Bazıları var ki kendi hayatını unutmuş, başka birisinin hayatını merak etmeye adamış hayatını O_o

Bazıları var ki kendi hayatını unutmuş, başka birisinin hayatını merak etmeye adamış hayatını O_o
En sinir olduğum şeylerden bir tanesi de aşırı meraklı insanlar. Anı dinlemeyi severim ama gidip de kim kiminle ne yapmış sormam, sorgulamam, merak da etmem. Hadi diyelim bir olay oldu ve içeriğini çok merak ediyorum; haddime değilse kendimi yerim yine de sormam.
Karakter derslerine gir de öğrensinler
Ehh ettiğim oluyor tabii ama merakla kalıyor sadece. Merakımın peşine düşmüyorum. Kimsenin hayatını irdelemiyorum. Benim o kadar boş ve anlamsız şeylere ayıracak vaktim yok.
Hiç etmem desem yalan söylemiş olurum. Aşina olduğum kişilerin hayatında her şeyin yolunda olup olmadığını yerine göre merak ediyorum. Ama bu ileri derecede olmaz ben de.
Bu röntgenciler filmi di mi, bu arkadaş tavsiye etmişti de😂🤣 Neyse ben başkalarının hayatını hiç merak etmem. Herkesin hayatı kendine.
Cevap
6Cevap
Kafam zaten dolu, bir de başkasının şuyuyla buyuyla dolduramam..
Umrumda değil, başarılı biriyse “aaa ne güzel” der geçerim. Hayatsız ve depresif modda olan insanların yapacağı şeyler bunlar, boşa geçen zamanın hayat kırıntıları süpürülüp gidersiniz.
Başkaları ne yaşıyor, nasıl yaşıyor hiç umurumda değil. Ben kendi mutluluğumla ve yaşantımla ilgileniyorum.
İlgimi çeker, sadece nötr incelemeye yönelik bir bakış açısı. Kendimi de kaybetmiş değilim. 😂
Yani bazen merak etmiyorum değil ama kendi hayatımı unutacak kadar değildir o da.
Başkalarının benim hayatımı merak etmesini istemediğim gibi, kimsenin de hayatını merak etmem.
Gözüm kalmasın diye başkalarının hayatlarıyla ilgilenmiyorum
Daha kendi hayatımın içinden çıkamadım başkasının hayatından banane
Merak etmiyorum bana yorucu geliyor.
Hiç öyle bir merakım olmadı.
Ay ederim aslında ama asla karışmam 😅😂
Kimsenin hayatını merak etmem
etmem
Hayır.
Hayir
Umrumda değil
hiç etmem
etmiyorum