Kişilik & Karakter Bu soğuk havalarda ellerinizi nasıl ısıtıyorsunuz? deniztamer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben okşuyorum ısınıyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar okşamaktan kastım birbirine sürerek okşamak yani sabah sabah ne abaza çıktınız ya Bu soğuk havalarda ellerinizi nasıl ısıtıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Isıtmıyorum 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Zaten sıcak mı
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. T. şaklarımı avuçluyorum ve sımsıcak oluyor. Bu harika tekniği tüm hemcinslerime önerir, hepsini gözlerinden öperim. 1 2 Yorumla deniztamer +1 yıl Gözlerdense iyi Yorumla DeAngelo +1 yıl Hahaha serseri Yorumla
Pinpoint Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Elleri ısıtmak kolay ya yüreği ısıtmak? @deniztamer ona çare var mı 1 3 Yorumla deniztamer +1 yıl Umarım en kısa zamanda yüreğiniz ısınır Yorumla Pinpoint +1 yıl Isıtmak istemiyorum teşekkür ederim yinede Yorumla deniztamer +1 yıl Kin tutmak çok kötüdür Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı. Eldiven giyiyorum bir de elif diye biri var onla ugraşıyorum 1 15 Yorumla deniztamer +1 yıl İyi yapıyorsun Yorumla steelbullet23 +1 yıl Heee görsen sinir etmek ne eğlenceli Yorumla deniztamer +1 yıl Sevindim sizin adınıza Yorumla steelbullet23 +1 yıl Teşekkürler deniz hanım Yorumla deniztamer +1 yıl Rica ederim Yorumla steelbullet23 +1 yıl 😀😀😀🥰🥰🥰 Yorumla Pinpoint +1 yıl @steelbullet23 elif deme kanka üzdü Yorumla deniztamer +1 yıl @Pinpoint anısı var filan😂😂😂 Yorumla Pinpoint +1 yıl @deniztamer sorma geçmiş bir yara sadece kabuk bağlamış Yorumla steelbullet23 +1 yıl Polat mı diyim kanka Yorumla Pinpoint +1 yıl Nerelisin hacım :) elif nereli Yorumla steelbullet23 +1 yıl Ben İzmir o İstanbul 😀 Yorumla Pinpoint +1 yıl Hay maşallah kmler arası mı kanka :D Yorumla steelbullet23 +1 yıl Km sadece bir sayo Yorumla Pinpoint +1 yıl Yaşlar kaç Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eller ceptee kalsin 1 3 Yorumla deniztamer +1 yıl Ayak bir yere takıldı refleksler iyi değilse yüz üstü 😑😑😑😑 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Hayda yere saglam bas😉 Yorumla deniztamer +1 yıl Ben her zaman dikkat ederim sağolun Yorumla
defnell Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Bibirine kenetleyip nefesimi vererek 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Nefesimi yoramam😂 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Nereni oksuyorsun 🤭😜 1 17 Yorumla deniztamer +1 yıl Ellerimi Yorumla MrBroo +1 yıl Heee🤦😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Abaza😂😂😂 Yorumla MrBroo +1 yıl Yanlis anlaşılma oldu 😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Biliyorum Yorumla MrBroo +1 yıl Abaza dedin ama😂 bana 🤦 Yorumla deniztamer +1 yıl Değil misiniz Yorumla MrBroo +1 yıl Yoğğ degilim tabi okşuyorum deyince aklima o geldi 🤦😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Erkek milleti🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla MrBroo +1 yıl Yine laf soktun😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Bende istemsiz oluyor kusura bakmayın 😂😂 Yorumla MrBroo +1 yıl Seviyorum laf sokmayi de kizmam😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Sevmekten değil normal konuşuyorum sanıyorum ama arada lafta sokuyormuşum sonradan fark ediyorum😂😂😂😂 Yorumla MrBroo +1 yıl Olur oyle şeyler ama sen yinede ellerini oksarken belirt😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Belirtmeyeceğim kafanız karışsın😂 Yorumla MrBroo +1 yıl Sonrada laf sok dimi 😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Aynen Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Cebimizde geziyoruz zaten 1 3 Yorumla deniztamer +1 yıl Dışarı çıkınca eller hep cepte zaten 😂😂evli bekar olduğumuz anlaşılmasın diye Yorumla Mehmet314 +1 yıl Bekar olduğumdan sıkıntı yok 😂 Yorumla deniztamer +1 yıl İşte anlamasınlar diye😂 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Polar eldivenle 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Kar yağmadan eldiven takmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke birbirimizi ısıtacağımız bir sevgilim partnerim olsaydı yanımda yatağımda 😍🔥 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de istiyor musun Yorumla deniztamer +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla
