Kişilik & Karakter Zaman ve şartlar değişince hiçbir şey eskisi gibi kalmaz — buna katılıyor musunuz? nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Zaman ve şartlar değişince hiçbir şey eskisi gibi kalmaz — buna katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet katılıyorum tabi ki de 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet insanlar kedilerden bile daha nankördür. En sevdiklerine bile zamana şartlara göre ihanet edebilecek kapasiteleri vardır.. 0 1 Yorumla nutella_01 +1 yıl Doğrudur. Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece şartlar bile değişecek olsa hayatımda her şey farklı olabilirdi... 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. bu yazılmamış bi kuraldır zaten. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. katılıyorum 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Katılıyorum 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Minnnaaaddd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kesinlikle 0 1 Yorumla obiamirbey +1 yıl Artık gelcen mi bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet katılıyorum tabi ki de
Evet insanlar kedilerden bile daha nankördür. En sevdiklerine bile zamana şartlara göre ihanet edebilecek kapasiteleri vardır..
Doğrudur.
Sadece şartlar bile değişecek olsa hayatımda her şey farklı olabilirdi...
bu yazılmamış bi kuraldır zaten.
katılıyorum
Evet
Katılıyorum
Kesinlikle
Evet
Kesinlikle
Artık gelcen mi bana