Bu durum beni rezil eder mi?

merhaba arkadaşlar 4yıllık lisanslı güreşçiyim ve herkes güreşçi kız der bana korkar falan. Bugün arkadaşlarımın da olduğu ev takılmasında daha önce kavgaya çağırdığım bir kız ve arkadaşlarıyla konuşuyordum mesele bizim tartışmalarımıza geldi kız bana "ben onu güreşte bile yenerim " dedi ben de güldüm amatör biriyle yapmam bir yerine zarar gelir dedim kız alaycı konuştu gel bir yap falan dedi kız amatör neyse başladık salonun ortasında şok oldum kız beni yendi ben de "güreşte öyle bir hareket yok" dedim kız ve çevredekiler bahane bulma falan dedi tekrar gel o hareketi yapmadan dedim tekrar başladık bu sefer kurt kapanına aldı sonra yere yıktı ve pes ettirdi ayağa kalkınca "güreşçi kız gördün kimin üstün olduğunu bir daha kendine güvenme " dedi alaycı şekilde ben çok utandım çünkü herkes o kızı ezeceğimi düşünüyordu cevap veremedim ve lavaboya girip saçımı başımı düzeltip işim var diye çıktım kız arkamdan dalga geçmiş "artislendi ben proyum diye yerlerde süründürdüm kaçtı" demiş sizce rezil mi olmuşum dürüst olun lütfen?

Bu durum beni rezil eder mi?