Tabi hepimiz vahşiyiz, kötüyüz, pisiz. Senin yaşadığın şehir her neresi ise Ütopik derecede iyi bir yer , tüm insanlarınız hsyretötesi mükemmellikte. Sen Maraş'tan uzak dur, biz sana zaten uzağız.
Knk sevgili olduktan sonra Alevi olduğunu duydum söylemedi bana hem ben Alevi değilim normal bir muslumanim
Cevap sahibi
+1 yıl
Örnek @peynirciyim diyen dayıda evli birisi burada millete yürüyor ama kendisini engellemişim hatta, kendisi maraşlıymış 😂 uzak dur bacım uzakk ayrıl gitsin hepsi aynı b@k
Soran
+1 yıl
Sağol knk gerçekten bunları hiç bilmiyordum bana Alevi olduğunu söylemedi bile kendim öğrendim yalanlarını yakaladım sürekli bana o güven hissi vermiyor hep bir boşluktayim bundan yana bütün ailesi akrabaları içki rakı işte içiyorlar Aleviyiz diyor muslumaniz diyor ama böyle şeylerden geri kalmiyorlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıl s st yalancının teki
Soran
+1 yıl
Knk Alevi hakkında ne düşünüyorsun ya da ne biliyorsun fikrini almak isterim
Neresi kolay sevgilim var ama bana pek güvenilir biri gelmiyor çevremdeki insanlarda sadece fotoğrafa baktığında bana diyor bu güvenilir biri değil yalanda soyledi bana kaç kez yakaladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Maraşlı değiliö ama depremden sonra cok gittiö ve ben cok seviyorum maraşı insanlarıyla çok kaynaşma fırsatım olmadı
Kadınları iyi yani genel anlamda biraz fazla cazgırlar olsun
Genelleme olmazda her yerin iyisi kötüsü vardır yani
İstersen gel bizzat bir Maraşlıya sor
çok kötü yorum var Kahramanmaraşlılar için doğrumu
Nedir o yorum?
İyi insanlar değilermis
Tabi hepimiz vahşiyiz, kötüyüz, pisiz.
Senin yaşadığın şehir her neresi ise Ütopik derecede iyi bir yer , tüm insanlarınız hsyretötesi mükemmellikte.
Sen Maraş'tan uzak dur, biz sana zaten uzağız.
Abi evlisin sen ne işin var burada
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Bi Maraşlı olarak o bana yapıştı ben değil 2 si hiç iyi yorum yok sende Maraslisin ve evlisin burada olman sizin iyi olmadığını iyi kanıtladı abi
O hâlde uzak dur.
Erkekleri sıkıntılı gözü dışarda hepsinin
Knk genel olarak hepsimi öyle
Evet hepsi gördüğüm o
Knk alevi bide
Kotu uzak dur
Yobaz vahşi knk hele erkeğinden uzak dur
knk sevgilim var ve bunları yeni biliyom
Valla allh kurtarsın knk
Knk sevgili olduktan sonra Alevi olduğunu duydum söylemedi bana hem ben Alevi değilim normal bir muslumanim
Örnek @peynirciyim diyen dayıda evli birisi burada millete yürüyor ama kendisini engellemişim hatta, kendisi maraşlıymış 😂 uzak dur bacım uzakk ayrıl gitsin hepsi aynı b@k
Sağol knk gerçekten bunları hiç bilmiyordum bana Alevi olduğunu söylemedi bile kendim öğrendim yalanlarını yakaladım sürekli bana o güven hissi vermiyor hep bir boşluktayim bundan yana bütün ailesi akrabaları içki rakı işte içiyorlar Aleviyiz diyor muslumaniz diyor ama böyle şeylerden geri kalmiyorlar
Ayrıl s st yalancının teki
Knk Alevi hakkında ne düşünüyorsun ya da ne biliyorsun fikrini almak isterim
Erkekleri fenadır yapamazsın sıkıntı çekersin
alevi bide
Neresi kolay sevgilim var ama bana pek güvenilir biri gelmiyor çevremdeki insanlarda sadece fotoğrafa baktığında bana diyor bu güvenilir biri değil yalanda soyledi bana kaç kez yakaladım
Burdan kısaca yaz Instagram gerek yok
Pek sevmezler