En büyük hayal kırıklığım güvenmek oldu birine. Mimarı ise benim, güvendiğim için tüm sorumluluğu üstüme alıyorum :) Sizin bu hayattaki en büyük hayal kırıklığınız ne oldu?

Lavinia...
En büyük hayal kırıklığım güvenmek oldu birine. Mimarı ise benim, güvendiğim için tüm sorumluluğu üstüme alıyorum :) Sizin bu hayattaki en büyük hayal kırıklığınız ne oldu?

Lavinia...
Hayal kırıklığımızın şiddetini, o konu ya da kişiyle alakalı kurduğumuz hayallerin büyüklüğü belirliyor.. Buna sadece bir kişi diyemem.. Ufak çaplı sarsıntılar yaşasam da uzun zamandır birine bağlı yüklü hayaller kurmuyorum.. Çünkü bir defa yaşadım o duyguyu ve artık hep mesafeli yaklaşıyorum yıllardır.. Bu insan bana asla bunu yapmaz dediğim şeyi yaptığını gördükten sonra herkes her şeyi yapabilir noktasındayım..
O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hangisini sayayım
Yapma be.. o kadar mı
Rica ederim üstad
Hayal kırıklığım olmuyor benim. Çünkü insanlara gerekmedikçe anlam yükleyen biri değilim. Yani ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.. Herkesi hak ettiği yere koyunca kimseden zarar görmez oluyorsun..
Harika..
Teşekkürler 😊
✨️ eig için teşekkürler
Rica ederim 😇
16 yaşım hasretimin sebebi bu sorunun cevabı. Boyumdan büyük hayallerim, güzel hallerim, ihlaslı zamanlarım.
En büyük hayal kırıklığımın sebebi yine kendimim.
Cevap
2Cevap
Hayallerimin olmaması
Barış senin için bir şey yapabilir miyim :)
Güvendiğim en sevdiğim insan vardı.. Kendi elleriyle bütün hayalleri yıkmayı başardı bunun için tebrik etmek gerek kendisini..
Buradan tebrik ediyoruz kendisini. Ve üç Hayır’la uğurluyoruz 😀😀
Güle güle arkasına bakmadan gidebilir.. Benden uzak Allaha yakın olsun.. 😅
Amin efenim :))
😄😄
Bütün saf, samimi ve içten duygularımla güvenmek oldu. Yıllarım boşuna gitti. Şimdi ise daha temkinli ve mesafeli yaklaşıyorum. Emin olduktan sonra sevmeye karar verdim insanları.
Hani bir seyi cok istersiniz, pamuklara sararsiniz ya aman bir sey olmasin, anneler de cocuklarinin yuzunu orter ya aman nazar degmesin diye.. İste bir anne sevkati ve merhameti ile istedigim oyle bir sey vardi.. masumca. Yillarca bekledigim, kendime masallar anlatip bir utopyadan bir dunya kurdugum.. Polyanna oldugum kimi zaman.. Neyse oyle bir sey vardi iste..
Sorunun cevabi; Ona dair tum kirginliklarim. Daha dogrusu bu kadar hassas olmama kirginim.
Önce arkadaşımın bana yaptıkları sonra ilk komşumun oğlu sonra kuzenin bana yaptıkları kız kuzenimin yaptıkları
Ummadığım şeylerden başıma gelen durumlar diyelim
Ailemden birinin aynı hataları yapmaya devam edeceğini anladığımda hayal kırıklığına uğradım
Tırnaklarım kırılmasın yeter yahu asdfghj💅🤣🤣
Gerisi hallolur bi şekilde, biz de derdimiz var sanıyoruz 😀😀
Acılarınıza son vermeye geldim asdfghj 🥳🤣🤣
Minnettarız :)) Tırnaklar kırılmasın, gayrısı teferruat 😀
Sizin içinizdeki iyilik ve güzelliği sembolize ediyorum. Asdfghj💅🥳🤣🤣
Çok teşekkürler efenim :))
En güvendiğim insandı koşulsuz güvendiğim..
güvenip adam yerine koymak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?