Merhabalar Herkese 🌸

Kalabalık akşam yemeklerini, çay, kahve, alkol masalarını sever misin?
Kimisi kalabalık masalarda gergin oluyor ve fazla insandan hoşlanmıyor. Ben kafa dengi kişiler olduğu sürece eğlenceli olduğunu düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese 🌸

Kalabalık akşam yemeklerini, çay, kahve, alkol masalarını sever misin?
Kimisi kalabalık masalarda gergin oluyor ve fazla insandan hoşlanmıyor. Ben kafa dengi kişiler olduğu sürece eğlenceli olduğunu düşünüyorum.
Evet tabi ki de severim.. arkadaş ortamı eğlenceli oluyor ya. ama bunun yerine kafa dengi olduğum çok samimi olduğum bir arkadaşım olsun yeter derdim.. bazen insan sessizlik seviyor ya da karşısında onu dinleyen anlayan bir kişi olsun yeter der
Sevdiğim insanlar çoğunluk ve yoğunluk teşkil eden taraftalarsa, konuşmalarda ve sohbetlerde muhabbetin dibini sevdiğim insanların olduğu taraftan görüyorsam, masada anlamlı ve buz gibi bir sessizlik yoksa, doğal ve akışkan bir neşe herkesi sarmışsa, güzel ortam herkesçe hissediliyorsa ben kalabalık masaları severim..
Evet çok severim ben ama böyle samimi ortam olsun mesela iftar zamanlarında bizim tüm sülale masada çok güzel oluyor ben çok seviyorum zaten bizim ailede kalabalık olduğu için bu duruma alışık olduğumu söyleyebilirim
Kalabalık masaları severim sevdiğimiz kişilerle birlikte büyük bir masanın etrafında olmanın sohbet etmenin keyfi zevki hiç bir şey de yoktur. O masada otururken zaman resmen su gibi akıp gidiyor
Cevap
16Cevap
Kalabalık sevmem maksimum dört kişi yeterlidir
Her zaman olmamak koşuluyla evet.
Kalabalığı sevmiyorum. Sevdiğim insanlar varsa ona kalabalık demem çünkü benim için gürültü kirliliğinin ve mânâsız sohbetlerin merkezi demek kalabalık. Sevdiğim insanlar varsa sohbetler de, ortam da samimidir
Pek sevmem. Aklım "Acaba birisi geğirir mi?" sorusuna takılır. Görgü kuralına çok takığım. Rahat edemem.
sevmem esasen
çok kalabalığa ve sese gelemiyorum ben
yok hiç sevmem hele yaşça büyük olanlar oldu mu kaçarım
Arkadaşlarım ise severim saatlerce sohbet eşliğinde güzel oluyor
Sevdiğim kişilerse evet
Sevmem onun birde ödemesi var sjsj
Ajdjejs o var dimi, misafir hayal et kendini
Kesinlikle masadaki herkes kafa dengi ise sıkılmam 😊
Kalabalığı sevmem
Ara sıra güzel oluyor sohbet ortamı.
Çok kalabalık olmaması lazim
sevdiğim insanlar olursa severim yoksa sevmem