Kişilik & Karakter Saçma sapan şeylere gülüyorum kendimi durduramıyorum nasıl bastırıyorsunuz? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gülmek nasıl durdurulur? Güncellemeler+1 yıl toplumdaysak yani sessiz olmamız gerekiyorsa o manada dedim yolda yürürken bile aklıma geliyor gülüyorum öyle diyim Saçma sapan şeylere gülüyorum kendimi durduramıyorum nasıl bastırıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Keşke bende gülebilsem. o an üzücü şeyler düşün bence gülmen gider. 3 4 Yorumla Serein +1 yıl kıyamam sana u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim, sende gül her zaman Serein +1 yıl rica ederim gülmem sana da yansısın u Barış_LonelyForever +1 yıl ☺️✨
Gizem_Yolcusu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Yav deli derler yapma şöyle şeyler kalabalıkta. aklına çok üzücü bir şey getirmeye çalış ya da kötü bir anını 1 1 Yorumla Serein +1 yıl smsmsmdmdmsmsns Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gülebiliyorken gül , yaşıyorken yaşa boş ver toplumu insanı filan canın ne istiyorsa onu yap öyle davran kişisel alanı ihlal etmediğin sürece. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bende öyleyim ama ben gülmemem gereken yerlerde öyleyim aniden aklıma geliyor kıp kırmızı oluyorum sdfs 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden durdurasın ki? :-) Ne güzel, etrafa neşe saçıyorsun işte :-D 0 2 Yorumla Serein +1 yıl toplumda sinir bozucu oluyo Yorumla BeyazMamba +1 yıl Siniri bozulan düşünsün. 🤷♂️😃 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gül bence..O senin gönlünün güzelliğinden 0 8 Yorumla Serein +1 yıl toplumdaysak ama Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Kısık sesle gül.. Yorumla Serein +1 yıl burnumdan gülüyorum bu sefer Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl O nasıl oluyor? Yorumla Serein +1 yıl burundan nefes vererek ağzını kapatırsan nolcak Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl 🙄🙄 peki Yorumla Serein +1 yıl 🙄🙄 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl 🙄🤔🤐 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Ben de gülüyorum, ama gülünmeyecek yerde gülmek iyi olmaz. Mutlu biri olmak çok güzel 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yakın zamanda bişey yaşamılsındır, veya hayatında bi eksik war 0 0 Yorumla
ali5757566 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Merhaba almanca öğretmenlik ilgili biseyker sorsam olur mu 0 4 Yorumla Serein +1 yıl sor Yorumla ali5757566 +1 yıl Özelden yazsan olur mu sorularım varda iyi gördüm seni kafamda sorulsr varda Yazın bekliyorum Yorumla ali5757566 +1 yıl olur mu bende bu yıl sınava hazırlanıyorum önceden ilahiyat bitirdim Yorumla ali5757566 +1 yıl Beni en çok Arapça öğrenmek zorlamisti Yorumla
isg_eskisehirclassb Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Seni beni tımarhaneyi kapatmaları lazım 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Durdurma bence kahkaha atmalısın bu ğüzel 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Şehzade Mustafa’nın boğdurulduğu aklına gelsin 0 1 Yorumla Serein +1 yıl nasıl bişey o Yorumla
promiseyou Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl bastırmıyorum 0 6 Yorumla Serein +1 yıl toplumdaysan Yorumla promiseyou +1 yıl takibindeki chloelara salağına söyler misin engeli kaldırsın Yorumla Serein +1 yıl niye engelledi ki Yorumla promiseyou +1 yıl bastırmıyorum kimse umrumda değil Yorumla promiseyou +1 yıl canım çünkü Yorumla Serein +1 yıl hshshdhdf tamam sorayım nolmuss Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gül. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ben gülemem pek 0 0 Yorumla
Balık-Burcu-Yazıyor Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Malsındemek 0 4 Yorumla Serein +1 yıl he malım aynen balık burcu erkeği seni Yorumla Balık-Burcu-Yazıyor +1 yıl Mal ben sevmem.:) Yorumla Serein +1 yıl tamam en akıllı sensin yürü git şimdi Yorumla Balık-Burcu-Yazıyor +1 yıl Benden akıllısı yok jnm:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Keşke bende gülebilsem. o an üzücü şeyler düşün bence gülmen gider.
kıyamam sana
Teşekkür ederim, sende gül her zaman
rica ederim gülmem sana da yansısın
☺️✨
Yav deli derler yapma şöyle şeyler kalabalıkta. aklına çok üzücü bir şey getirmeye çalış ya da kötü bir anını
smsmsmdmdmsmsns
Gülebiliyorken gül , yaşıyorken yaşa boş ver toplumu insanı filan canın ne istiyorsa onu yap öyle davran kişisel alanı ihlal etmediğin sürece.
Bende öyleyim ama ben gülmemem gereken yerlerde öyleyim aniden aklıma geliyor kıp kırmızı oluyorum sdfs
Neden durdurasın ki? :-) Ne güzel, etrafa neşe saçıyorsun işte :-D
toplumda sinir bozucu oluyo
Siniri bozulan düşünsün. 🤷♂️😃
Gül bence..
O senin gönlünün güzelliğinden
toplumdaysak ama
Kısık sesle gül..
burnumdan gülüyorum bu sefer
O nasıl oluyor?
burundan nefes vererek ağzını kapatırsan nolcak
🙄🙄 peki
🙄🙄
🙄🤔🤐
Ben de gülüyorum, ama gülünmeyecek yerde gülmek iyi olmaz. Mutlu biri olmak çok güzel
Yakın zamanda bişey yaşamılsındır, veya hayatında bi eksik war
Merhaba almanca öğretmenlik ilgili biseyker sorsam olur mu
sor
Özelden yazsan olur mu sorularım varda iyi gördüm seni kafamda sorulsr varda Yazın bekliyorum
olur mu bende bu yıl sınava hazırlanıyorum önceden ilahiyat bitirdim
Beni en çok Arapça öğrenmek zorlamisti
Seni beni tımarhaneyi kapatmaları lazım
Durdurma bence kahkaha atmalısın bu ğüzel
Şehzade Mustafa’nın boğdurulduğu aklına gelsin
nasıl bişey o
bastırmıyorum
toplumdaysan
takibindeki chloelara salağına söyler misin engeli kaldırsın
niye engelledi ki
bastırmıyorum kimse umrumda değil
canım çünkü