Kişilik & Karakter Rahatsız edici bir gerçek söyler misin? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor şu an kafa derinde bir sürü canlı yaşıyor😃 Hatta kafandaki yağlar onların nimeti😂 Güncellemeler+1 yıl En rahatsız edicisi eif Güncellemeler+1 yıl Bir tane dicem, dünyanın en güzel kızı diye bayıldığınız kızlar da ortalama bir kızla aynı biyolojik faaliyetleri aynı şekilde yapar djdk Rahatsız edici bir gerçek söyler misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Zengin de cehenneme gidecek fakirlerde cehenneme gidecek 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ee kafamızı şampuanla yıkayıp yağlardan arındırınca aç mı kalıyorlar yani? Neyse bundan sonra saçımı yıkamam aç kalmasınlar. 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Yağlardan tamamen arınmaz kafan Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Türkiye'de savaş çıktığında ırzına geçilen kadın ve çocukların yaşadıklarından anlayacaklar işgalcilerden vatanı korumanın değerini. 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Çok sevdiğiniz o bayıla bayıla yemek yediğiniz o lüks restorantlardaki tuzluk ve biberliklerde bir klozettekinden daha fazla bakteri olduğu 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayatımdakı en nefret ettıgım rahatsız oldugum sey bırının yanımda sakız cıgnemesı cak cak sapur supur corba ıcılmesı yanımda bılerek geğırılmesi en kotusude cekirdek yenılen ortamda duramam o ses benı sınır edıyor 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Zaman gittikçe hızlandı ve günün birinde ölüp toprak olacağız ve belli ki yok olup öteki dünyaya gideceğiz. 0 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ne kadar güzel/yakışıklı olsun da sonunda s*ıçmaya gidiyorsun 0 3 Yorumla ikizterazi +1 yıl Tabi olm mankenler bile catir cutur nfkdk Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl 🤢🤢 Yorumla ikizterazi +1 yıl 🤮🤮🤮 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sen bitlenmişsin knk sjsj Rahatsız edici gerçek ekonomi kötü. 0 4 Yorumla ikizterazi +1 yıl Herkeste var sende bile hadi onlara el salla😃 Yorumla Limpos +1 yıl Ahaha hi bitler napıyonuz Yorumla ikizterazi +1 yıl Kafa derinde masa tenisi kurmuslar jdkdk Yorumla Limpos +1 yıl ya olum güldürme sjskdljsk Yorumla
beyazkan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Asla biri tarafından gerçekten sevildiğimizi bilemeyeceğiz 0 0 Yorumla
CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kimsenin ömründe değilsin sana yaklaşan herkes bir menfaat peşinde kimse samimiyetinden yaklaşmaz 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Şu an dünyanın farklı yerlerinde katliam var ve hükümetler 3 maymunu oynuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekarken kucaktan kucağa atlamış kadınlarla evlenmiş olma ihtimaliniz artık çok yüksek.Erkeklere sesleniyorum bu devirde evlenmeyin 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Benim için şahsen bakire olmayan erkek üzücü 😂Bakire erkek bulma ihtimali nedir peki bir kız için😂 Yorumla ikizterazi +1 yıl Max sicili bir kez öpüşmek filan olmalı 😂 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 100 yıl sonra şu an KS dekilerin %99.9 u hayatta olmayacak.. 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yakınlarımız ölüyor ve ölecekler.. Benim ölmem rahatsız edici değil. 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Lezzetli yiyeceklerin aşırı kalorili olması boş ver ne olacak güzelliğimizin hacmi artıyor 🙄 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başarılı eğitim hayatı olanlar değil eğitimsiz cahiller bu hayatın sefasını sürüyor 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fakirsen ve kafan çalışmıyorsa yaşlanınca muhtaç yaşacaksın hemde köpekler gibi 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sorunun açıklamasını asla anlamadım pek 😃 0 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Asla anlamadın pek😂 Öyle bir gerçek söyle ki bizi rahatsız etsinSorusunun açıklamasında da ben söyledim ilk, bildiğim kadarıyla kafa derimizi başka canlılarla paylaşıyoruz 😂Ve bu canlılar görüntü olarak iğrenç jdkd Yorumla birsenfonişairi +1 yıl İkimizinde türkçesi A0 😄😄 Yorumla
fussemaniaq Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yasadigin sure boyunca uyurken en az 1 defa bocek yuttun. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üniversite bitirmek bir skime yaramıyor. 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Türkiyede yaşayan insanların %50 si geri kalmayı kabulleniyor 😅 0 0 Yorumla
kadeerr00 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Onunla konusmak, onun sıfatına bakmak, onu düşünmek,"o" 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl KS deki kızların % 90 ı çirkin:) 0 6 Yorumla ikizterazi +1 yıl Daha rahatsız edicisini söyleyeyim mi Yorumla LostThrones +1 yıl Kopya çekmek yok:) Yorumla ikizterazi +1 yıl KS erkeklerinin sadece %1'i yakışıklı Yorumla LostThrones +1 yıl O yüzde %10 da makyaj güzeli:) Yorumla ikizterazi +1 yıl Ben makyaj yapmıyorum beni nereye koyuyorsunuz 😃 Yorumla LostThrones +1 yıl Terazinin sağ kefesine:) Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ölüm 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kara tahtaya tırnak sürttüğünde çıkan ölümcül ses 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ölüceğiz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. okuyanlar işsiz kalıyor 0 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her geçen gün ölüme bir gün daha yaklaşıyorsun 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Parası olan senden üstün sayılır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Zengin de cehenneme gidecek fakirlerde cehenneme gidecek
ee kafamızı şampuanla yıkayıp yağlardan arındırınca aç mı kalıyorlar yani? Neyse bundan sonra saçımı yıkamam aç kalmasınlar.
