Kişilik & Karakter Günün sonunda yorgunluğunuzu nasıl alıyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günün sonunda yorgunluğunuzu nasıl alıyorsunuzNeler yapıyorsunuz yorgunluğunuzu almak içinBen duş alırım yemeğimi yerim ve erken uyumaya özen gösteririm peki sizler neler yaparsınız Günün sonunda yorgunluğunuzu nasıl alıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Uzattım bacaklarımı aldım elime çayımı KS ye takılıyorum hem yorgunlugum geçmiş oluyor hem vakit geçiyor işte 😊 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 😊 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yemeğimi yerim çay içip uyurum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun iyi uykular 😊 Yorumla Fatma911 +1 yıl Teşekkür ederim size de iyi uykular🙂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Fatma911 +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara ve kahve içerek 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yatağıma uzanıp sevdiğim şarkıları dinleyerek. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uyumak çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar