Kişilik & Karakter Bir erkeğe çok tatlısın denir mi? Qbraaderki Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi erkeğe tatlısın demek sorun olur mu. Sizce? Güncellemeler+1 yıl Abi düzgün cevap istedim cevaplara bak asns satim ashshs. Demekki kişiye göre değişebiliyo aşağılama olarak düşünmüyolar okeyyy teşekkürler. Bir erkeğe çok tatlısın denir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sevgilim ve erkek kardeşim değilse demem 0 0 Yorumla
PMB26 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Neden denilmesin ki?Denilmez diye kanun mu yazılmış yoksa hakkında ayet mi inmiş? 0 1 Yorumla Qbraaderki +1 yıl Bazıları iltifat gözüyle bakmıyo ya ondan sordum tüm erkolar öylemidir die Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben tatlı değilim kimse bana tatlı demesin 0 16 Yorumla beyazsah +1 yıl Desinler ya nolcak Yorumla ModernScientist +1 yıl Yakışıklı desinler seksi desinler. O ne öyle tatlı Yorumla beyazsah +1 yıl Tatsızsın o zaman Yorumla ModernScientist +1 yıl İlla tatlı demek isteyen olursa önce tadıma bakmalı Yorumla beyazsah +1 yıl Karizmatiksin illa ki beğenen vardır Yorumla beyazsah +1 yıl Bilimle mi uğraşıyordun? Yorumla ModernScientist +1 yıl Teşekkür ederim çok tatlısın Yorumla ModernScientist +1 yıl Mühendisim 😅 Yorumla beyazsah +1 yıl Bilimle mi uğraşıyorsun Yorumla beyazsah +1 yıl Ha tamam. Kullanıcı adından dolayı sordum. Yorumla ModernScientist +1 yıl Bilim benim için kutsaldır da Yorumla beyazsah +1 yıl Saddam Hüseyin için düşüncen ne? Yorumla ModernScientist +1 yıl Saddam Hüseyin ne alaka Yorumla beyazsah +1 yıl Öyle bi sordum Yorumla ModernScientist +1 yıl Hakettigini buldu Yorumla ModernScientist +1 yıl Başka sorun var mı Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. Demesen daha iyi :) 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 864 cevap paylaştı. Denir ben derim 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Denir ne olacak 0 0 Yorumla
beyazsah Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tatsız mıyız yani :/ 0 1 Yorumla beyazsah +1 yıl Dese daha iyi @Zecx-40 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Tatlıysa şayet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevgilim ve erkek kardeşim değilse demem
Neden denilmesin ki?
Denilmez diye kanun mu yazılmış yoksa hakkında ayet mi inmiş?
Bazıları iltifat gözüyle bakmıyo ya ondan sordum tüm erkolar öylemidir die
Desene bana uzun zaman oldu kimse demedi
Ben tatlı değilim kimse bana tatlı demesin
Desinler ya nolcak
Yakışıklı desinler seksi desinler. O ne öyle tatlı
Tatsızsın o zaman
İlla tatlı demek isteyen olursa önce tadıma bakmalı
Karizmatiksin illa ki beğenen vardır
Bilimle mi uğraşıyordun?
Teşekkür ederim çok tatlısın
Mühendisim 😅
Bilimle mi uğraşıyorsun
Ha tamam. Kullanıcı adından dolayı sordum.
Bilim benim için kutsaldır da
Saddam Hüseyin için düşüncen ne?
Saddam Hüseyin ne alaka
Öyle bi sordum
Hakettigini buldu
Başka sorun var mı
Demesen daha iyi :)
Seni becerebilir
Denir ben derim
İsdiritim seni de de 😂
😀nolabilr
Denir ne olacak