Ders Aşk
Konu Güven
Kahvemi yudumlarkennn, bir öğretmen edasıyla sizi sözlüye kaldırıyorum👩🏫 asdfghj🥳🥳

Ders Aşk
Konu Güven
Kahvemi yudumlarkennn, bir öğretmen edasıyla sizi sözlüye kaldırıyorum👩🏫 asdfghj🥳🥳
Güven aşılamak kolay değildir altında birden fazla etken vardır, dürüstlük gibi sadakat gibi şeffaf davranan be özü sözü bir olmak gibi bu güveni verdikten sonrası daha zordur ama.
Bir insana bu güveni aşıladıktan sonra yarı yolda bırakırsan ne bu dünya da ya da öbür dünyada bu gönlün sadakası ödenmez...
Ne güzel anlattınız bravo ⭐9🥳🥳
Eyvallah
Güven duygusu belli başlı bir çabayla aşılanılabilecek olgu değildir. Bu çiftlerin birbiri ile geçirecekleri zaman çerçevesinde her türlü söylem ve eylemler akabinde Salih niyetlerle gerçekleşebilir ancak. Güvenmek denildiğinde akla ilk gelen, üçüncü şahıs fikrinden arındırılarak, birlikte olduğu kişiye verdiği sözü tutmayan da en basit haliyle güvensizdir. Aynı zamanda insani ve ahlaki bir zorunluluk da olan güven, kişinin özünde iken, yapmacıklıktan da tamamen ıraktır.
Güven denilen zat; ekstra çabalarla, olmadık hallere girilerek, olduğundan farklı görünerek hissettirilecek bir duygu değildir.. Bir durum ya da davranış karşısında, kendi öz ve yalın fikriyle verdiği tepkidir.. Bunu bir kalıba sokup rol kesmek komik olurdu..
Çok farklı bir düşünce yapınız var.
Şahsıma münhasır..
😶🌫️😶🌫️
Teşekkürler..
Rica ederim, şahsına münhasır 🌼🌼
Adım atmam zaten duruşum ve yapı tarzım belli. Tek eşliyim. İlişkim olunca, ben o ilişkinin içindeysem süresi önemli değil ondan başkasiyla isim olmaz
Bravooo ⭐ 10 size 🙏
Cevap
24Cevap
Ben kendim olurum.. güven zaten insanın kendisi olmasını gerektirecek bir şeydir.. yani insan bunu çabalamak için uğraşmaz.. verdiği sözleri tutar.. sevdiği kadının yanında olur ona değer verir.. asla yalan söylemez.. ve güven de zamanla bu şekilde oluşur
Karşı tarafta güven sağlamanın en önemli adımı, en başından itibaren ona hiç yalan söylememektir. Sizin hiçbir yalanınızı yakalamamış kişi size karşı otomatikman güven duyacaktır. Ayrıca samimi olmak, düşünceleri düzgün bir diksiyonla ifade edebilmek, kısacası hitabet yeteneğinin yüksek olması güven artırıcı unsurlardandır..
Yakalamak? Yani söyle ama yakalanma asdfghj
Biraz öyle oldu🤣🤣
Şimdi ben bir çok duyguyu her zaman beklettim benim için inanın çok güzel bir şey sizin yaşınızdayım hiç bir kadınla hiç bir şey yaşamadım her zaman zaman dedim bir çok şeyi tüketmek olmaz güveni sağlamak için değer veririm ve benim herşeyimi bilmesini isterim
Kendin olmak, çelişmemek, dürüst olmak en temelde yapılması gereken şey. Sonra haber vermek, şöyle yapacağım söyle olabilir endişelenme şeklinde.
Aynen aşko 🤗🤗
kendim gibi davranırım, sorular varsa net cevap veririm, saklamam yalan söylemem.. bunlar önemli
Biz bunu yapabiliriz ama erkekler asdfghj
kadına özel değil ki bunlar... adam olan yapıyor
Madam olanı özenle seçiyorum. Asdfghj
. ahahahah kahkaha attım
Size yazamiyorum da siz beni takip eder misiniz yazmam için?
Hayır ne münasebet
Djdjsjd ya siz türk kızları yok musunuz , 31 yaşına gelmişsin hala bu kafada mısın gerçekten
Pısırık gizlendi asdfgh🤣🤣
Senin paylaşımın altında ismim görünecek kadar önemli değilsin buruşuk surat
Çokta bir şey yapmaya gerek yok bence insan nankör olmasın yeter, güvenilir insan olmak bir insanın erişebileceği en yüksek mertebedir.
gerek yok öyleşeylere, güven duymak zorunda değilsin
Güvensiz ilişki istemiyorum.👊👊
akit yapmıyoruz
o senin sorunun beni bağlamaz yaş olmuş 31 hala bişileri yanlış yaptığının farkında değil misin
Güven verme sorununuz var sanırım
Neyi yanlış yapıyorum?
güven verme sorunum yok öncelikle sadece ilişkiye başlayacağım diye karşı tarafa bişi vermem gerektiğine inanmıyorum sonuçta kimseye zorla bişi yapmıyoruz. Neyi yanlış yaptığına gelince yazdıklarından aklında evlenme kararı aldığını bunun için aday aradığını görüyorum. Böyle bir dünuya yok, evlenme kararı aday yok iken alınmaz, bu duyguyu karşılıklı hissedersen olur siz se yerde düğme bulup terziye gidip şu düğmeme bir gömlek dikermisiniz modundasınız
Hı hı siz çok biliyorsunuz, evlilik kararı falan almadım ben bilmeden konuşmaz mısınız 😤😤
gayet ortada olay 31 yaşın verdiği artık annenin baskısından yılmış birini bulayımda evleneyim modunda olan ablamızsın
Tamam falcı teyze asdfghj
işine gelmedi olaya mizaha vurdur, halamın bıyıkları olsa amcan olurdu:))))
önce dürüst olucan öyle güven isterim demekle olmuyor canım.
Ayy ne diyorsunuz yaa
orada yazıyor okuduğunuzu idrak edemiyorsanız elimden bişi gelmez küççük hanım
Ben sadakatimi sonuna kadar korur onu gözlemlerim sadece
Güven sağlamak için taktik üretmeye gerek yok. Kaybetmeme konusunda özenli olunsa yeter.
Yalan söylememek ve şeffa olmak yeterli benim için. Bir Yalandan nefret ederim birde itrailden
iş yerindeki kız arkadaşların poposuna bakıyorum onlar görmediğinde, güvenilir değilim sanırım
Benim duruşum, karakterim zaten adım atmış olur güven içinde
Ben neysem oyum ne güven kazanmaya çabalarım ne yalan söylerim. Her ortamda neysem oyumdur.
Doğal davranmak yeterli. Yoksa güven bi davranışa özen gösterilip yapılıyosa uzun soluklu olmaz
Eylemlerim ile söylemlerim arasında fark olmaması karşı tarafın güvenmesini sağlar..
Nerde olduğumu nereye gitttiğimi söylerim
Yeterli mi?
Evet
Güveni karşı taraf sağlar, Bana o güveni sağlayamadıysa benimle yola çıkmasın. Kendime her konuda güvenim tamdır. Aksini iddia edemez kimse
Kendim gibi davranırım
Kendim gibi olurum
Güven duyarsam güven veririm.
Sadece kendim olurum. Bu da yeterlidir
Bence güven spontone gelişmeli.
Söyledilerim ile yaptıklarım hep tutarlı olur.
Gözüm ondan baskasını görmez 🖤
ben niye atayım karşımdaki güven versin
Tapularımı aylık gelirimi gösteririm
kendim olurum
Samimiyet ilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?