😅🥹🧚🏼♀️💃💫✨

40 kez sorarım yine kendi bildiğimi yaparım bazen o kadar gıcık oluyorum ki bana tahammül eden gerçekten seviyordur diyorum… Bende onları seviyorum ne yapayım 😂😅🥹🧚🏼♀️💃💫✨

Vazgeçilemediğimde
Bu en güzel cevaptı valla tebriks
Teşekkürler 🌸
Estağfurullah 🧚🏼♀️
Cevap
11Cevap
Anlamıyorum çünkü hiç sevilmedim daha önce.. nasıl bir duygu bilmiyorum.. bak sitede kal diye depresif görüş atıyorum sdfsdf
Barış ama sen yine de mutlu ol artık ahzbahshahsh teşekkür ederim 😂
sdfsdfsd rica ederim :D
Sevdiğim kişinin anlayışlı davranışlarından diyelim her zaman olmuyor ama olsun biz böyle sevdik
Ya insanlar mükemmel derecede yalancılar. Ben anlayamıyorum o yüzden safım bu konuda ya😂
Sevilseydim anlardım herhalde 😄
Seni sevmeyen ölsün
Ölsün
Sevildiğinden emin olmak zordur…
Anlamasi zor olmuyor
Beni düşünüyorlar o zaman
Ne alaka
Soruna cevap
Anlamadım inan ki ne diyorsun
Sevildigimi beni düşündükleri zaman anlıyorum yani açmısın birşeyler ısmarlayalım ya da bir yere giderken haber vermeleri en basitisinden
Anladım şimdi 😅😂
Çok detaya gerek yok bir yerlere gidince haber vermeleri bile yeter 😃
Isırılarak sabriye hanım
Isırıp, ısırılacağım biri tez zamanda…
Sabriye hanım sizde tik yokmuydu sizi ısıran yüksek risk altında
Isırılacağın * yanlış olmuş ahzbshzhahaha o tik adamına göre değişiyor genelde hahxbshd
oooo sabriye hanım bu üçkağıtçılık asD:ASD
Aşk laftan ve yapmam demekten anlamıyormuş… 🫡🤓
Sahte sevgilere karnım tok
Düşünceli davranıldığında.
Hiç sevilmedim ki anlayım
Mantı açtım yer misin? diye sorulduğunda.
Ona bende mutlu olurum. Kars ketesi de fena olmazdı. Kağızmanlılı arkadaşım hep getirirdi sizi görünce aklıma hep Kars geliyo kakxnsjd
Güven hissi ile
ilgi veriyosa
Anlayamıyorum ben
Hissederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar