Selâmlar!
Sizin için hangisi zor, sana ihtiyacım var demek mi, özür dilemek mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Sizin için hangisi zor, sana ihtiyacım var demek mi, özür dilemek mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Mantıken baktığımda ikisi de bana çok normal geliyor. Özür dilemek büyüklüktür, erdemdir ve olgun bir davranıştır. Özür dileyebilen insanları gördüğümde bir yanım onlara hep hayran kalır. Fakat gel gör ki ben özür dilemeye korkan taraf oluyorum genelde. Bu da benim eksikliğim maalesef ve her eksikliğim üzerinde çalıştığım gibi bunun üzerinde de çalışıyorum. Elbette zaman zaman özür diliyorum, hatta bunu sıkça da yaptığım söylenebilir ama karşımdaki kişinin tahmini tepkisine göre geri durduğum da oluyor. Bu da olaydan ve haklı-haksız çatışmasından bağımsız olarak benim kendi gururumu düşündüğüm anlamını ortaya seriyor.
"Sana ihtiyacım var" cümlesine gelecek olursak da, genel olarak insanlardan yardım istemek, isteyebilmek yıllardır yaftalanıyor olsa bile aslında çok insani bir durum. Eskiden bu beni geriyordu ama şu an gerilecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Fakat maalesef ki bunu da pratiğe dökemiyorum. Zor zamanlarımda, istediğim anlarda bana yardım edeceklerini, yanımda olacaklarını bilsem bile bunu dile getirmiyorum. Galiba bazı şeyleri içimde çözmeye takmış durumdayım.
Kısacası bir karar vermem gerekirse "sana ihtiyacım var" cümlesi benim için daha zor.
Hatalı olduğumu kabul etmem zor ama kabul ettiğimde özür dilemekten asla kaçmadım. Diğer türlüsü erdemden uzak bir davranış zaten. Sana ihtiyacım var sözü evet çok zor edilecek bir söz laf olsun diye bunu kullanacak biri değilim bu sözü etmem için gerçekten de ona ihtiyacım olduğuna kendim kabul etmeliyim öncelikle zorlu bir yolculuk bu benim açımdan sadece sana söyleyebilirim ki o da aramızdaki samimiyetin yüksek getirisi 😄 ihtiyaç duyulan olmaya alışık bir bünyem var beni zorlar açıkçası ama bunu diyebilen insanlara saygım sonsuz...
Benim için ikisi de kolaydır.. zaten özür diliyorsam hatam var demektir ki bu durum da hiç utanmam özrümü dilerim karşımda ki insandır.. çünkü hatamı bilmek güzel bir şey.. aynı şekilde bir kişiye ihtiyaç duyuyorsam bana iyi geliyordur ve seviyorum değer veriyorum demektir.. sana ihtiyacım var demekten de çekinmem.
Cevap
33Cevap
Sana ihtiyacım var demek zor. Özür dilerim gocunmam
Benim hayat felsefeme göre ikiside zor. Hayatıma çok az kişi alırım ve onları çok iyi tanımak için çok çabalarım kafa yorarım incitmekten yanlış yapmaktan kaçınırım özür dileyecek bir pozisyona kendimi hiç düşürmem ve hayatımda kimseye ihtiyaç duymam mutluluğumuda üzüntümüde kendim sırtlanırım yaşarım. Ben gerçekten birini seviyorsam ve değerliyse benim için özür dileyecek bir şey yapmam karşı taraftaki insanda beni sevip değer veriyorsa sana ihtiyacım var şu sıkıntım var deneme gerek kalmadan yanımda olur zaten.
Sana ihtiyacım var demek anlayışlı bir kişiye söyleniyorsa daha kolay ve hoş, diğer türlü gurur kırıcı olabilir.
Özür dilemek; hata yapıldıysa hiç vakit kaybetmeden yapılmalı, her neye mal olursa olsun, karşının kırılan kalbi ya da gururu onarılmalı.
Hangisi zor bence sana ihtiyacım var demek daha zor.
"Sana ihtiyacım var" diyemem ben. İhtiyacım olduğunu biliyorsa gitmesin.
