Kişilik & Karakter Sihirli güclerin olsaydı ne isterdin? Nergizyalçın Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben metalleri istediğim gibi kullanmayı isterdim Sihirli güclerin olsaydı ne isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Zamanda yolculuk isterdim ben 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnsanları aklını okumak isterdim 0 1 Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Vayy super Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. karşı cinsin beynini okumak 0 0 Yorumla
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Görünmezlik 0 5 Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Neden Yorumla ezomira +1 yıl Merak ettiğim insanların yanında olmayı istiyprum sevdiğim insanların yanında olup neler yaptıklarını bakmak istiylrjm Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Senin hakkında konuşuyorlarsa kalbin kirilmazmı Yorumla ezomira +1 yıl Kırılırdı ama benim hakkımda ailem konuşur başka kimse konuşmaz ben etraftaki insanların benim sevdiğim insanların yanında olmak isterdim bu da iki kişi sadece izlemek istiyorum Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Anladım 😍😍😁 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Görünmezlik 0 3 Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Neden Yorumla alfonsaberg +1 yıl Sıcak havalarda rahatça gezmek için :) Yorumla Nergizyalçın +1 yıl Çıplak olarak mı Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. zihin okumak 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Akıl okuma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zamanda yolculuk isterdim ben
İnsanları aklını okumak isterdim
Vayy super
karşı cinsin beynini okumak
Sen ne isterdin nedim
Görünmezlik
Neden
Merak ettiğim insanların yanında olmayı istiyprum sevdiğim insanların yanında olup neler yaptıklarını bakmak istiylrjm
Senin hakkında konuşuyorlarsa kalbin kirilmazmı
Kırılırdı ama benim hakkımda ailem konuşur başka kimse konuşmaz ben etraftaki insanların benim sevdiğim insanların yanında olmak isterdim bu da iki kişi sadece izlemek istiyorum
Anladım 😍😍😁
Görünmezlik
Neden
Sıcak havalarda rahatça gezmek için :)
Çıplak olarak mı
zihin okumak
Akıl okuma
Işınlanma
ikan kabiliyeti
Görünmez
Arkadaşımın olmasını