Kişilik & Karakter Telefonu kaçıncı çalışında açıyorsunuz? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Telefonu açmak için ikinci çalışını bekleyenlerden misiniz?#büyükyorumcu Telefonu kaçıncı çalışında açıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kimin aradığına göre değişir.. ama zaten arayanım olmadığı için telefonum sessiz bu sıralar hiç sesi soluğu çıkmıyor 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Telefon elimdeyse anında açarım. Değilse de kimin aradığını görünce açarım. Birkaç defa çalsın da öyle açayım gibi garip fetişlerim yoktur. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Genelde 2 3 kere çalınca açıyorum bazen de kimin aradığına göre değişir hiç açmam 🤣 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Elimden hiç düşmediği için calmadan açıyorum 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Tripliysem 3. Çalışinda açarım jshs. Normalde müsaitsem açarım yani niye bekleteyim. ama üst üste aranmasindan hoşlanmam demekki müsait değilim ki açamıyorum demi? ne gerek var on kere aramaya. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yo bekleme ihtiyacı duymam zaten açacaksam ama açmak istemiyorsam da titreşime alıp devam ederim işime 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ruh halime göre genelde açmıyorum 😅 zorunda kalmadıkça konuşmam ulaşmak isteyen yazar müsait oldukça dönerim… 🙈 0 0 Yorumla
Babysinemm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkinciyi beklerim bazen üçü de bulur kişiye göre değişir😅 1 0 Yorumla
belinmeyen15644 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Üçüncüsünde başında bekliyormuş gibi açmam karşı tarafa bekliyormuş imajı verir çünkü şekerim 0 0 Yorumla
Jülidee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Kim olduğuna bağlı.. sevmediğim biriyse duymamış gibi yapiyorum😄 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. acildigini karsi taraf bile anlamiyor calmadan aciyorum neredeyse 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Zil sesim nakarata geçtiği zaman açıyorum. Oradaki geçiş müziğini dinlemeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kere çaldığını nerden anlıyorsunuz eski telefonlarda olurdu o. yeni zil sesleri kesintisiz çalmıyor mu 😅 0 0 Yorumla
denisssa72628 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl ailemden birisi arıyorsa biraz beklerim ya da hiç açmam ama arkadaşlarımdan biriyse hemen açarım 😀 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gördüğümde direkt açıyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kimin aradığıns bağlı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 2 de 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sanırım 4 veya 5 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle huyum yoktur 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. değişiyor hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kimin aradığına göre değişir.. ama zaten arayanım olmadığı için telefonum sessiz bu sıralar hiç sesi soluğu çıkmıyor
Telefon elimdeyse anında açarım. Değilse de kimin aradığını görünce açarım. Birkaç defa çalsın da öyle açayım gibi garip fetişlerim yoktur.
Genelde 2 3 kere çalınca açıyorum bazen de kimin aradığına göre değişir hiç açmam 🤣
Elimden hiç düşmediği için calmadan açıyorum
Tripliysem 3. Çalışinda açarım jshs. Normalde müsaitsem açarım yani niye bekleteyim. ama üst üste aranmasindan hoşlanmam demekki müsait değilim ki açamıyorum demi? ne gerek var on kere aramaya.
Yo bekleme ihtiyacı duymam zaten açacaksam ama açmak istemiyorsam da titreşime alıp devam ederim işime
Ruh halime göre genelde açmıyorum 😅 zorunda kalmadıkça konuşmam ulaşmak isteyen yazar müsait oldukça dönerim… 🙈
İkinciyi beklerim bazen üçü de bulur kişiye göre değişir😅
Üçüncüsünde başında bekliyormuş gibi açmam karşı tarafa bekliyormuş imajı verir çünkü şekerim
Kim olduğuna bağlı.. sevmediğim biriyse duymamış gibi yapiyorum😄
acildigini karsi taraf bile anlamiyor calmadan aciyorum neredeyse
Zil sesim nakarata geçtiği zaman açıyorum. Oradaki geçiş müziğini dinlemeyi seviyorum.
Kaç kere çaldığını nerden anlıyorsunuz eski telefonlarda olurdu o. yeni zil sesleri kesintisiz çalmıyor mu 😅
ailemden birisi arıyorsa biraz beklerim ya da hiç açmam ama arkadaşlarımdan biriyse hemen açarım 😀
Hatirin icin bi dahakine dikkat edecem
5-6 saniye geçmesi lazım
Tanımadığım numaraları açmam
Açmıyorum, mesaj atsınlar
Gördüğümde direkt açıyorum
Kim olduğuna ve keyfime bağlı...:d
müsaitsem hemen açarım
Kişiden kişiye değişiyor ya 😅
Kimin aradığıns bağlı
Genelde ilk
Hiç açmıyorum
Çalınca hemen açıyorum