Kişilik & Karakter Gerçekleştirmek istediğin hayalin nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Umarım herkes hayallerine kavuşur 🙏🏻 Gerçekleştirmek istediğin hayalin nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Bir hayalim yok ama bir gün ruh eşimi bulmayı çok isterdim ve bir kızımın olması 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir tane seçenek az kalıyor ne yazık ki. Ama arabaları çok sevdiğim için şimdilik araba diyorum. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Angela Merkel ile Ankara manzarasına karşı içmek 0 0 Yorumla
zeynepguss1818 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çevik kuvvet olmak 💙 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah olursunuz 🌸 Yorumla zeynepguss1818 +1 yıl inşallah çok teşekkür ederim 🙏💙 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uçaktayken kimseye belli etmeden başka bir uçağa paraşütle girmek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ekşinli şeyler 😄 Yorumla
i_bal7545 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Hemşire olsam var ya o bana yeter 😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Olursunuz inşallah 🙏🏻 Yorumla i_bal7545 +1 yıl İnşallah 😄 Yorumla
şahinsahinn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İstedigim hiç bir hayalim olmadı hayal kuramıyorum artık bu soruyu görmeseydim iyiydi 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. musul kerkükte bayrak dalgalandırmak 0 0 Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Var ama söylemeyeyim. Ben de kalsın. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bütün hayallerimin germek olması. 😃😃 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Evlilik 2 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Heybeliye yerleşmek 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak gezmek 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayalim yok 1 0 Yorumla
Casper0696 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yemek yemek 😍 1 1 Yorumla Casper0696 +1 yıl Sormadın zaten yapmıyor musun diye 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bir hayalim yok ama bir gün ruh eşimi bulmayı çok isterdim ve bir kızımın olması
Bir tane seçenek az kalıyor ne yazık ki. Ama arabaları çok sevdiğim için şimdilik araba diyorum.
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Angela Merkel ile Ankara manzarasına karşı içmek
Çevik kuvvet olmak 💙
İnşallah olursunuz 🌸
inşallah çok teşekkür ederim 🙏💙
Uçaktayken kimseye belli etmeden başka bir uçağa paraşütle girmek
Ekşinli şeyler 😄
Güzel resim çizebilmek :)
Hemşire olsam var ya o bana yeter 😄
Olursunuz inşallah 🙏🏻
İnşallah 😄
İstedigim hiç bir hayalim olmadı hayal kuramıyorum artık bu soruyu görmeseydim iyiydi
Çok var..
musul kerkükte bayrak dalgalandırmak
Var ama söylemeyeyim. Ben de kalsın.
İtalyaya gidip hemen dönmek.
Bütün hayallerimin germek olması. 😃😃
Evlenmek ve kız babası olmak,
Evlilik
atanmak :D amin
Heybeliye yerleşmek
Şu durumda hiç yok
Messi olmak
Grup seks swinger de olabilir😂😂