Güncellemeler
+1 yıl
dkkdkd
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba eleneceğim yoksa aşk hayatında bu kadar gölge ve pasif kalmazdım diye düşünüyorum uzun süredir istediğim halde olmuyor görünmez gibiyim asıl şaşırdığım ben üstün kısımda yer alıyorum 190larda boy , zenginlik , yakışıklılık evrimsel süreç kafayımı yedi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abicim şu an evrensel bir kıtlık var bu konuda ama senin yerinde olsam bende evlenirdim büyüdükçe durumlar karışıyor.
ya kendi kendimemi evleneyim evlencek biri yok ki kaç yıldır yalnızım sorun o zaten
burada kimle konuşsam böyle 😅 ama herkesinde sevgilisi var garip bir şekilde. Ben baş edemiyorum bu durumla
Benim tüm arkadaşlarımda sap sadece 3 arkadaşım takılıyor , abim 32 yaşında oda oda bekar yalnız bulamıyor
Bu evlenenler kim ya 🤦🏻♀️ bilmiyorum diyorum ya evrensel kıtlık var ya da kimse kimseyi beğenmiyor.
Evlenenlerde baya azaldı eskiden bizim burada sürekli düğün olurdu artık çok nadir
Bizim burada sürekli oluyor hâlâ. Abime kuzenlerime felan da kız bakıyoruz baya ama ne çare ya herkes herkesle olmuş ya da kimse kimseye katlanamıyor 🙄 Açıkçası aşk diye birşeye de inanmıyorum artık. Sizde gönlünüze göresini bulursunuz umarım..
büyük şehirdeysen normal olması , ama yeni nesil tek takılıyor genelde
Küçük sehirdeyim. Şahsen diyorum ki liseden sonra evlenip yuva3 kuracaktık eli yüzü düzgün biriyle büyüdükçe hiç bulamaz olduk. Iyiler hep seçilmiş gibi hissediyorum.
Aynı hislerdeyim. Benim anlamadığım ben tip olarakta baya iyiyim boy desen 190 yüzüm çok güzel , farklı fenotipte biriyim ama buna rağmen dikkat çekmemem ilginç geliyor
😅😅 burada aura devreye giriyor. Bende de aynı durumlar var sayılır. Güzel değilim tabi orası ayrı ama iyi bir aile kızı olup geçmisimin olmamasına şaşırıyorlar. Bence bir yerlerde bizde hata yapıp gelistirmiyoruz kendimizi.
Francisco Lacowski varya manken klonlanmış haliyim o kadar benziyorum ona biliyosundurda onu 😂 yani nerde hata yapıyoruz anlamadım ne canım insanlar bile buluyor be kankam
Ooo seri üretime başla sen o haldenjxndjd abin de benziyorsa numarasını bırakır mısın bi arkadas soruyorda jzndjsns
yok abimle gram alakam yok 😂 tüm güzel genleri ben almışım kdkdk gözlerimde yeşile dönük ela
Bu yaptığın ayıp ama insan abisine fe ayırır birkaç birşeyler jdndjd çok yakışıklı olmakta zor. Kızlar kendinden çirkinlere bakar genelde xbdjdjd
Hahah yapmışım bi vefasızlıkta sen neden abimi soruyon ki aranızda çok yaş var xkdkks
6 yaş var jsndjdn ondan dedim büyük ıhtimal senden büyüğüm 😬
ben 25 olcam 12 ay var sksksksk bu arada kadınlar bakıyor otobüste üniversitede fena kesiyorlar beni hatta sevgilisi olan bile kesiyor ama sadece orada kalıyor içte çekiniyolarmı anlamadım
Oo az kalmış 25 e de çokta küçük değilmişşin jxndjdn dediğim gibibbiriysen iyi bir kız kestir gözüne ve elde ettt ne bileyim bir yerden olur belki
nasip be bakıcaz artık sen neden yalnız kaldın ki anlat bakayım kdkd
Ben hep bir kişi ile olsun herşeyi onunla yaşayıp evleniyim demiştim. Sonra baktım ne bir kişi olmuş ne ben küçük kalmışım. Şimdide denk gelmiyor kalbime göre büyüdükçe kimse ile kafa da uyuşmuyor.
Oysa bayafa kafa dengisin ilginç işte nasip naparsın
En azından egoist olmadığımı biliyorum insana insan gibi yaklaşmak istiyorum kesinlikle senin muhabbetinde iyi. Sende iyiymişsin boş bırakma aura felan ne lazımsa halletmelisin 🤭 okul varken buldun buldunn sonra olmuyor.
ya seçiciyimde öyle herkeslede yapamıyorum bakıcaz artık meslek iş para zaten iyi onlarda sorun yokta
istek atayım sana konuşalım
Teşekkür ederim ama yeminim var özelden konuşmuyorumm. 😏
Nasip diye bişey var. Bu yaşta bunu düşünme çok gençsin
yaş 25 olcak düşünsem iyi olur , Bu gidişle harbi soyum elenecek gibi dünya bir alfa daha kaybedecek
Çok gençsin, kendin hakkinda iyi konuş iyi düşün. Düşunce ve sözlerin kendini gerçekleştirme gücü vardir
Ya abla pek umudum kalmadı evde tıkılan biride değilim gezer tozarım kaç yıldır yalnızım ne biri çıkıyor karşıma ne biri benle tanışmak istiyor her şey dört dörtlük değil bazı insanlar bunu yaşayacak ben alıştırdım kendimi
Girişken olmazsan hiçbişey gerçekleşmez. Seni beğenen sana uzaktan aşık olan bile olsa sen girişken olamazsan yine bişey olmaz. Sende bitiyor
İnstadan vs beğendiğim birine yazıyorum zaten ama cevap gelmiyor , ya da muhabbet sürmüyor demek konuştukları var , daha ne kadar girşken olucam ki yüzsüzlük olur ötesi. Ben kabullendim ya alışınca mutluda oluyosun
Cevap gelecek yaratici mesajlar atmalisin
Uğraşamam o kadar zaten samimi giriş yapıyorum olursa olur olmazsada sorun yok insana her şey nasip olacak diye bişey yok sonuçta