-php- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl benim ellerimi de okşar mısın 1 3 Yorumla deniztamer +1 yıl Kendine yetemeyen erkekte ne bileyim uğraşılmaz yani Yorumla -php- +1 yıl ısınmıyor ben okşayınca Yorumla deniztamer +1 yıl Doktora gidin tahlil yaptırın kansızlık olabilir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu icadın patentini al 1 35 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet diper organlarda da aynı ısınma methodunu jullanabilme ihtimalini düşünüyor olmasın sakın)))) Yorumla deniztamer +1 yıl 🤫🤫çaktırma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben erkeğim bu yaşran sonra hiç girmem o işlere))))) Yorumla deniztamer +1 yıl O anlamda değil😂😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Erkek olduğunuzu her türlü belli ediyorsunuz zaten 😂ve soruyu bilerek sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmezsem olmaz)))))) farkındayım bende makarasındayım dikkat edersen🤣 Yorumla deniztamer +1 yıl Farkındayım çaktırma😂😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çaktırmıyorum hayatım demin de söyledim, gay değilim ben))))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnuz bu okşayaeak ısınma doğalgaz faturalarını çok düşürür apartmanlarda, yalnız kime okşarıcaz onu çözemedim Yorumla deniztamer +1 yıl Bilerek dedim zaten Yorumla deniztamer +1 yıl Eller ileri geri sürtünme kuvveti ile ısınmaya başlar ilk zamanlardaki insanların ateşi bulduğu gibi birbirine sürtmek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sigara içiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateşi bulursak ateş başımıza vurmaz mı) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de sürtünme sonycunda usu enerjisi çıkar çıkmasına da, ortamdaki ısı kaçış deperinden küçük jalursa yine üşümez miyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aklımda deli sorular Yorumla deniztamer +1 yıl Asla içmem nefret ediyorum Yorumla deniztamer +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçsen sana çakmak lazım esprisini yapacaktım tühh Yorumla deniztamer +1 yıl Çok hoş bir çakmağım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne mutlu sana))) napıyosun o çakmakla) sigarada içmezken Yorumla deniztamer +1 yıl O halde uzun süreli ve daha hızlı sürtmek gerekir ki bence eller ısınmaya meyillidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erimesin çıkan ısıdan eller🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afedersin popon üşürse napıyorsun, hani yöntem işe yarıyor mu Yorumla deniztamer +1 yıl Benimkiler erimezde sizinkileri bilemedim 😂😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Çakmakla hmm hediye aslında öyle duruyor çantamda Yorumla deniztamer +1 yıl Kalın giyindiğim için pek üşümez üşürse de üşüsün soğuk insanı diri tutar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 götü ısıtamıyıruz sanırsam srnşn methotla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E elleri nite ısıtıyorsun o zaman eldşven giy Yorumla deniztamer +1 yıl Oturun ısınsın😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye oturalım, oturunca nasıl ısınıyor, tertibat mı var) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sobayamu oturucaz🤣🤣 Yorumla deniztamer +1 yıl Kar yağdı da biz mi eldiven giymedik Yorumla deniztamer +1 yıl Tabure vs oturun soğuğu anında keser Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senşn çözümleri çok sağlıklı bulmadım))) okşayarak ısınma falan)))))) Yorumla deniztamer +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂😂😂😅😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl ısıtıyorsun, neyi okşayarak yani? 