Akademik kariyerimin kötü olması yüzünden böyle bir şey yapsam kendime haksızlık mı olur?

Bilmiyorum ama hayatı sonlandırmayi düşünüyorum çokça çünkü emegimin karşılığını alamıyorum sürekli dua ediyorum kabul olmuyor, diğer konularda çöp gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum. O sınav sonuçlarına bakmaktansa toprağın altına girmek daha makul geliyor bana en azından azap çekmem
Güncellemeler
+1 yıl
Sabahın köründe bile bu çöp düşünce başıma bela oldu iyice tek bırakmayan şey oldu. Sabah sabah öl*mü düşünür mü insan harbi can sıkıyor artık. Yine sınav var kesin çöp gibi geçer şaşırtmıyor artık
Güncellemeler
+1 yıl
Sınavim çöp gibi geçti tam metronun önüne atlayacaktim yine kafamdaki aptal sesler yüzünden yapamadım. Elbet bir gün bu çöp dünyadan kurtulurum umarım
Güncellemeler
+1 yıl
Notlarıma baktım oksijen israfı olduğumu kabullendim artık bu acı bu döngü asla bitmeyecek gibi ailemi hayal kırıklığına ugratmanin verdiği acı, emeğinin karşılığını alamamak ayrı bir acı cidden çok kötüsün dünya
Akademik kariyerimin kötü olması yüzünden böyle bir şey yapsam kendime haksızlık mı olur?