Kişilik & Karakter Yalan deyince aklınıza gelen ilk isim nedir? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Etiket de alabiliriz hanımlar beyler😂 Güncellemeler+1 yıl Evet etiketliyorum;@Kvothe_221 😂😂🤫😘😘 Yalan deyince aklınıza gelen ilk isim nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Yalan deyince aklıma insanlar geliyor komple ve hayatın kendisi 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün açan çiçekler gibiyiz yalan yalaaaaaağğğnnn öyle saf ki sevgimiz ncufbfnfı 4 yüz müydü grup vardı ya o 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet ya 4 yüz Yorumla AselAida +1 yıl hepsi hepsi ne 4 yüzü jfakflf Yorumla Yaban00 +1 yıl @AselAida he la hepsi Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/sCi31e7_uz0 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Candan erçetinin yalan şarkısı geldi aklıma direkt 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Tutuklanma riskim var. O yüzden pas geçiyorum. Reisler yalan söylemez😃 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl burdaki pembe hesapların erkek olması jsjsjk yalan diince 3 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet öyleleri var Cevap sahibi +1 yıl Çok denk geldi aslnda onları ifşalamak istiyorum kjsjksjks kimle dans ettiklerini bilsinler diye Yaban00 +1 yıl Haklısın ama uğraşmaya degmez Cevap sahibi +1 yıl benim derdim erkekler degil jksksjk işte engel oluyolar bana
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yaparsam başım belaya girer 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl O derece Yorumla
AnneSütüİçenYetişkin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İbrahim Tatlıses. Yalan diye şarkısı var ya, onun için. 1 0 Yorumla
sevgiakisi Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl pembe erkek hesapları bir çok istekli olup istekli olmayan kız hesapları :D 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onur geliyor aklıma. 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lanet eşim 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Deme yinede oyke ya Yorumla İnflames2626 +1 yıl Az bile dedim Yorumla
00Hsn00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Merveler. 1 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ay valla Yorumla 00Hsn00 +1 yıl Bu arada fotoğraf iyiymiş🔫 Yorumla Yaban00 +1 yıl Bang bang Yorumla 00Hsn00 +1 yıl Büyüyünce mafya mı olcan sen Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok abey, oldum ki been Yorumla 00Hsn00 +1 yıl Afferin aslan parçası. İşimiz düşerse kime gideceğimizi bilelim böylece Yorumla Yaban00 +1 yıl Ooo bekleriz Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fatma. 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vayy Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Aynen Yorumla
Kvothe_221 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl @yaban00 attım 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Thank you yavrum. Az buçuk birşeyler kapmisim demekki senden Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl @Yaban00 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hadi ya😂😂😂 bari korkak degilim Yorumla BağımsızBiri +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Yaban00 +1 yıl 🥰🥰 sevdim seni Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Teşekkürler bende seni seviyorum değerlisin 😊 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsim derken 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl İsim işte. Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fake hesaplar 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok şu an. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merve 😂 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Pelinsu 1 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dünya 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. herkes 1 0 Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Günaydın canımm 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Günaydın abey Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Canım diyecektin sanırım Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yalan deyince aklıma insanlar geliyor komple ve hayatın kendisi
Bugün açan çiçekler gibiyiz yalan yalaaaaaağğğnnn öyle saf ki sevgimiz ncufbfnfı 4 yüz müydü grup vardı ya o
Evet ya 4 yüz
hepsi hepsi ne 4 yüzü jfakflf
@AselAida he la hepsi
Candan erçetinin yalan şarkısı geldi aklıma direkt
😂😂
Tutuklanma riskim var. O yüzden pas geçiyorum. Reisler yalan söylemez😃
😂😂
burdaki pembe hesapların erkek olması jsjsjk yalan diince
Evet öyleleri var
Çok denk geldi aslnda onları ifşalamak istiyorum kjsjksjks kimle dans ettiklerini bilsinler diye
Haklısın ama uğraşmaya degmez
benim derdim erkekler degil jksksjk işte engel oluyolar bana
Yaparsam başım belaya girer
O derece
İbrahim Tatlıses. Yalan diye şarkısı var ya, onun için.
pembe erkek hesapları bir çok istekli olup istekli olmayan kız hesapları :D
Onur geliyor aklıma.
Kılıçdaroğlu
🤣
Lanet eşim
Deme yinede oyke ya
Az bile dedim
Merveler.
Ay valla
Bu arada fotoğraf iyiymiş🔫
Bang bang
Büyüyünce mafya mı olcan sen