Hugo böyle demiş.. Ne yaşadı bilmiyorum ama ben kabullenemedim 😂 Sizce de öyle mi?

Hugo böyle demiş.. Ne yaşadı bilmiyorum ama ben kabullenemedim 😂 Sizce de öyle mi?

Bence kişiye göre değişir bu durum.. yani her kadın ya da her erkek için aynı şey denmez ama kadınların iç güdüleri daha gelişmiştir bence.. erkekler daha düz mantıktır
Hiç bir kadın zekadan daha keskin olamaz evet bazı insanların içine doğar ve durumu fark eder ama zeka çok başkadır olayları analiz etmeni bir süzgeçten geçirmeni ve olacakları öncesi ve sonrası diye gruplara ayırmaya kadar çok analitik düşünebilirsiniz Hugo da olsa her zaman doğru konuşacak değil adamın hayatına giren kadınlar şeytan gibidir adama bu söz ettirmiş de olabilir.😄
O iç güdüler bazen hatta çoğu zaman birer dürtü olarak kalıyor.. Bir geçerliliği olmuyor.. Zeka hep sağlam ve hiç şaşmayan konumda.. Kurusıkı kalıyor yani güdüler güdükler..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
İçgüdü değil de his demek istiyorum bu duruma. Kalpten ve ruhtan olan bu hissiyat her şeyin zekanın bile önüne geçer. Ve bu hissiyat bir mekanizma tarafindan o kadar hizli ve katı bir şekilde gerceklesir ki anlam veremezsiniz. Hem heyecan hem mutluluk hem de korku.. kimim hissettiği önemli değil erkek ya da kadın..
Cevap
3Cevap
En azindan kim sahte, kim gerçek anlayabiliyoruz
Kadınlar bu içgüdü olayına fazla ciddiye alıyor 😃
Evet kesinlikle çok doğru.. Biz kadınlar çok daha fazla detaycı olduğumuz için daha çabuk harekete geçer..
İç güdü bir bakıma ihtimaller silsilesi gibidir. Ama kadın erkek diye ayırmadan zeka her zaman daha önde gelir diyebilirim. Hareket şart değil.
Zeka demeyelim de idrak diyelim buna.
Kadınların içgüdüleri zamanla gelişir. Küçüklükten beri kadın bu içgüdüleri kullandığı için erkeğin bazı şeyleri idrakı kadınla boy ölçüşemez.
Kadınlar detaycıdır. Hayatın şifreleri de bu detaylarda gizlidir. Herşeyi hissederler çoğu zaman bakmayı ve görmeyi bilirlerse tabi💁♀️
Algıları daha açık diyebiliriz. Kendilerini egitmeleride daha artı sağlıyordur.
Daha çabuk olsa nolur güçsüz olduktan sonra
Kişisel mesele bence bu
Demekki kadınlar daha hayvansı
Evet kesinlikle öyle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?