biz de her gördüğümüz kıza bir buket gül alsak seni de sevebilirim, seni de , seni de , onu da desek hoşunuza gider mi?

biz de her gördüğümüz kıza bir buket gül alsak seni de sevebilirim, seni de , seni de , onu da desek hoşunuza gider mi?
Kadınlar aldatır yakalanmaz (evli ya da sevgilisi olup da kocasına yakalanan kadın yoktur çünkü hepsi gizler), seni sevdiğini söyler ama sadece ona sunduğun şeyleri sever. Bir kadın seni aldatmadım, sana sadık olacağım derse çok pis kahkahayı patlatırım yüzüne doğru. Yumurtlama döneminden sonraki kadınların ruh haline bakın, hepsi erkeğini boynuzlama derdine düşer o dönemde. Kadınlar aldatmaya evrimleşmiş canlılardır maalesef. Sadece gizleniyorlar.
Senin sorularındaki teşhirci kadın modellerine bakarsak belli ki kadın olarak sadece bunları görüyorsun. Bunlar kadın değil sadece cinsel obje... Kadın algını düzeltmediğin sürece boynuzlanma anksiyeten ömür boyu devam edecek maalesef.
Cevap
1Cevap
Saçma sapan kızlarla çıkıp aldatıldım demeyin. Önceliğiniz karakter olursa daha az üzülürsünüz.
Genel konuştum
Bunu anlayamazsın çünkü kadınlar rol konusunda ve sinsilikte erkeklerden çok daha usta bir şekilde evrimleşmişlerdir özellikle de yumurtlama dönemlerinden sonraki hafta. Hiçbir kadın ben o*****yum demez, rol yaparak kendini iyi gibi gösterir.
Bir zahmet rol yapan birini tanıyın, kör gözle bakmayın. Takip edin. Telefonunu kurcalayin , Üç günde çözersiniz
Kızlar telefona bakmak isteyince güvensiz misin, özelime karışmana hakkın yok diyor. 😂
Ciddi düşündüğünüzde çaktırmadan bakın. Yoksa herşeyi silip verir eline
Kız çok güzel yaaa 🥰
Kadın ikan için yaratılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?