Çok sinirli ve çok tüylüler. Kadınlar bayağı köle gibi kullanılıyor ( her kürt ailesi böyle değil elbette). Gördüğüm kadarıyla onlar daha töreci ağır oluyor.
Akraba evlilikleri ve çok çocuk yapmak da yine bazılarında var maalesef. Aşiret ailesinden bir arkadaşım vardı ve çoğu akraba evliliğiydi onlar da. Bazı akrabaları da çok çocuk yapıyordu.
Denk gelmedim hiç. Sevmiyorum ama. Onlar yüzünden hastane randevum erteleniyor habire. Ya hamileler ya da hep hastalar. Üstelik bakım yapmıyorlar hiç kötü kokuyorlar
Hamile olmaları tuhaf değil ama sürekli olmaları tuhaf. 60 yaşında bir kadın gördüm yemin ederim hamile ya. Anneanne babaanne olacak yaşta ki kadın hamile... Ve hijyenik olmadıkları için sürekli hastalar bakım yok ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok sinirli ve çok tüylüler. Kadınlar bayağı köle gibi kullanılıyor ( her kürt ailesi böyle değil elbette). Gördüğüm kadarıyla onlar daha töreci ağır oluyor.
Akraba evlilikleri ve çok çocuk yapmak da yine bazılarında var maalesef. Aşiret ailesinden bir arkadaşım vardı ve çoğu akraba evliliğiydi onlar da. Bazı akrabaları da çok çocuk yapıyordu.
Arkadas olurum ama evlenmek istemem çünkü çok fazla misafir geliyor onlara ve çok cocuk yapmak istiyorlar.
Çok cocukmu ne alaka
O kadar kalabalik aileyi leylekler getirmiyor ya🙂
Batıda kalabalık aile yokmu hic
Millete neden saldırıyorsun kürt arkadaşım :D
Ikimiz de saldirmadik ki kime dedin anlamadim
@ptzkakz
Soru sahibi yapıyor
@Ptzkakz ulan Zaza derdin ne
Daha sahiblenici ve Ailesine düşkün olarak gördüm ben
Bana hitap etmiyor
Aşiret veya zengin olunca peşinden kosuyorsunuz buna ne demeli
Cevap versene lan
Yoo genelleme yapma boş yere
Sevmiyorum
Neden lazmisin
Kesin lazsin
Değilim çok şükür
Diyarbakırlı isen extra kötü
Kürtler tek yok ki doğuda Zazalarda var onlarda mı kötü
Denk gelmedim hiç. Sevmiyorum ama. Onlar yüzünden hastane randevum erteleniyor habire. Ya hamileler ya da hep hastalar. Üstelik bakım yapmıyorlar hiç kötü kokuyorlar
Nerede yaşıyorsun
Doğuda ama kürt değiliz çevre iller kürt
Genel olarak sıkıntılılar evet çok çocuk getirirler sen nerde yaşıyorsun
Birde hastane randevu su ne alaka Kürtlerle peki
Evet maalesef. Bende doğuda ama kürt değiliz.
10 insandan 1 tane Türk var hastanede
Doğunun neresinde
Napacaksın
İkincisinde pqmqpqqp koyarım bir dogudpa yasamiyorsun yalan söyleme diğerine gelince Zaza olan size Kürtlerin kakası derler
Anladım sen Anne Baba taraf karışık mısın
Yalan niye söyleyeyim?
Hayır değilim akraba evliliği degil
@Ptzkakz senin ya zazasi Kürtlerin b*ki derler size
Hamile olmaları hasta olmalarını kötü ırkçı gidip onların suratında söylesene yüreğin varsa
Hamile olmaları tuhaf değil ama sürekli olmaları tuhaf. 60 yaşında bir kadın gördüm yemin ederim hamile ya. Anneanne babaanne olacak yaşta ki kadın hamile... Ve hijyenik olmadıkları için sürekli hastalar bakım yok ki.
60 yaşındaki kadın hamile olamaz yalanın batsın
Yaşını sormadım kadına ama baya vardı.
Üstelik çok egolu ve çokta triplisiniz. Her şeye bir alınganlık sanırsın dişi
Yav boş boş konuşma beğenmiyorsan git dogudan
Benim şehrimde yok zaten çevreden geliyorlar. Memleket benim sana noluyor?
Bir alındın sanki noldu söylediklerim zoruna mı gitti doğru diye değil mi ahahhah
Elazığ veya Malatya'da yaşıyorsun galiba
🙄 orada da kürtlerin alası var
Doğunun neresindensin sen
Söylemeyeceğim dedim ya.
Kalsınn
Kalsın derken
Iyi iliskim olan da oldu ama cogu eglence peşinde
İyiler