Kişilik & Karakter Kimsenin bilmediği tuhaf takıntılarınız var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim tam da görselde kırmızı ile çizdiğim kısıma ayar olmam var mutlaka ama mutlaka o kısımı koparırım 😅 Kimsenin bilmediği tuhaf takıntılarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır benim takıntılarım yok. 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onu bende yapıyorum. :D Bazen bir şeye dokunuyorsam diğer parmağımla da dokunuyorum. :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Hanjinx +1 yıl :D :D Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. kedimi öptüysem bir daha öpmeliyim diyorum kendime sonra bir daha.. bir kere daha.. eğer yapmazsam kedim ölür diyorum ve bu olay çok sinirimi bozuyor 1 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl şu an bile gidip kedimi öpmeliyim yoksa ölücek gibi geliyo Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cinler ile iletişim kurduğumu zannediyorum odamın ışığı kapandığı zaman ters ayaklı varlık görüyorum ve bundan korkmuyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ağız temizliğinegece susayıp uyansam diş fırçalamadan içemezdim…uyandığımda diş fırçalamadan konuşmamak gibi…artık o kadar değil takıntıya karşı olduğum için icabına baktım 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Derdin ne orasıyla peki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sevmiyorum orası düz olucak çıkıntılı olmucak 😃 Yorumla avcikaan +1 yıl Hahaj Allah yardımcın olsun ne denir ki Yorumla Soran +1 yıl Ağğmiiin ağğmiiin Yorumla avcikaan +1 yıl Hahajajah tövbe tövbe ya Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Baskılı tshirt hayatta giyemem.. Düz olacak 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır benim takıntılarım yok.
Onu bende yapıyorum. :D
Bazen bir şeye dokunuyorsam diğer parmağımla da dokunuyorum. :D
😅😅
:D :D
kedimi öptüysem bir daha öpmeliyim diyorum kendime sonra bir daha.. bir kere daha.. eğer yapmazsam kedim ölür diyorum ve bu olay çok sinirimi bozuyor
şu an bile gidip kedimi öpmeliyim yoksa ölücek gibi geliyo
Cinler ile iletişim kurduğumu zannediyorum odamın ışığı kapandığı zaman ters ayaklı varlık görüyorum ve bundan korkmuyorum
Ağız temizliğine
gece susayıp uyansam diş fırçalamadan içemezdim…
uyandığımda diş fırçalamadan konuşmamak gibi…
artık o kadar değil takıntıya karşı olduğum için icabına baktım
Derdin ne orasıyla peki
Bilmiyorum sevmiyorum orası düz olucak çıkıntılı olmucak 😃
Hahaj Allah yardımcın olsun ne denir ki
Ağğmiiin ağğmiiin
Hahajajah tövbe tövbe ya
Var ama kimse bilmesin:))
Baskılı tshirt hayatta giyemem.. Düz olacak
Kaldırımlardaki çizgiler
Arada oluyor herşeyi duzeltme ihtiyacı
Var ama soylemem 😀
Takıntılarım var 😅