Kişilik & Karakter Hayattaki idolünüz kim? Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sonuna kadar ♥️♥️♥️ Saadettin Ökten ♥️♥️♥️Şiir gibi adam Hayattaki idolünüz kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Benim sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Schopenhauer... Hayatı, kadınları ve felsefeyi özümsemiş bir filozof... 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlber Ortaylı idolüüm yaa bayılıyorum ponçiik 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Win diesel 1 2 Yorumla Mcrklm +1 yıl Adam karizma ya 😍♥️ eyyy dominic toretto gelemedin İstanbul'a Yorumla Boğaalfa +1 yıl Geldi kacırdım urfaya geldi tüm ekip Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı. Babam 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç kimse 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı. Kafam çok karışık 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İdol sevmem ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim sadece
Schopenhauer... Hayatı, kadınları ve felsefeyi özümsemiş bir filozof...
Peygamber efendimiz sav.
Mustafa Kemal Atatürk
İlber Ortaylı idolüüm yaa bayılıyorum ponçiik
Win diesel
Adam karizma ya 😍♥️ eyyy dominic toretto gelemedin İstanbul'a
Geldi kacırdım urfaya geldi tüm ekip
Ablam benim baş tacımdir herzaman
Peygamber Efendimiz Sav.
Babam
Hiç kimse
İdolum her gün değişen yarın ki ben
Kafam çok karışık