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Ellerimi Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsitmiyorum soğuk severim 1 6 Yorumla deniztamer +1 yıl Eller ve ayaklar sıcak olmalı yoksa bende soğuk severim Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Yaniiii eller çok sorun olmaz bende ayaklar soğuk olsun istemem ama hasta olabilirim Yorumla deniztamer +1 yıl Ayaklar zaten çorapsız kalınca burun devreye giriyor😑 Yorumla 1907yusuFB +1 yıl Aynen o yüzden dikkat etmek lazım 😄👽🥶 Yorumla deniztamer +1 yıl Aynen öyle Yorumla 1907yusuFB +1 yıl 🤘👽 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. ısınmıyor:( 4 4 Yorumla deniztamer +1 yıl Tahlil yaptırın kansızlık olabilir ☺️ Yorumla severobeni +1 yıl yaptırdım doktor ilgi istiyor olabilir dedi:( Yorumla deniztamer +1 yıl Ver güzelime ilgiyi 😂😂 Yorumla severobeni +1 yıl ver güzeline ilgiyi😅 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Cebimizden çıkarmıyoZ 1 4 Yorumla deniztamer +1 yıl Aynen öyle Yorumla sannoro +1 yıl Hava soğuk ceptede para varsa tam ısınır Yorumla deniztamer +1 yıl İstersek en zengin olalım toprağın altında ısıtacak mı 🤔insan yetinmeyi bilse eli de cebi de kalbi de ısınır bence para her şey değil Yorumla sannoro +1 yıl Haklısın kesinlikle en anlık için söyledim toksa genelde hklısın mutlu olmayı bilmek önemlidir para saadet getirmez Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mantikli 1 4 Yorumla deniztamer +1 yıl Kesinlikle Yorumla Freedown54 +1 yıl Nerelisin Yorumla deniztamer +1 yıl Dünyalı Yorumla Freedown54 +1 yıl Bende uzayli Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yalıyorum. 1 2 Yorumla deniztamer +1 yıl İlginç yöntem Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Evet Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. cebimde ısıtırım 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl En mantıklısı Yorumla
SonKraL_ Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sevgilinle yakinlasin sarilin hemen isinirsiniz 1 3 Yorumla deniztamer +1 yıl Haram bro Yorumla SonKraL_ +1 yıl Evlen evlen Yorumla deniztamer +1 yıl Evlilik düşünmüyorum Yorumla
αℓвαтr0ѕѕ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Okşama fazla 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Ok Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cebime sokuyorum 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Mantıklı Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ara sıra meme görüyorlar 0 3 Yorumla deniztamer +1 yıl 🙄🙄 Yorumla ElCuco +1 yıl ? Yorumla deniztamer +1 yıl Anladım Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Birbirine ısıtarak 1 2 Yorumla deniztamer +1 yıl İşte nasıl yapıyorsunuz onu soruyorum Yorumla Daiask23 +1 yıl Elini birbirine sürtüceksiniz sonra ağzınıza üfleyerek sıcaklık verin ben öyle yaparım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok okşama alışkanlık yapar 1 1 Yorumla deniztamer +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Götümün altına alıp oturuyorum 1 12 Yorumla deniztamer +1 yıl Deneyeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Net çözüm ya da bacak arana koy elini vücut sıcaklıgının yüksek oldugu yerler Yorumla deniztamer +1 yıl İnsanlar yanlış anlar 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartmadan sende, 😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Mümkün değil😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarif ederim sana ekledim seni ama abartma, 😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Bu kız neden durduk yere orasını burasını elliyor derler😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elle demedim ki, 😂 Yorumla deniztamer +1 yıl Elleri yüze saça vs dokundurmak temas ettirmek ellemek diye nitelendirilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartmadan çaktırmadan yap Yorumla deniztamer +1 yıl O daha kötü anlaşılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E sen bilirsin Yorumla
Tenselfayda Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Isıtim miii 1 2 Yorumla deniztamer +1 yıl Asla bir erkeğe minnet eylemem Yorumla Tenselfayda +1 yıl Sıkıntı yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Isıtmıyorum