Yağlardan tamamen arınmaz kafan
Türkiye'de savaş çıktığında ırzına geçilen kadın ve çocukların yaşadıklarından anlayacaklar işgalcilerden vatanı korumanın değerini.
Çok sevdiğiniz o bayıla bayıla yemek yediğiniz o lüks restorantlardaki tuzluk ve biberliklerde bir klozettekinden daha fazla bakteri olduğu 😀
Hayatımdakı en nefret ettıgım rahatsız oldugum sey bırının yanımda sakız cıgnemesı cak cak sapur supur corba ıcılmesı yanımda bılerek geğırılmesi en kotusude cekirdek yenılen ortamda duramam o ses benı sınır edıyor
Zaman gittikçe hızlandı ve günün birinde ölüp toprak olacağız ve belli ki yok olup öteki dünyaya gideceğiz.
Ne kadar güzel/yakışıklı olsun da sonunda s*ıçmaya gidiyorsun
Tabi olm mankenler bile catir cutur nfkdk
🤢🤢
🤮🤮🤮
Sen bitlenmişsin knk sjsj Rahatsız edici gerçek ekonomi kötü.
Herkeste var sende bile hadi onlara el salla😃
Ahaha hi bitler napıyonuz
Kafa derinde masa tenisi kurmuslar jdkdk
ya olum güldürme sjskdljsk
Asla biri tarafından gerçekten sevildiğimizi bilemeyeceğiz
Kimsenin ömründe değilsin sana yaklaşan herkes bir menfaat peşinde kimse samimiyetinden yaklaşmaz
Şu an dünyanın farklı yerlerinde katliam var ve hükümetler 3 maymunu oynuyor
Bekarken kucaktan kucağa atlamış kadınlarla evlenmiş olma ihtimaliniz artık çok yüksek.
Erkeklere sesleniyorum bu devirde evlenmeyin
Benim için şahsen bakire olmayan erkek üzücü 😂
Bakire erkek bulma ihtimali nedir peki bir kız için😂
Max sicili bir kez öpüşmek filan olmalı 😂
100 yıl sonra şu an KS dekilerin %99.9 u hayatta olmayacak.. 🤷🏻♂️
Yakınlarımız ölüyor ve ölecekler.. Benim ölmem rahatsız edici değil.
Lezzetli yiyeceklerin aşırı kalorili olması boş ver ne olacak güzelliğimizin hacmi artıyor 🙄
Başarılı eğitim hayatı olanlar değil eğitimsiz cahiller bu hayatın sefasını sürüyor
Fakirsen ve kafan çalışmıyorsa yaşlanınca muhtaç yaşacaksın hemde köpekler gibi
Sorunun açıklamasını asla anlamadım pek 😃
Asla anlamadın pek😂
Öyle bir gerçek söyle ki bizi rahatsız etsin
Sorusunun açıklamasında da ben söyledim ilk, bildiğim kadarıyla kafa derimizi başka canlılarla paylaşıyoruz 😂Ve bu canlılar görüntü olarak iğrenç jdkd
İkimizinde türkçesi A0 😄😄
Yasadigin sure boyunca uyurken en az 1 defa bocek yuttun.
Üniversite bitirmek bir skime yaramıyor.
Türkiyede yaşayan insanların %50 si geri kalmayı kabulleniyor 😅
Onunla konusmak, onun sıfatına bakmak, onu düşünmek,"o"
KS deki kızların % 90 ı çirkin:)
Daha rahatsız edicisini söyleyeyim mi
Kopya çekmek yok:)
KS erkeklerinin sadece %1'i yakışıklı
O yüzde %10 da makyaj güzeli:)
Ben makyaj yapmıyorum beni nereye koyuyorsunuz 😃
Terazinin sağ kefesine:)
Kimse gercek duygularını söylemez
Hepimiz gizli psikopatlarız haha
Ölüm