Kişilik & Karakter Bazen birinin bana seslediğini duyarak uyanıyorum sizde de öyle oluyor mu? Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir uyanıyorum kimse yok Güncellemeler+1 yıl Bugün de öyle uyandım Bazen birinin bana seslediğini duyarak uyanıyorum sizde de öyle oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bende olmaz. psikolojiktir senin 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Son zamanlarda böyle bir durum yaşamadım psikolojik bir olay mı yaşadın? 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu aralar kâbuslar peşimizi bırakmıyor dd 0 0 Yorumla
pufferfish_ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl psikoloji gidiyor ufak ufak 0 1 Yorumla looklonly +1 yıl Dur hemen kadına deli tehşisi koyma kfkslsls Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kim peki o seslenen 0 7 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Babam Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Ne diyor peki. Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Adımı söylüyor Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Sadece bir kez Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Hmm ğüzel bişi değil mi şimdi bu 😬 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bilmiyorum ki ama babam uyuyor odada Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Hmm rüya işte boş boş fazla takma ☺️ Yorumla
GerçekkAşkk Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Sana cinler musallat olmuş 0 1 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Aman Yorumla
juliaarda Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bana sa oluyor irem 0 4 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl İrem? Yorumla juliaarda +1 yıl İsmin irem değil mi Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Değil Yorumla juliaarda +1 yıl Nası yaa değil Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bende olmaz. psikolojiktir senin
Son zamanlarda böyle bir durum yaşamadım psikolojik bir olay mı yaşadın?
Bu aralar kâbuslar peşimizi bırakmıyor dd
psikoloji gidiyor ufak ufak
Dur hemen kadına deli tehşisi koyma kfkslsls
Kim peki o seslenen
Babam
Ne diyor peki.
Adımı söylüyor
Sadece bir kez
Hmm ğüzel bişi değil mi şimdi bu 😬
Bilmiyorum ki ama babam uyuyor odada
Hmm rüya işte boş boş fazla takma ☺️
Sana cinler musallat olmuş