Zaten sıcak mı
T. şaklarımı avuçluyorum ve sımsıcak oluyor. Bu harika tekniği tüm hemcinslerime önerir, hepsini gözlerinden öperim.
Gözlerdense iyi
Hahaha serseri
Elleri ısıtmak kolay ya yüreği ısıtmak? @deniztamer ona çare var mı
Umarım en kısa zamanda yüreğiniz ısınır
Isıtmak istemiyorum teşekkür ederim yinede
Kin tutmak çok kötüdür
Eldiven giyiyorum bir de elif diye biri var onla ugraşıyorum
İyi yapıyorsun
Heee görsen sinir etmek ne eğlenceli
Sevindim sizin adınıza
Teşekkürler deniz hanım
Rica ederim
😀😀😀🥰🥰🥰
@steelbullet23 elif deme kanka üzdü
@Pinpoint anısı var filan😂😂😂
@deniztamer sorma geçmiş bir yara sadece kabuk bağlamış
Polat mı diyim kanka
Nerelisin hacım :) elif nereli
Ben İzmir o İstanbul 😀
Hay maşallah kmler arası mı kanka :D
Km sadece bir sayo
Yaşlar kaç
Eller ceptee kalsin
Ayak bir yere takıldı refleksler iyi değilse yüz üstü 😑😑😑😑
Hayda yere saglam bas😉
Ben her zaman dikkat ederim sağolun
Bibirine kenetleyip nefesimi vererek
Nefesimi yoramam😂
Nereni oksuyorsun 🤭😜
Ellerimi
Heee🤦😂
Abaza😂😂😂
Yanlis anlaşılma oldu 😂😂
Biliyorum
Abaza dedin ama😂 bana 🤦
Değil misiniz
Yoğğ degilim tabi okşuyorum deyince aklima o geldi 🤦😂
Erkek milleti🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yine laf soktun😂😂
Bende istemsiz oluyor kusura bakmayın 😂😂
Seviyorum laf sokmayi de kizmam😂😂
Sevmekten değil normal konuşuyorum sanıyorum ama arada lafta sokuyormuşum sonradan fark ediyorum😂😂😂😂
Olur oyle şeyler ama sen yinede ellerini oksarken belirt😂😂
Belirtmeyeceğim kafanız karışsın😂
Sonrada laf sok dimi 😂😂
Aynen
Cebimizde geziyoruz zaten
Dışarı çıkınca eller hep cepte zaten 😂😂evli bekar olduğumuz anlaşılmasın diye
Bekar olduğumdan sıkıntı yok 😂
İşte anlamasınlar diye😂
Polar eldivenle
Kar yağmadan eldiven takmam
Keşke birbirimizi ısıtacağımız bir sevgilim partnerim olsaydı yanımda yatağımda 😍🔥
Sen de istiyor musun
Hayır
Peki
benim ellerimi de okşar mısın
Kendine yetemeyen erkekte ne bileyim uğraşılmaz yani
ısınmıyor ben okşayınca
Doktora gidin tahlil yaptırın kansızlık olabilir
Bu icadın patentini al
Millet diper organlarda da aynı ısınma methodunu jullanabilme ihtimalini düşünüyor olmasın sakın))))
🤫🤫çaktırma
Ben erkeğim bu yaşran sonra hiç girmem o işlere)))))
O anlamda değil😂😂😂
Erkek olduğunuzu her türlü belli ediyorsunuz zaten 😂ve soruyu bilerek sordum
Etmezsem olmaz)))))) farkındayım bende makarasındayım dikkat edersen🤣
Farkındayım çaktırma😂😂😂😂😂😂
Çaktırmıyorum hayatım demin de söyledim, gay değilim ben)))))
Yalnuz bu okşayaeak ısınma doğalgaz faturalarını çok düşürür apartmanlarda, yalnız kime okşarıcaz onu çözemedim
Bilerek dedim zaten
Eller ileri geri sürtünme kuvveti ile ısınmaya başlar ilk zamanlardaki insanların ateşi bulduğu gibi birbirine sürtmek lazım
Sigara içiyor musun
