Kişilik & Karakter Birisi nasıl bir şey yaparsa onu "cesur" bulursunuz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Serenay apla ne deyyon 😂 sizin birisine cesurmuş diyeceginiz davranış ne olurdu? Birisi nasıl bir şey yaparsa onu "cesur" bulursunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bana çelik tencere seti alırsa derim cesur insanmış😅 1 4 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Ahaha o neden 🤣 Yorumla igdonducakss +1 yıl Ne bilim işte pahalilar falan ya ondanBelki gaza gelip biri ceyizime katkı sağlar sjsj😅 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Acaba dedim kafaya indirmek için mi cesur falan deyince 😅😅 Yorumla igdonducakss +1 yıl O da düşünülebilirmiş bak Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Birseyleri degistirmeyi veya ona zor gelen bir seyleri yapmayi istese bile benim için o kisi cesurdur. 2 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sonunda öleceğini bilse bile yanlışa yanlış diyen insandır benim nazarımda. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tanımadığı karşı cinsle sokakta gezerken tanışıp hızlı ilişki yaparsa cesur bulurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana çelik tencere seti alırsa derim cesur insanmış😅
Ahaha o neden 🤣
Ne bilim işte pahalilar falan ya ondan
Belki gaza gelip biri ceyizime katkı sağlar sjsj😅
Acaba dedim kafaya indirmek için mi cesur falan deyince 😅😅
O da düşünülebilirmiş bak
Birseyleri degistirmeyi veya ona zor gelen bir seyleri yapmayi istese bile benim için o kisi cesurdur.
Sonunda öleceğini bilse bile yanlışa yanlış diyen insandır benim nazarımda.
Tanımadığı karşı cinsle sokakta gezerken tanışıp hızlı ilişki yaparsa cesur bulurum
İp üstünde akrobasi yaparsa.