Kişilik & Karakter Ses tonu sizin için önemli midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sesini beğenmediğiniz birisi ile arkadaşlık kurar mısınız? Ses tonu sizin için önemli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır ses tonu benim için önemli değildir.. 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Karakteri insanlığı önemli. Kalıcı olan neyse o önemli 0 0 Yorumla
daydreamdünyam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Önemlidir sesi güzel olursa tadından yenmez valla 🤭🤭 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet önemlidir 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ecet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ses tonu benim için önemli değildir..
Karakteri insanlığı önemli. Kalıcı olan neyse o önemli
Önemlidir sesi güzel olursa tadından yenmez valla 🤭🤭
Evet önemlidir
Güzel olan her şey önemlidir
Yani diksiyonu iyi olsun
Hayir
Ecet
Miymiy olmasin
Kesinlikle