Günaydınlar
Bu sabah da terapi yapalım hadi kendimize biraz. Kendi anlamaya ve kendinin en iyi versiyonu olmaya dair neler yapıyorsun? Kendine yeteri kadar vakit ayırıyor musun?

Günaydınlar
Bu sabah da terapi yapalım hadi kendimize biraz. Kendi anlamaya ve kendinin en iyi versiyonu olmaya dair neler yapıyorsun? Kendine yeteri kadar vakit ayırıyor musun?

Kendime yeterince vakit ayırdığım söylenemez maalesef. Çünkü hayat gerçektende fazlasıyla yorucu oluyor. Bazen 24 saat bile yetmiyor. Fakat ben yinede elimden geldiği kadar kendim için bir şeyler yapmaya özen gösteriyorum. Kitap okumak, bir şeyler izlemek ya da spor yapma gibi.
Anlıyorum aslında 24 saat herseye ve herkese yeter de bizler yettirebilecek kıvama gelene kadar zamanın yetmediğinden şikayet edip durucaz.
Hayatımda prüz yaratan bir çok çoğu şeyi silip insanların abuk subuk hallerine sadece (😃) şu şekilde tepki veriyorum.. Saçma sapan konusup kendisini bi halt zannedenler, üstünlük taslayanlar, veya her konuda kibirli olanlara gerçekten sadece 😃 böyle bakıyorum.. Kötü ve rahatsız eden İnsanlara karsı yüzümde mimik oynamamaya başladı. İçim den de ne diyo bu diyip geçiyoeum HAYATIMDA Kİ VARLIGI YOKLUĞU ANLAM İFADE ETMEYEN İNSANLAR İÇİN ZİHNİMİ MEŞGUL ETMİYORUM en iyi versiyonum bu bence. Ne sevdiklerime ne de kendime zarar geliyor🤷🏻♀️😊
Takdir ediyorum o zaman sizi, kendinizin en iyi versiyonunu anlayabilmiş ve bunu ortaya koyabilmiş olduğunuz için.
Cevap
3Cevap
Her gece uyumadan önce günün raporunu yazarım. İyiler ve kötüleri ayırır, diğer günü daha az hata nasıl yaparak bitirir ve akşam raporu daha olumlu olur diye beklerim.
Her güne yeniden uyandığım için fırsat olarak bakarım, kendimi yeniden sever ve yeniden saygı duyarak ve bu yeni fırsatı en güzel şekilde değerlendirmek için çabalarım.
Giden günün sadece raporu bende kalır, geçmiş hatalar sadece tecrübedir. Onun prangalarını ayaklarımda taşımam.
Siz sahip olduğunuz ruha çok iyi bakmış özü güzel nadir insanlardansınız. O prangaları taşimamayi bende sizden öğrendim.
Kendime çok vakit ayırıyorum ve hatalarımı tespit edip elimden geldiğince iyileştiriyorum 😊
Ne mutlu sana🙏
Şarap ile portakal iyi bit ikili mi
Evet dene
Kırmızı şarap mı
Evet. ya da bulabilirsen Süryani Şarabı
Gurme ve keyfine düşkün birisiniz anlaşılan
Evet
Önerdiğiniz başka şey varsa duymak isterim
Aklıma gelmiyor şimdi.
Peki gelirse lütfen bana söyleyin. Hayattan keyif almak gerek
Tamamdır söylerim.
Peki teşekkürler iyi akşamlar