Ateşi bulursak ateş başımıza vurmaz mı)
Bi de sürtünme sonycunda usu enerjisi çıkar çıkmasına da, ortamdaki ısı kaçış deperinden küçük jalursa yine üşümez miyiz
Aklımda deli sorular
Asla içmem nefret ediyorum
😂😂😂
İçsen sana çakmak lazım esprisini yapacaktım tühh
Çok hoş bir çakmağım var
Ne mutlu sana))) napıyosun o çakmakla) sigarada içmezken
O halde uzun süreli ve daha hızlı sürtmek gerekir ki bence eller ısınmaya meyillidir
Erimesin çıkan ısıdan eller🤣
Afedersin popon üşürse napıyorsun, hani yöntem işe yarıyor mu
Benimkiler erimezde sizinkileri bilemedim 😂😂
Çakmakla hmm hediye aslında öyle duruyor çantamda
Kalın giyindiğim için pek üşümez üşürse de üşüsün soğuk insanı diri tutar
🤣🤣🤣🤣 götü ısıtamıyıruz sanırsam srnşn methotla
E elleri nite ısıtıyorsun o zaman eldşven giy
Oturun ısınsın😂😂😂
Nereye oturalım, oturunca nasıl ısınıyor, tertibat mı var)
Sobayamu oturucaz🤣🤣
Kar yağdı da biz mi eldiven giymedik
Tabure vs oturun soğuğu anında keser
Senşn çözümleri çok sağlıklı bulmadım))) okşayarak ısınma falan))))))
🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂😂😂😅😅😅😅
Nasıl ısıtıyorsun, neyi okşayarak yani?
Ellerimi
İsitmiyorum soğuk severim
Eller ve ayaklar sıcak olmalı yoksa bende soğuk severim
Yaniiii eller çok sorun olmaz bende ayaklar soğuk olsun istemem ama hasta olabilirim
Ayaklar zaten çorapsız kalınca burun devreye giriyor😑
Aynen o yüzden dikkat etmek lazım 😄👽🥶
Aynen öyle
🤘👽
ısınmıyor:(
Tahlil yaptırın kansızlık olabilir ☺️
yaptırdım doktor ilgi istiyor olabilir dedi:(
Ver güzelime ilgiyi 😂😂
ver güzeline ilgiyi😅
Cebimizden çıkarmıyoZ
Aynen öyle
Hava soğuk ceptede para varsa tam ısınır
İstersek en zengin olalım toprağın altında ısıtacak mı 🤔insan yetinmeyi bilse eli de cebi de kalbi de ısınır bence para her şey değil
Haklısın kesinlikle en anlık için söyledim toksa genelde hklısın mutlu olmayı bilmek önemlidir para saadet getirmez
Mantikli
Kesinlikle
Nerelisin
Dünyalı
Bende uzayli
Yalıyorum.
İlginç yöntem
Evet
cebimde ısıtırım
En mantıklısı
Sevgilinle yakinlasin sarilin hemen isinirsiniz
Haram bro
Evlen evlen
Evlilik düşünmüyorum
Okşama fazla
Ok
Cebime sokuyorum
Mantıklı
ara sıra meme görüyorlar
🙄🙄
?
Anladım
Birbirine ısıtarak
İşte nasıl yapıyorsunuz onu soruyorum
Elini birbirine sürtüceksiniz sonra ağzınıza üfleyerek sıcaklık verin ben öyle yaparım
Çok okşama alışkanlık yapar
Teşekkürler
Götümün altına alıp oturuyorum
Deneyeceğim
Net çözüm ya da bacak arana koy elini vücut sıcaklıgının yüksek oldugu yerler
İnsanlar yanlış anlar 😂😂
Abartmadan sende, 😂
Mümkün değil😂
Tarif ederim sana ekledim seni ama abartma, 😂
Bu kız neden durduk yere orasını burasını elliyor derler😂😂😂
Elle demedim ki, 😂
Elleri yüze saça vs dokundurmak temas ettirmek ellemek diye nitelendirilir