Kişilik & Karakter Yeterince etik yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? Kajoira Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dinci demiyorum, etik ve ahlaktan bahsediyoruzIkisi aynı şey değil Yeterince etik yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. düşünüyorum evet 0 0 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ahlak irrasyonel ise etik ahlakın metafizigi ise ne desem yalan olur.Önermenin ilki dogru ikincisi yalnıs ise yanlış düşünuyorum. 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Adabı muaseretin cisimlesmis hali gibi dolaşıyoruz da yorucu. 0 7 Yorumla Kajoira +1 yıl Iyi kalmak kötü olmaktan daha zordur enolmayan +1 yıl Evet, özellikle insanların bunu saflık ve argo tabirle enayilik olarak adletmesi bir tık daha yoruculugu arttırıyor. Kajoira +1 yıl Toplumda keriz gözüyle bakılmasının sebebi kötülerin cezalandırılmamasıKötülük eğer gücün yanında kendi ahlakını da yaratmış ise Kajoira +1 yıl Iyi bireylere geçmiş olsun Kajoira +1 yıl Yaşıyoruz gerçi bize de geçmiş olsun enolmayan +1 yıl Cümleten akıl saglimiza mukayyet olmamız gereken zamandayiz. Kajoira +1 yıl Çoğunluğun yolu uçurum olmuş , kendimizle ilgilenmemiz gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
düşünüyorum evet
Ahlak irrasyonel ise etik ahlakın metafizigi ise ne desem yalan olur.
Önermenin ilki dogru ikincisi yalnıs ise yanlış düşünuyorum.
Adabı muaseretin cisimlesmis hali gibi dolaşıyoruz da yorucu.
Iyi kalmak kötü olmaktan daha zordur
Evet, özellikle insanların bunu saflık ve argo tabirle enayilik olarak adletmesi bir tık daha yoruculugu arttırıyor.
Toplumda keriz gözüyle bakılmasının sebebi kötülerin cezalandırılmaması
Kötülük eğer gücün yanında kendi ahlakını da yaratmış ise
Iyi bireylere geçmiş olsun
Yaşıyoruz gerçi bize de geçmiş olsun
Cümleten akıl saglimiza mukayyet olmamız gereken zamandayiz.
Çoğunluğun yolu uçurum olmuş , kendimizle ilgilenmemiz gerek