Şu soruları gizliye açın nolur ki 😅
Gizliye açmakta sıkıntı yokta, hani gizli cevap verilcek bir soru olmadığı için kapatmak alışkanlık olmuş birde.😄
Her şeyi her şeye yorasım var🤪
İkisi de zor bana duygularımı söylemek hep zor olmuştur… ama özür konusu şöyle en azından dikkat edip kendimi o duruma düşürmemeye özen gösteriyorum… gerekli durumlarda diliyorum…
Artık ikisininde demem kimseye ne biriyle incitecek kadar samimi olurum nede birine eyvallah edecek kadar ihtiyaç sahibi kendi işimi görürüm olduğu kadar
İkisi de ama sana ihtiyacım var demek daha zor. Demekten ziyade bunu hissettirmek bile zayıflık gibi geliyor. Aslında çok saçma ama bazı insanlar ego yapıyor bunu
İksini de gereksiz yere kullanmam ama demekte de zorlanmam. Birini incitmek daha zor diyeyim cevapsız kalmasın
İkisi de zor değil... Ama çekip giden birisine sana ihtiyacım var demek özür dilemekten çok daha zordur...
İhtiyacım varsa saklamam, özür dilenecek bir hatam varsa da dilemek bana yük değildir. İkisi de kolay.
Birine ne olursa olsun sana ihtiyacım var diyemiyorum. Özür dilemek benim için daha kolay sanırım.
İkiside benim için kolaydır. Hiç korkum ya da bir çekincem yok
Benim için ikisi de çok kolay ve kullanıyorum ikisini de
Sana ihtiyacım var bunu kimseye demedim hayatımda ve en zoru bu
İkiside zor değil ama bazı zamanlar özür dilemek zor gelebilir.
Özür dilerken çok zorlanıyorum. Hatayı pek kabul etmeyi sevmiyorum…
Sevene ikisi de kolay, cesareti olmayana ikisi de eziyet.
Özür dilemek sorun değil hatam varsa o da. Yardım isteyemem hep zor gelmiştir bana.
İhtiyacım var demek.
Özür dilemekten hiç gocunmam.
Kabahat varsa özür dilerim ihtiyacım var demek zor gibi
Suçum varsa özür dilerim bu zor gelmez ama diğerini herkese kurmam.
Cidden Sevdiyime karşı İkside kolay
Onu üzdühümde yalnş yapdğımda özür diliyorum gönlünü alyorum🙂
Ona ihtiyacım olduğunu belli ediyorum söylüyorumda❤️ ve o bunu kullanmıyor bundanda mutluyum 🙂
Benim icin sana ihtiyacım var demek asiri zor gelir sanirim...
Asid kraliçe mi demek istedin isminde. İkisi de zor değil alayını bile derim
Sana ihtiyacım var demek çünkü gelmeyeceğini bilirim
İkisi de söylenir gerekiyor sa söylenir zor olduğunu düşünmüyorum
Özür dilemek çok erdemce bir davranış ama bir insana sana ihtiyacım var demek bana göre çok zor
Birine muhtac hissetmek.
İkiside bana zor şey değil
Sana ihtiyacım var demek
Sana ihtiyacım var demek
Sana ihtiyacım var, özür dilerim
Kolaydı
Her ikiside zor değil 🤷
ihtiyacım var demek çok daha zor
Sana ihtiyacım var çok zor ya
Sana ihtiyacım var demek...
İkisi de zor değil bana ben mi anormalim 🤪😅
doğrudan hayatın kendisi
İkisi de zor. Bazen fazla gurur yapıyorum.
Sana ihtiyacım var demek
Kafamı dinlemek ihtiyacım olan
İhtiyacım var demek sanırım
Sana ihtiyacım var demek..
Sana ihtiyacım var demek
sana ihtiyacım var demek
İhtiyaç belirtmek kulağa daha zor geliyor
Bi insana ihtiyacın olması
Eğer o seni sevmiyosa çok zor
İhtiyacım var diyemem kimseye babam dahi olsa
İkisi de kolay
Gerektiği yerde ikisinide derim