Okudugum okul berbat, yaşadigim şehit berbat. Komple ülke kötü. Yıllardır ayni duygular ve iyi anlamda hiçbir şey yok. Çevreme bakıyorum herkes mutlu ve hayatından memnun. Bense 10 yıldır bitmek bilmeyen bir depresyonun içindeyim. Durduk yere hayatım aklıma geliyor ve ağlamaya başlıyorum. Gücumde kalmadi artik ölmeyi bekliyorum. Bu hayatta yaşamaya değer hiçbir şey yok. Beni mutlu eden hiçbir şey yok. Sizde durumlar nasıl...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herseyi silip bastan baslamayi deneyebilirsin. Kolay birsey olmayacaktir veya hizli olmasinida bekleyemeyiz ama en azindan kendin için birseylere baslamis olursun.
Önerin var mı, çunkü ne yapsam elimde kaliyor benim
Ailen ile yasiyorsan biraz sorun olabilir ama eyer yalniz yasayan bir insansan yeni bir sehre tasinmayi deneyebilirsin. Diyelimki bu durum biraz zor kendini düsünmen gerekir. Öncelikle çevreni düsünme sanki bu dünyada yasayan tek insan senmissin gini düsün. Hayatinin aklina geldigini yazmissin, eyer geçmis yüzünden ise seni bu duruma getiren kisileri düsün ve onlar için kendini buldugun bu durumun degip degmeyecegini hesapla. Ama eyer suanki güncel hayatin yüzünden depresyondaysan, çevreni ve kendini degistirmeyi deneyebilirsin. Çevreni degistirmen senin için çok iyi olacaktir. Kendini degistirmek ise bir kimse için kolay degildir, ama bir yerlerden baslaman gerekicek. Kendine hep ne kadar degerli oldugunu söyle, kendinde sevdigin fiziksel veya karakteristik özellikleri bir sayfaya yazabilirsin veya hayal edebilirsin. Seni bir insan olarak degerli kilan seyleri hatirlat kendine ve bir yerden bir sekilde baslamazsan bu durumun gidebilecegi yerleri. Birsey olmuyorsa baska birsey dene. Emin ol eyer gerçekten birsey basarabilirsen çok daha güçlü bir sekilde hayatina devam edebileceksindir.
Yurtta kaliyorum ve çok fazla gurultulu bir ortam. Beni en çok zorlayan da orasi. Kiralar bu kadar ucuk olmasa evde kalicam o da mlesef. Okul bitene kadar ben kalan akil sagligimida kaybedicem gibi duruyor.
Önce silkelen kendine gel. Sonra kendini sev
Sevilcek bir yanım yok. Hiç doğmamiş olmayi dilerdim. Keşke gönderilmeden once fikrimiz sorulsaydi.
Sorulmadığını kim söyledi ki sana
Sorulsaydı şu an yaşiyor olmazdim.
Ya sorulduysa?
Hatırlamıyorum öyle bir şey sjsjs
Ruhunun yaratılışını, doğum anını hatırlıyor musun?
Knk çok fantastik şeyler onlar mlesef o kadarı bende yok.
Demek ki insan herşeyi hatırlamıyor ama hatırlamadığı gerçekler de var
Çok şükür mutluyum Allah hepimize mutluluk nasip etsin aminnn
Arkadaş edin spora git ne biliyim hiç mi mutlu olmaz insan
Mutlu olmayı unuttum. Spor falanda yaptim arkadaşda edindim. Resim muzik aktivitelere dair ne varsa denedim olmuyor. Mutsuzluk icimde bir boşluk gibi sürekli büyüyor.
İçine şeytan kaçmış olabilir kutsal damacana 1 filmini izlemeni öneririm nasıl şeytan çıkarılacağını anlatıyor izledikten sonra daha iyi hissedeceğine eminim
İzledim o filmi de ne alaka sjsj. Şeytan en son benim içime kaçar ölcegimi bilsem kimseye kötülük yapmam şeytanda bunu iyi biliyor ajsbxhd
Seni güldürerek belki biraz mutlu olmanı sağlamış olabilirim kısacası seni güldürecek bir erkek bul 😉
Erkekler olan sinirimin katsayisini arttiriyorlar ve hepsinin kafasi cinsellikte sevgiye dair bir şey yok. Öyle bir erkek oldugunu sanmiyorum varsa da bu bahtsiz bedeviye uğramaz.
Valla bende aynısını kızlar için düşünüyorum cünaellik veya paradan ibaret olmuş her şey ama yinede umudumu kesmedim bir gün benimle sohbet etmeyi sevdiği için yanımda olan ailemden biri gibi beni düşünen bir kişiyi bulacağım
Bulursan bana da haber ver sjjs. En azindan senin adina sevinirim.
Daha once hic sevipte kavusamama durumu var mi
Ölüme gel dese düşünmeden gideceğim biri vardı ve o beni hiç sevmedi. Platonik aşk en yorucu şeylerden biri.
