Kişilik & Karakter Tekrar dünyaya gelsem yine o hatayı yapmam dediğiniz bir şey var mı? cemall_doğann Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl tekrar dünyaya gelsem yine o hayatı yapmam dediğiniz bir şey var mı? Tekrar dünyaya gelsem yine o hatayı yapmam dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tekrar dünyaya gelme hatasını yapmam. 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Teyze yeğen ile çıktım pişmanım yeniden gelsem yapmam 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yıllar önce 2 tane sevmediğim insanla sevgili oldum. Bir daha olmam. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle büyük bir hatam yok. Yine gelsem yine aynı hayatı yaşarım. 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepsi her şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tekrar dünyaya gelme hatasını yapmam.
Teyze yeğen ile çıktım pişmanım yeniden gelsem yapmam
Yıllar önce 2 tane sevmediğim insanla sevgili oldum. Bir daha olmam.
Öyle büyük bir hatam yok. Yine gelsem yine aynı hayatı yaşarım.
Var bir kaç hatam.
Hepsi her şey
Zina