Merhabalar Herkese 🌸

Kafanızı meşgul eden, düşünmeden edemediğiniz bir şey var mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Kafanızı meşgul eden, düşünmeden edemediğiniz bir şey var mı?
Hayır kafamı sürekli meşgul eden özel bir konu yok sadece aynı klasik sorunlarım dertlerim var onları da sık sık düşünerek günümü hiç etmiyorum sadece geceleri duygusal olduğum için bazen kafama takılır ve fazla düşünürüm.. acaba neler yapsam şeklinde ya da bazen hayal kurarım ilerisi ile ilgili
Aşırı derecede kafama takmama gerek kalmaz gün içerisinde yaptığım şeyleri gece not alırım ve beni üzen bir şey varsa bunun hakkında düşünürüm neden üzüldüm neden böyle düşündüm neden böyle bir durumda kaldım gibi bu sadece üzülmekten de geçmiyor yani gün içerisinde belirttiğim bir fikri bile düşünürüm. Genel olarak günlük hayatta bir şeyi demeden önce de düşünüp söylediğim için aşırı derecede diyeceklerimi düşünmem. Geleceği ya da geçmişi de aşırı derecede kafama takmam çünkü geçmiş hatalardan ders çıkarılacak bizim büyümemiz için olan bir yerdir geleceğe de aşırı derece de bakmam çünkü nasıl olsa ileride öyle olacak ve geleceğimin iyi olması için şu anı düşünmem gerekiyor ben bu zamanda elimdekilerle neler yapabilirim nelerden sorumluyum onların farkına varıp hareket ederim ve bu yüzdende geleceğim kötü etkilenmez.
En doğrusu
Var final ve vizelere sınıfımda yüksek alanlar gibi aynı taktiği uygulayarak çalışmama rağmen onlar yüksek ben düşük alıyorum ve bilmiyorum ama ben yazarak çalışınca hep yüksek alırdım lisede olsun ortaokulda olsun ama burada olmuyor sonra son dönemimdeyim acaba iş bulabilecek miyim yakında mezun oluyorum, konuştuğum kişi bir yandan ailem vermediği için kaçalım diyor ama ben saçma buluyorum bilmiyorum bunlar meşgul ediyor sağlık sıkıntım var.
Hayırlısı olsun, elbet bir iş kapısı açılır
Eskiden her şeyi kafama takıp, saçma bir kuruntu içine girerek üzülürdüm. Sonradan bunun çok saçma olduğunu anladım. Artık hiçbir şeyi kafama takmıyorum ve takmadığımdan hayatı olduğu gibi yaşıyorum :).🍀 Özetle》 kafamı meşgul eden bir konu olmuyor.~☆❤️🔥
Cevap
24Cevap
Evet kafamda sürekli dönüp dolaşan rutin konular var bir türlü sonuç ve çözüm bulamadığım
Yani illaki oluyordur ama öyle uzun uzadıya düşündüğüm bir şey yok şu an.
Genellikle yapacağım işleri ve takipte olduğum yarışmaların sonuçlarını, kedimin ruh hâlini ve sağlığını, bir de uzayda şu sıralar ne âlemdeyiz, bir de yeni günde ne pişireceğime dair her zaman meşguldür kafam bu konuların cevabını her gün yeniden düşünüp bulmam gerek.. 😃
Güzel konular aslında 😂
Ufak tefek üzerinde yoğunlaştığım konular var tabii. Halledilmeyecek şeyler değil ama.
Var aslında şu an ihale süreçlerini takip ediyorum bunlarda kafamı meşgul ediyor.
O araba nereden çıktı yaaa (2017 yılında yaptığım kaza)
Geçmiş olsun🙏
Geçti zaten 2017den bu yana kadar 😂 yine de sağol ☺️☺️
Ekpss ve üniversite sınavları ve uygulamalardan dil öğrenmek 😂
Kolaylıklar dilerim
Meşgul etmiyorda Din ile alakalı çok sorum var ve cevabı yok bunların.
Bilen birileriyle konuşmak lazım, ben öyle yapıyorum
Hayır mesela mehir olayı var Kuran-ı Kerim'de mehir emrediliyor neden yani bunun mantıklı bir cevabı yok.
Kaşlarımı yaptırmak istiyorum 2-3 gündür düşünüyorum güveniyimmi diye ay sonuna kadar zamanım var indirim bitene kadar😂
bu patatesin yiyecek olduğunu kim nasıl bulmuş hayret bişiiii.
Bir değil, çok konu var. Aklım hep karışık. Ne zaman huzura ererim belli değil.
Gelecegim!
Ha birde Uzayli varliklar ama o konuya bir etkim olmasi imkansiz.
İnsanın kendine düşünecek fırsat vermemesi daha iyi.
Bu aralar var evet gerçi olmayan yokdur herkesde bir gelecek kaygısı var
Akşam olsa da yarım kaldığım oyuna devam etsem. Seattle’da 2. Gün ne oluyor acaba 😂
Evet var sürekli beynimi kemiriyor ama susuyorum hep
Donem donem o zamanin isleri sonuçları vs ama sürekli değil tek konu değil yanin
Olmaz mı var tabi hatta şöyle söyleyim sabahlara kadar uyutmayan konular var maalesef
:/
Ülkenin kendisi
Keşke bir konu olsa
Ah dimi, benim de öyle işte
Evet her sabah aynı kabuslarla uyanıp düşünüp düşünüp sonra spora gidince rahatladığım düşünceler var
Sürekli fiyat artışları moralimi çok bozuyor her an kafamın içinde
Beynimi yiyorlar
Aynı şekil
😭
Şuanlık yok umsrm olmaz
Vardı. Artık yok.
Evet maalesef 🫤💳🫰🏼💵
Hayır yok şu an
Evet var
sürekli olmasa da evet var
dolar kuru :D :D
Evet var bir konu.