Ondan kaynaklaniyor iste bu yorgunlugun. Baskasini sev care yok. Bende ayniyim yorgunum
Onu unutmam imkansız. Öyle derin sevdim ki yaşadigim sürece sadece onu sevicem gibi duruyor.
Dans et mutlu ol 😃😃😃😃
10 dk mutlusun sonra yine ayni.
Ben 7/24 🤑🤑🤑🤑
Şükretmeyi bilmiyosunuz o yüzden mutsuzsun
Neye şukredicem knk fakirliğe mi, işlerimin asla yolumda gitmemesine mi. Şükretmek dunyayla bagini kesmiş tamamen bir ekmek bir soganla yasayabilirim kafasinda olanlar icin. Bu ettigimin hayatini bir kere yasiyoruz ve o da bu. Gercekten her dakka sövülmelik bir hayat. Senin tuzun kuru olabilir ama herkes icin ayni sey soz konusu değil .
Benim tuzum kuru değil güzel kardeşim bu dünyaya zevk sürmeyemi geldiğini sanıyosun ilk önce dünyaya neden geldiğinin farkına varmalısın sana hayatımı anlatsam belki oturur ağlarsın elin ayağın tutuyo kimseye muhtaç değilsin hala isyandasın altını bezleseler en basiti tuvalete gitmek için birilerine muhtaç olsan ozaman kafana sıkarsın heralde
Ne için geldik dünyaya, aydinlatsana beni. Hayatini da anlatabilirsin en fazla ne kadar kötü olabilir ki. Bir ömre yetecek kadar kötü şey gördum. zaten.
Bu dünyaya sınav için geldik hayatı yaşıyım nerde sabah orada akşam o clubden bu clube o ilişkiden bu ilişkiye milyonlarca para kazanıyım değil olay Allah a itat ediyomusun yok şükür ediyo musun yok isyan ede ede daha beter olucaksın bunların farkına varmanız lazım
Tm knk en müslüman sensin. Cennete vip bilet en ön koltuktan senin.
Soru soruyosun ukala ukala cevap veriyosun Rabbim ıslah etsin seni başka bişey demiyorum
Tanimadigin insanlar hakkinda bos yapmicaksin o zaman. Ukalaymiş komik. Allaha ediyor musun hayır diyor ya. Nerden biliyon da böyle hüküm veriyon aq. Milletin inanci hakkinda boş yapmicaksin o 3 iq nle. burada gelip din muhabbeti yapanlarin 7/24 p*rno izlediklerine yemin bile edebilirimde kanitlayamam işte. Senin gibi bir ucubenin o arama geçmişi johny sins görse ben bu kadar degilim der eminim xjbxhdhd
Allaha itaat*
Kişi kendinden bilirmiş işi senin gibi biriyle olucağıma elimi s... daha iyi buna emin olabilirsin bi kadın olarak bu kadar rahat ve geniş konuşabildiğine göre her yolu denemişsin o yüzden daha yazıpta günaha girmek istemiyorum senin gibi biri için inşallah doğru yolu bulur ve üslup olarakda konuşmayı biran önce öğrenirsin
Bana ister yobaz ister eski kafalı de bi kadın için herşeyden önce edepli olması gerektiğini düşünüyorum bişey söyleyince havlamak çirkinleşmek yerini edepli olsan konu ne buraya gelcekti neyse kime ne anlatıyorum ki gene anlamayıp ya sövücek ya da isyan ediceksin
Havlamak mı ayn kisi kendinden bilir...
Bende adamina gore muamele. Adam dedigimde lafin gelisi, üzerine alınma asjhsfh
Sensin kralsın en laf sokan sensin her şey sensin kral sakin ol edepsiz küçük... seni
Tm abla
Bakiresin dimi ffjdkdks
Mk bunun konuyla alakası ne. Ülkedeki erkeklerin coğu senin gibi mal olduğu için olene kadar da öyle olacak gibi duruyor.
Fjskska canım bakire olduğun için içindeki mutsuzligu atacak bir yer yok acilen evlenmelisin
Seks mi çözecek sorunlari mi
Sorunlarını değil içindeki olumsuz enerjiyi dışa atacak sekse kötü bir şeymiş gibi bakmayın seks ihtiyactir. Doğru kişi ile yapılınca rahatlaci etkisi olur
Doğru insan yok işte. Biriyle konusuyordum adamin kafa ful yatakta ve erkeklerin geneli böyle. Boyle olmayan biri de bana denk gelmez ki gelse bile bu ekonomide nasil evlenilir ki 😞
Ekonomi kötü ama kanka sülalen geniş değil mi bizim sülale mesela çok geniş jfksks bir kız bulsam evlensen düğünden gelen para ile 1+1 ev alıriz hatunla orada yaşar gideriz valla
Çocuk yapsan onun masrafi bez olmuş 150 lira bu cocuk buyucek okula gidicek tonla masraf. Onlari geçtim evlendigin insan boynuzuda takabilir. Yetmezmiş gibi herkes çok yalancı. Dürüst bir insan bulmak bile imkansiz gibi. Her şey fazla boktan
Çocuk işi zor zaten onu çok çok uzun süre sonra düşüncen birikmiş olması lazım yanii.. yani sen kalbini iyi tuttuğun sürece karşına senin gibileri çıkar. emin ol. Senin bu huzursuzluğun evlilik çözer. Nerelisin bilmiom. ama yani etrafina bak bı sordur
Okul var daha ve ucuncu sinjftayim. Cevemdeki insanlari görsen insani evlilikten soğutan tipler ve ben fazlasiyla kötü biriyim sanirim iyi bir insan hiç denk gelmedi.
Olabilir tabi ki ama şimdi bende yıllarca hep doğru insanı bekledim ama gelmedi. Ama ne zina yaptım ne uyuşturucu ne başka saçma işlere bulaştim demek ki zamanı değilmiş bazı şeyler için
Mutlu musun peki şu an. Ruh halin nasıl mesela
Valla hiç mutlu değilim gidkdn yazdıklarının altına imza atıyorum ama dediğim şey insana iyi geliyor bunu da makalelerden okudum tabi belki de gelmez gjfkdkd
Sjsj doğru insanı bulabildin mi peki
Hayır tabiki zaten 4-5 sene önce aramayı bıraktım yaklaşık 7 senedir de sevgilim olmuyor öyle denediğim oldu tabi ama işte sevgilim bu dediğim olmadı 7-8 senedir. Zaten 8 sene önceki de 3-4 ay sürmüştü fjssks ben biraz hayatta tutunmaya çalışmaktan bu kız işlerine bakamıyorum ahhaha
Sen yine denemişsin en azindan benim sevgilim bile olmadı olacak gibi de durmuyor ama bu da umrumda değil salla gitsin sjsj
Bende öyle düşünüyorum ya bu saatten sonra geleceğini de düşünmüyorum. içimde yaşama hevesi kalmadı, iştah yok, yemek yerken su içerken yarın iş görüşmem var ona bile gidesim yok ama zorla kendimi kandırmaya çalışıyorum. Kısacası hayattan bıktım
Ben de öyle dibine kadar hemde.
Napcaz nasıl kurtulcaz.. böyle devam mı edecek hayatımız
Varsa bir fikrin uygulayalım. Valla her şey boktan. İyi diyecegim hiçbir şey yok. Bomboş yaşıyorum, ölemiyorum sürunmeye gelmişiz. Sonsuz cehenennem atesı intiharla aramda duran tek engel o.
Onu düşünme ya aptal olma hiçbir şey için ölmeye değmez istersen özelden sohbet edelim dertleşelim. belki iyi gelir.. ipler falan pahalı kızım İstanbul da değilsin köprü de yok atlamaya ülkenin çoğu şehrinde jfjdd
Silah alicak param var ama cesaret yok. Bu arada ben aptalin onde gideniyim, hemde en önde.
Böyle konuşma.. mesela iyi yönden bakmaya çalış hayata ne okuyorsun?
En boktan bölümlerden biri, banka.
Okul bitse kpss var bir de atancaz mi atanmicaz mi onun stresi var. Eşşek gibi okuyoruz sonra tekrar sınava giriyoruz. Bu sistem koca bir saçmalik.
Orası cidden öyle yemin ediyorum ben sınavlardan da okuldan da bıktım normalde bu sene kpss var ama çalışmıyorum. Hiç uğraşacak halim yok geçtin desen ne Olcam ya polis ya başka bir şey ikisi de mantıksız onun eğitimi var zaten yani gelmişim 27 yaşıma hiç uğraşmak istemiyorum. Ben okumuşum farkı bölüm devlet beni bunlardan biri olmaya zorluyor yani mantik dışı bir sistem cidden ama naoiyoruz takmiyoruz kafaya nerede okuyorsun
Ankara . Senin bölüm ne
Bu arada ankaranin cani cehenneme resmen lanetlenmiş bir yer. Dağ taş bayirdan başka bir şey yok ha bir de buz gibi soğuk.
Benim bitti çoktan sinema bölümü okumuştum. Az kalmış bitmesine dişini sık bitir. Sonra sana bir yakışıklı çocuk bulalım fjkdksks
Azcik beyni olsun ve iyi kalpli sadik biri çok bir kriterimde yok ona rağmen olmuyor. Yakisikli olan daha hizli boynuzlar sjs aman kalsin
Senin aldatılma korkun var dsssbh bende de var o sorun güzel kız bulsam evlenirim ama gerçi güzel kız beni ister mi sence dhsjs
Güzellik geçici önemli olan iyi bir insan olmasi. Ama ülkede herkesin derdi para olmuş o yüzden bulamazsın sjsj
He oda var tabi fjsksn e bizim kız arkadaşımiz olmasın mı ya
Merak etme neredeyse herkes aynı durumda
Bende de durum aynı ölmeyi bekliyorum.
Bende öyleyim
evet mutsuzum
şehir değiş
Bu ülkede nereye gidersen git her yer aynı. Cahil ve yobaz imsanlarla dolu her yer. Ayrıca gitmek istesem bile şu an ki paramla en fazla bir sonraki durağa giderim